Söyleyemedim yaaAnka noldu senin su ödül bu arada egitim icin?
Bizim apartman çocuk konusunda çok bereketli maşallah 3-4 daire yaşlı teyze diğer herkes 1-2 doğum yaptı taşınıncaO be ya amanin ben kacardim
misafirlige gitmişiz komşuya felan..:)Ya güzel yapınca sen yap diyolar tamam diyorum, kolayıma geliyor o da ama diyorum ya taşımak
kız o ayrı, yemesem de yapmam gerekenlerden, diyetteyken hem yaptım hem 15 çeşitten tek lokma yememiştim
yemem ankam sen güven bana.
ya öyle oluyor, benimkini de göndermezsem olay çıkıyor evde, oyuncağımla oynadılar onu yaptılar bunu dediler diye.
maşallah ne bereketli apatmanmiş :)Söyleyemedim yaa
Bizim apartman çocuk konusunda çok bereketli maşallah 3-4 daire yaşlı teyze diğer herkes 1-2 doğum yaptı taşınınca
Söyleseydin nolcakti ki. Ben olsam yinede yazar beni unuttunuz sanirim derdim. Tekrari olur. Icinde kalmasin.Söyleyemedim yaa
Bizim apartman çocuk konusunda çok bereketli maşallah 3-4 daire yaşlı teyze diğer herkes 1-2 doğum yaptı taşınınca
ben zaten ev sahibi iken genelde yemem, yaparken doyduğumdan büyük ihtimalle. kimseye ben diyetteyim hadi siz yiyin de demem. bu bahsettiğim bi başkasının evindeyken olan olaydı, pastayı rica etti yaptım ama ben diyete özel menümü götürüp onu yemiştim, kimse de ayıplamadı, aksine irademi takdir ettiler. sizinki garipmiş.misafirlige gitmişiz komşuya felan..:)
ben tam lokum yiyordum
ev sahibi şunu diyo ben diyetteyim kilo vermem lazim diyo misafirlerinin yaninda..
bende yediğim lokumu yarim biraktim. ben doydum dedim ( tabi tam doymamişim o ev sahibi deyişi kaçirmaz mi)
hiç bişey yemedi hizmet etti sadece..
valla bize agirlik şeyler yapsın kendi diyete girsin..
böle ayıplarim yemem...
ben olsam misafirlere yedirirm.. yerim..:)
kimsenin yaninda ben diyetteyim kilo vermem lazim diyemem..
bu bir görgü kuralidir
yemezse aa yaptığımı beğenmedi diye düşünürüm
öle denilmezdi garip işte bende yemedimben zaten ev sahibi iken genelde yemem, yaparken doyduğumdan büyük ihtimalle. kimseye ben diyetteyim hadi siz yiyin de demem. bu bahsettiğim bi başkasının evindeyken olan olaydı, pastayı rica etti yaptım ama ben diyete özel menümü götürüp onu yemiştim, kimse de ayıplamadı, aksine irademi takdir ettiler. sizinki garipmiş.
öle denilmezdi garip işte bende yemedim . diyetteyken bence özel menü yapmak lazimben zaten ev sahibi iken genelde yemem, yaparken doyduğumdan büyük ihtimalle. kimseye ben diyetteyim hadi siz yiyin de demem. bu bahsettiğim bi başkasının evindeyken olan olaydı, pastayı rica etti yaptım ama ben diyete özel menümü götürüp onu yemiştim, kimse de ayıplamadı, aksine irademi takdir ettiler. sizinki garipmiş.
kadın gelenlerin diyette olduğunu nerden bilsin diyet kısır kurabiye yapsınki.çok mantıklı gelmedi şuanmisafirlige gitmişiz komşuya felan..:)
ben tam lokum yiyordum
ev sahibi şunu diyo ben diyetteyim kilo vermem lazim diyo misafirlerinin yaninda..
bende yediğim lokumu yarim biraktim. ben doydum dedim ( tabi tam doymamişim o ev sahibi deyişi kaçirmaz mi)
hiç bişey yemedi hizmet etti sadece..
valla bize agirlik şeyler yapsın kendi diyete girsin..
böle ayıplarim yemem...
ben olsam misafirlere yedirirm.. yerim..:)
kimsenin yaninda ben diyetteyim kilo vermem lazim diyemem..
bu bir görgü kuralidir
yemezse aa yaptığımı beğenmedi diye düşünürüm
ben diyette degildim o zamanda ev sahibi diyetteydi. misafirin yaninda böle konuşulmaz benim hevesim kaçti o an tam lokma yerken.kadın gelenlerin diyette olduğunu nerden bilsin diyet kısır kurabiye yapsınki.çok mantıklı gelmedi şuan
hayır demişsinya diyetteyse sağlıklı şeyler yapsaydı diye ikinci mesajında.yanlış mesajını alıntılamışımben diyette degildim o zamanda ev sahibi diyetteydi. misafirin yaninda böle konuşulmaz benim hevesim kaçti o an tam lokma yerken.
Ben ikramları yerim hiç de takılmam ev sahibinin diyette olmasına
ben kiloluyum kendim bildim bileli o yüzden takarimBen ikramları yerim hiç de takılmam ev sahibinin diyette olmasına
Unuttuğunu düşünmüyorum artık. Bildirimlerimi açtım. Bütün mesajlarını ilk ben beğendim. Hikayelerini mesaj gelir gelmez açtım kendimi hatırlatmak için her şeyi yaptım direk söyleyemedim sadeceSöyleseydin nolcakti ki. Ben olsam yinede yazar beni unuttunuz sanirim derdim. Tekrari olur. Icinde kalmasin.
ahahaha, o iradeye bi daha ulaşamadım :)Yalniz diyette bile olsam öyle oturmalarda yapilan yemekleri yarin yokmuscasina yerim
Nasil dayaniliyor yahu, ben affetmezdim
Ha zaten sporumu da yapardim ama ben gün sofralarina asigim
Nasil canim cekti
Naber wendy beni hatırladın mıahahaha, o iradeye bi daha ulaşamadım :)
o kesinlikle kilo vermenin keyfi, kilo vermek o yiyeceklerden daha tatlı geliyor insana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?