Daha önce paylaşımlar yapmıştım arşivlere bakmalıyım.
tabi evin bazı tadilat olayları var.
Mesela ev sadece temel eşyalardan oluşmamalı kendi tarzınızı da yansıtmalısınız.
Bu tarzım şu tarzım diye diye doldurdum evi ilk iş kendi tarzımdan vazgeçmek

misal şuan salonda koltuklar unite ve yemek masası dışında hiçbirşey yok, buna bile seviniyorum, sadece işe yarayan ve kullanılan esyalar var, devamı dıger odalarıma olsun ınsallahhh, devamlı girip konu takıbı yaptıkça zaten ben de gaza gelip devam edıyorum ayıklamaya

Olsun olsun her boyut kabulümüzdür zira şuan benim ev 5. boyut 4. boyut bir evle tanışmak çok heyecanlandırırdı benü

bende de 2 tane tekli koltuk var, eşimin bekarlık koltuğu, bağ evine götürmeye bi türlü ikna edemedim. onlar olmasa çok daha güzel olacak. sanırım eşim duygusal olarak bağlı onlara.

O zaman bi salon fotosu isterüük isterük

eski perdeler takılı burda, şuan ki tek fark perdeler diyebilirim.....

[

QUOTE="kedilovic, post: 61613248, member: 235327"]
O zaman bi salon fotosu isterüük isterük
[/QUOTE]

Eklentiler

• IMG_1246.webp
    49,2 KB · Görüntüleme: 129
  • IMG_1245.webp
    50,3 KB · Görüntüleme: 134
  • IMG_1244.webp
    45 KB · Görüntüleme: 133
Kızlar az önce Victor Hugo’nun Bir İdam Mahkûmunun Son Günü kitabını bitirdim. İdama mahkum olan adamın 3 yaşında bir kızı var. Onla ilgili düşünceleri, son gün diyalogları vs. Beni çok üzdü. Her kitapta kendimden bir şey bulup ağlıyorum yahu
Ölümlere, aşklara, çocuklara, pişmanlıklara
Dizilerde, filmlerde de böyleyim ben
7.koğuştaki mucize filmini sırf bu yüzden izlemiyorum ağlamaktan başım ağrır kesin. Siz de böyle misiniz?

halıların da değişmeli bence. dekorun modern tarzda ama halın demode kalmış.

hepsi sırayla olur ama :)

aynennn :)

15 yıllık çeyizimden kalma halılar halaaa, ev ödemesini yüksek tuttugumuzdan değişimler ufak ufak olacak,
sırayla inşallah

hatta koltukları da vakti gelince

halıların da değişmeli bence. dekorun modern tarzda ama halın demode kalmış.

hepsi sırayla olur ama :)

Salonum bu şekilde
İskandinav ve bohem tarzı seviyorum
Değişiklik olarak tv sehpasını kaldırdım tv yi duvara monte ettim
çevresinde raf vs hiç birşey yok.
Önceden koltuklarım da renkli yastıklar vardı
siyah ve gri etki oluşturdum aralarına kendi öreceğim yastık kılıflarını ekleyeceğim.
masaya el dokuma bir ürün aldım annemden onu sereceğim. bazen örtü kullanmıyorum.anlık duruma göre değişiyor.
perde kullanmıyorum.
kocaman konsol yerine raf tercih ettim.
keşke tekli koltuklardan 1 tane alsaymışım ve farklı olsaymış tek pişmanlığım bu.

Kızım doğduktan sonra duygusal oldum çok fazla
öncesinde etkilenmezdim.

mia bişey dikkatimi çekti, neden yemek masasının arkasında kı raf ve tabloları duvara ortalamadın ?

Eylülün odası arşivlerden...
Kitaplığında kitaplar ve oyun kartları duruyor şu aralar.
ilerde oyun evine çevireceğim 4-5 yaşına gelsin. ayrıca kitaplık alacağım da 2 yıl sonra falan.
perdelerinden memnun değilim (pembe ve buruşuyor yıkandığında)
jaluzi yaptırmak istiyorum param yetmezse çiftli stor :)
bu arada duvardaki yuvarlak detayları da söktüm.

O kitapta ben de ağlamıştım. Onun dışında Notre Dame'ın Kamburu ve Gazap Üzümleri de ağladığım kitaplar. Ben de dönem dönem hassaslaştığım zamanlar oluyor. Ama hamileyken Jenifer Lopez'in bir filmi vardı. Romantik komedi. İçim dışıma çıkmıştı ağlamaktan, sonra izlediğimde kendime baya şaşırmıştım.

Ama çoktandır okuyup ağladığım, beni kendine tamamen çeken bir kitap bulamıyorum.

Ben su an gebelikten dolayi dahada duygusalim, cok istememe ragmen 7, kogustaki mucizeye gidemiyorum.
Masterchef yarismasindaki elemede bile dun bir kac damla yas akti gozumden.
Haberleri seyredemez oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…