Benim dee gözlerimin altı mor zaten o saatte kalksam mos mor olurBayıldım. ama ben asla erken kalkamam. hiç bana göre değil.
Ben de öyleyim. uyku çok çok çok kalp ben.@MigiMadid ya rutinlerine bayıldımm, bende istesem kalkar o saatte neler yaparım ki bazen 6.15 gibi kalkıp mutfakta kalanları toparlayıp evi toparlıyorum 15-20 dk da bitiyor iş her yer pırıl pırıl. kaldı ki 1 saat erken kalksam ohooo neler yapar kendime ne vakitler çıkarırım. ama muhtmelen akşam erkenden sızarım çünkü uyku kalp ben. 7 saatten aşağısı beni zorlar. gerçi yaş aldıkça daha az uyur oldum.
sen bi ara erken kalkıyordun karatay diyeti yapıyordun öle hatirliyorum. bence en iyisi karataya başla:)Ben de öyleyim. uyku çok çok çok kalp ben.
vakumlu hurç derim.Dün itibarıyle bir kot pantolonum diz kısmından yırtılarak bana veda etti. Kızımın küçülenlerini ayıkladım. 2. çocuk düşünme ihtimaline karşı küçülen iyi durumdaki kıyafetleri saklıyorum. Sizler bu tür uzun süreli saklamalarda vakumlu hurç mu, yoksa normal hurç mu tercih edersiniz?
Dün itibarıyle bir kot pantolonum diz kısmından yırtılarak bana veda etti. Kızımın küçülenlerini ayıkladım. 2. çocuk düşünme ihtimaline karşı küçülen iyi durumdaki kıyafetleri saklıyorum. Sizler bu tür uzun süreli saklamalarda vakumlu hurç mu, yoksa normal hurç mu tercih edersiniz?
Teşekkürler canım. Deneyeceğim.vakumlu hurç derim.
Sonunda benim de büyük büyük alanlara sahip az eşyalı evim olacak. Çok amin :)Ben normal boy ikea hurcu kullanıyorum
içini tamamen dolduruyorum birçok eşya sığıyor.
battaniyelerde ve yastıklarda vakkum iyi oluyor ama yerim olduğundan ihtiyaç duymuyorum :)
o eskidendi. tekrar onu yapamıyorum.sen bi ara erken kalkıyordun karatay diyeti yapıyordun öle hatirliyorum. bence en iyisi karataya başla:)
Sonunda benim de büyük büyük alanlara sahip az eşyalı evim olacak. Çok amin :)
Geçmiş olsun.Oglum hasta oldu ya. Her memlekete gelişimizde muhakkak hasta oluyo. Eve gidince balık yağına başlıycam tekrar yaz olduğu icin vermiyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?