Bizim küçük bebeğimiz var canım emzirirken zor uyuyabildiğin kadar uyu.Sabah 6.40 da kalkıyordum artık onu da yapamaz oldum. Kahvaltı yapıyordum gitmeden ama erken döndüğüm için o saate bırakıyorum kahvaltıyı da artık. Gece defalarca bölünüyor tabi uykum. Erken kalkıp bir iş yapsam tüm ev halkı uyanır. Kitap okusam tekrar uykum gelir. Meditasyon da benim uykumu getiriyor. Kahvemi ilk ya da 2. Teneffüste içiyorum. Genelde çocuklar 7 olmadan uyanıyor zaten. Erkenci kuş olamam ben maalesef :)
Ben de 12 ye kadar ev işlerini bitirmek istiyorum ama olmuyor yaAlışkanlıklar 1. gün
İş yerinde 12:00 kadar günlük işleri bitir- 21/0
rutini değiştirmek için herşey kafada bitiyor.Sabah rutinine uyandigim gibi dis fircalamayi ekledim, normalde kahvalti sonrasi yapardim
Ama sabaha kadar agizda biriken bakteriler fircalamazsak mideye gidiyormus
Dil temizligi icin de birsey almam gerekecek
Dis fircalama ve gargara gözümü actigimda yaptigim ilk is oldu
Kahvalti sonrasi mekik cekmek de rutinim oldu
Cocuklar büyüdükce kendime daha iyi bakmaya basladim
Cok sükür bu günleri de gördük
Güne birakacagim bir not ise hersey yolunda ve daha da güzel olacak
Hayatimizdan temizledigimiz sadece esyalar degil, insanlar da olunca bugünki huzurumun temelini atmis oldum
Baskalarinin benim hakkimdaki düsüncelerini kafaya takmaktan tamamen siyrildigim anda ise daha da özgü olacagim
Kiyisindayim cok yaklastim
Ve güzl birsey varsa o da sensin sonbahar yapraklari, agaclar
Bak buna icerim, bir türk kahvesi yapip manzaranin tadini cikarmaya
rutini değiştirmek için herşey kafada bitiyor.
ben ilk başta çok zorlandim.
yok yapamam edemem kalkamam diye bişey yok
insan isterse her an yapabilir.
bende öle derdim sonra değiştirmeye karar verdim.
baktim ki sabah çok iş yapabiliyorum.
bana göre kendime en iyi vakit ayırdığım rutin sabah rutin oldu.
zihni boş..
pırıl pırıl..
mis gibi..
bide balkona çik toprak kokusu...
daha ne olsun:)
istersen yaparsin yapamayacagi yoktur
wendy CKbeautyandsheer
benimde öle.:)Alışkanlıklar 1. gün
İş yerinde 12:00 kadar günlük işleri bitir- 21/0
deneyeceğim, inşallah uyku tatlı gelmez.
28 ekimde okullar tatil olacak mı acaba, yarım gün resmi tatil çünkü. Bize 28 Ekim tatil olunca okullarda tatil düşüncesiyle Eskişehir e bilet aldım tabii :) Bu durumda izin mi almak gerekir yoksa rapor mu, bilgin var mı?Sabah 6.40 da kalkıyordum artık onu da yapamaz oldum. Kahvaltı yapıyordum gitmeden ama erken döndüğüm için o saate bırakıyorum kahvaltıyı da artık. Gece defalarca bölünüyor tabi uykum. Erken kalkıp bir iş yapsam tüm ev halkı uyanır. Kitap okusam tekrar uykum gelir. Meditasyon da benim uykumu getiriyor. Kahvemi ilk ya da 2. Teneffüste içiyorum. Genelde çocuklar 7 olmadan uyanıyor zaten. Erkenci kuş olamam ben maalesef :)
benim içinde günün erken saatleri çok güzel ve huzurludur, ama emzirme falan derken 5 dk uyku uykudur moduna giriyor insan. Ama uzun zamandır istediğim şey bu aslında benim de, kendimce bi plan yapıp verimli rutinlerime kavuşmak istiyorum.uyku tatlidir ama hayatin her aninin lezzetini tatmak daha tatlidir
sabahin dinginligi günün hicbir saatinde yok
aslinda erken yat erken kalk olayi gercekten var,düzen sagliyor insana
28 Ekim yarım gün tatil tam gün eğitim alıyorsa öğleden sonra tatil28 ekimde okullar tatil olacak mı acaba, yarım gün resmi tatil çünkü. Bize 28 Ekim tatil olunca okullarda tatil düşüncesiyle Eskişehir e bilet aldım tabii :) Bu durumda izin mi almak gerekir yoksa rapor mu, bilgin var mı?
Haklısın vallaBizim küçük bebeğimiz var canım emzirirken zor uyuyabildiğin kadar uyu.
Ben de 12 ye kadar ev işlerini bitirmek istiyorum ama olmuyor ya
süpersinSabah rutinine uyandigim gibi dis fircalamayi ekledim, normalde kahvalti sonrasi yapardim
Ama sabaha kadar agizda biriken bakteriler fircalamazsak mideye gidiyormus
Dil temizligi icin de birsey almam gerekecek
Dis fircalama ve gargara gözümü actigimda yaptigim ilk is oldu
Kahvalti sonrasi mekik cekmek de rutinim oldu
Cocuklar büyüdükce kendime daha iyi bakmaya basladim
Cok sükür bu günleri de gördük
Güne birakacagim bir not ise hersey yolunda ve daha da güzel olacak
Hayatimizdan temizledigimiz sadece esyalar degil, insanlar da olunca bugünki huzurumun temelini atmis oldum
Baskalarinin benim hakkimdaki düsüncelerini kafaya takmaktan tamamen siyrildigim anda ise daha da özgü olacagim
Kiyisindayim cok yaklastim
Ve güzl birsey varsa o da sensin sonbahar yapraklari, agaclar
Bak buna icerim, bir türk kahvesi yapip manzaranin tadini cikarmaya
benimde öle.:)
geldikçe büyüdü işler;
ben bitirme çabasindayim
hergün ayni tas ayni hamam.
bi gün masam temiz boş görmek istiyorum istiyorsam bitirmem gerek.
Tamam, çok teşekkür ederim.28 Ekim yarım gün tatil tam gün eğitim alıyorsa öğleden sonra tatil
Eşime söyledim izin alacak. Teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?