Geçmiş olsunOglum hasta oldu ya. Her memlekete gelişimizde muhakkak hasta oluyo. Eve gidince balık yağına başlıycam tekrar yaz olduğu icin vermiyodum
Çok sağolun asla şurup içeremiyorum tüküruyo fitil yapicam galibaGeçmiş olsun.
Çok sağolunGeçmiş olsun
Dün itibarıyle bir kot pantolonum diz kısmından yırtılarak bana veda etti. Kızımın küçülenlerini ayıkladım. 2. çocuk düşünme ihtimaline karşı küçülen iyi durumdaki kıyafetleri saklıyorum. Sizler bu tür uzun süreli saklamalarda vakumlu hurç mu, yoksa normal hurç mu tercih edersiniz?
canım nasıl oldu? ateşi mi vardı? neden fitil vereceksin?Çok sağolun asla şurup içeremiyorum tüküruyo fitil yapicam galiba
çamaşırı akşamdan yıkayıp sabah mı asıyosun? kırışmıyo mu içinde? ben pek bekletmeyi sevmiyorum, zaten evin içine asıyorum o yüzden.kendim hazirlandim
kızı uyandirdim. ust baş giydirme.
çantasini zaten akşamdan hazirlamişim.
sonra çamaşirlarimi dişariya astim.
kızı annemlere biraktik.
işe geldim:)
Oglum hasta oldu ya. Her memlekete gelişimizde muhakkak hasta oluyo. Eve gidince balık yağına başlıycam tekrar yaz olduğu icin vermiyodum
hyr kırışmıyor:)canım nasıl oldu? ateşi mi vardı? neden fitil vereceksin?
çamaşırı akşamdan yıkayıp sabah mı asıyosun? kırışmıyo mu içinde? ben pek bekletmeyi sevmiyorum, zaten evin içine asıyorum o yüzden.
heagreendalı çok güzel keşke tümü türkçe altyazılı olsa..günaydın..iki gündür pek keyfim yok.çok bişey yapamadım.eve gidip yemek+bulaşık+çocuklarla ilgilenen vs.okul öncesi eğitimlerle alakalı bikaç video izlemeyi düşünüyorum bugün.birazda ajanda karalarım.iş yerinde bugün sakin geçer.bide 2 video heagreendalı izlicem.ev için plansızım şuan
günaydın suhancım neden keyifsizsingünaydın..iki gündür pek keyfim yok.çok bişey yapamadım.eve gidip yemek+bulaşık+çocuklarla ilgilenen vs.okul öncesi eğitimlerle alakalı bikaç video izlemeyi düşünüyorum bugün.birazda ajanda karalarım.iş yerinde bugün sakin geçer.bide 2 video heagreendalı izlicem.ev için plansızım şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?