misafirlige gitmişiz komşuya felan..:)
ben tam lokum yiyordum
ev sahibi şunu diyo ben diyetteyim kilo vermem lazim diyo misafirlerinin yaninda..
bende yediğim lokumu yarim biraktim. ben doydum dedim ( tabi tam doymamişim o ev sahibi deyişi kaçirmaz mi )
hiç bişey yemedi hizmet etti sadece..
valla bize agirlik şeyler yapsın kendi diyete girsin..
böle ayıplarim yemem...
ben olsam misafirlere yedirirm.. yerim..:)
kimsenin yaninda ben diyetteyim kilo vermem lazim diyemem..
bu bir görgü kuralidir
yemezse aa yaptığımı beğenmedi diye düşünürüm

Söyleyemedim yaa

Bizim apartman çocuk konusunda çok bereketli maşallah 3-4 daire yaşlı teyze diğer herkes 1-2 doğum yaptı taşınınca
maşallah ne bereketli apatmanmiş :)
bizim mahallede yaşlı insan dolu.
gelinle alt üst oturan çok nadir..
ben altlı üstlüyüm.

ben zaten ev sahibi iken genelde yemem, yaparken doyduğumdan büyük ihtimalle. kimseye ben diyetteyim hadi siz yiyin de demem. bu bahsettiğim bi başkasının evindeyken olan olaydı, pastayı rica etti yaptım ama ben diyete özel menümü götürüp onu yemiştim, kimse de ayıplamadı, aksine irademi takdir ettiler. sizinki garipmiş.

öle denilmezdi garip işte bende yemedim . diyetteyken bence özel menü yapmak lazim
diyelim ki şu
mercimek ekmegi yada kepekli poğaça
ekersiz brownie yada Yulaflı kurabiye.
karnabahar kısırı.. yafa kinoali kısır.
yapılabilir:)

öle denilmezdi garip işte bende yemedim . diyetteyken bence özel menü yapmak lazim
diyelim ki şu
mercimek ekmegi yada kepekli poğaça
ekersiz brownie yada Yulaflı kurabiye.
karnabahar kısırı.. yafa kinoali kısır.
yapılabilir:)

Dün akşam işten gelirken kıyma ve haşlamalık ilikli kemik aldım. Saatlerce kaynat, iliklerini ayıkla, dondurucu kalıplara koy derken baya zamanımı aldı.

İlikli kemik suyunu silikon buz kalıplarına koyup donduruyorum. Kızımın yemeklerini yaparken 4-5 tablet atıyorum güzel oluyor. Aynı şekilde kıymayı da kalıplara koyup donduruyorum. Her yemek için belirli sayıda tablet :) Hem tasarruf,hem çözünmesi kolay :)

günaydınlar.çocuk odasına girdim dün.kitaplığı geçen haftalardan elden geçirmiştim .tekrar bi düzenledim.zaten çok kitapta kalmadı.tozunu aldım.yatak örtüsünü değiştirdim.beşiği düzenledim.bugunde oyuncaklarına bakacağım.ahşap çekmeceli bi dolap var ona yer bulabilirsem başka bir odaya alacağım.yarında salondan devam ederim.iki odak noktam var bu hafta için

kadın gelenlerin diyette olduğunu nerden bilsin diyet kısır kurabiye yapsınki.çok mantıklı gelmedi şuan

Günaydınlar
Dün işlerimi yavaş yavaş yaptım
bu hafta akışına bırak haftası :)
işler yetişti mi yetişmedi
yazlık ayakkabılar yıkandı
yemek yapıldı
çamaşırlar toplandı katlayamadım,
çok olmasa da ev biraz dağılmış durumda
kitap okudum 25 sayfa kadar.

kadın gelenlerin diyette olduğunu nerden bilsin diyet kısır kurabiye yapsınki.çok mantıklı gelmedi şuan
ben diyette degildim o zamanda ev sahibi diyetteydi. misafirin yaninda böle konuşulmaz benim hevesim kaçti o an tam lokma yerken.

ben diyette degildim o zamanda ev sahibi diyetteydi. misafirin yaninda böle konuşulmaz benim hevesim kaçti o an tam lokma yerken.
hayır demişsinya diyetteyse sağlıklı şeyler yapsaydı diye ikinci mesajında.yanlış mesajını alıntılamışım

Yalniz diyette bile olsam öyle oturmalarda yapilan yemekleri yarin yokmuscasina yerim
Nasil dayaniliyor yahu, ben affetmezdim
Ha zaten sporumu da yapardim ama ben gün sofralarina asigim
Nasil canim cekti

Söyleseydin nolcakti ki. Ben olsam yinede yazar beni unuttunuz sanirim derdim. Tekrari olur. Icinde kalmasin.
Unuttuğunu düşünmüyorum artık. Bildirimlerimi açtım. Bütün mesajlarını ilk ben beğendim. Hikayelerini mesaj gelir gelmez açtım kendimi hatırlatmak için her şeyi yaptım direk söyleyemedim sadece son saniyeye kadar umutla bekledim.

Yalniz diyette bile olsam öyle oturmalarda yapilan yemekleri yarin yokmuscasina yerim
Nasil dayaniliyor yahu, ben affetmezdim
Ha zaten sporumu da yapardim ama ben gün sofralarina asigim
Nasil canim cekti
ahahaha, o iradeye bi daha ulaşamadım :)

o kesinlikle kilo vermenin keyfi, kilo vermek o yiyeceklerden daha tatlı geliyor insana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…