biri salon biri balkondan
aa balkon değil sanki oturma odası
bende öyle düşündüm ya salonla balkon yer mi değiştirse acaba :)
onu kızıma aldım. çok sevdi bayağı da oynuyor.Balkon halısına bayıldım ya :)
Evet balkonum 15 m2. yazımız orada geçiyor.
büyük de bir gömme dolap yaptırdım oraya kombi de içinde.
TV de orada.
CoffeCoffe senin tarzın daha çok lagom ve loft karışımı
detaylarda uyumsuzluk var ama onuda zamanla düzenleyeceğini biliyorum.
burda ki en büyük sıkıntı eşim
ben tarzıma doğru yürürken adam bişey görüyo hadi bunu alalım çok begendım suraya koyalım falannn, istemesem surat düşüyor, yapsam içime sinmiyor, evde alakasız köşeler var sayesınde, eşim alınan iğne ipliğe kadar herşeye aşırı derecede karışır ve müdahale eder deeeee
Bundan sonra burdayım aşşşşırıı önerilee ihtiyacım var. Öncelikle evinin resimlerine bayıldım. Evde beyaz gri ve tonlarını seviyorum. Gri ya da beyaz parke aynı şekilde beyaz ferah bir salon mavi ile kombin edilebilir. Temiz bir enerjisi olsun istediğim için keza halı da aynı şekilde ama halıda ve koltuklarda açık renk çok riskli herkes alma asla şeklinde üzerime geliyor. O yüzden kafam onyüzmilyonbaloncukHoşgeldin :)
Vayy çeyiz hazırlığı demek.
Hazırlık yaparken misafir sayısını ve evin kaldırabileceği eşya önemli ev kira olacaksa işler karışıyor tabi taşındıkça tül ve halı sorunları oluyor o yüzden bu ürünleri fazla pahalı alma.
mesela kücücük odaya takım mobilya alma
veya yatak odasına çok eşya doldurma.
fırsatın varsa giyinme odan olsun
eşyaları sıkılmayacağın renk tonlarında seç
tencereleri fazla alma 1 takım + 2 tane hem düdüklü hemde tencere olabilen ürünler var.
misafir yemek bardak takımı almışsın sanırım güle güle kullan :)
evde mutlaka depolama alanın olsun
elekronik eşyalarını pratik seçmeye çalış.
Çok ihtiyacım olan bi başlık.
Dün yeni evlenen arkadaşların evine uğradık boşboş allahımmm çok iyiydi eve gelip ne atsam diye baktım ya boş ev istiyorum ferah ferah
n11'de bir satıcıdan. oyun halısı diye arattırdım.CKbeautyandsheer halı nereden peki? gerçekten çok güzel olmuş balkonunuz.
eski perdeler takılı burda, şuan ki tek fark perdeler diyebilirim.....
Bundan sonra burdayım aşşşşırıı önerilee ihtiyacım var. Öncelikle evinin resimlerine bayıldım. Evde beyaz gri ve tonlarını seviyorum. Gri ya da beyaz parke aynı şekilde beyaz ferah bir salon mavi ile kombin edilebilir. Temiz bir enerjisi olsun istediğim için keza halı da aynı şekilde ama halıda ve koltuklarda açık renk çok riskli herkes alma asla şeklinde üzerime geliyor. O yüzden kafam onyüzmilyonbaloncukbeynim kulak memesi kıvamına geldi
Salonda orta sehpa olmasa daha iyi olacak yada en azından yan durmasın bende simetri takıntısı var biraz :)biri salon biri balkondan
onu öylesine koymuşum. zaman zaman değişiklik olsun diye çeviririm. sonra bende de simetri takıntısı var. yani takıntı derecesinde değil ama sıkılıp düzeltiyorumSalonda orta sehpa olmasa daha iyi olacak yada en azından yan durmasın bende simetri takıntısı var biraz :)
Balkon çok iyi salondan daha modern diyebilirim
Du foto yükleyem de benim de serkeş tarzımı yorumlayiver canımCoffeCoffe senin tarzın daha çok lagom ve loft karışımı
detaylarda uyumsuzluk var ama onuda zamanla düzenleyeceğini biliyorum.
hemen sorayım "ay o camları nasıl siliyorsun"Du foto yükleyem de benim de serkeş tarzımı yorumlayiver canım
İnsan utanır şunları yüklemeye de iki bebe var evde iki zalım bebe
Az utanmaya ihtiyacım var belki bi toplarım utanıp
Eki Görüntüle 2550320 Eki Görüntüle 2550321 Eki Görüntüle 2550322 Eki Görüntüle 2550323
Temizlikçiler yapıyor da uzun saplı çek bıraklar var onunla siliyorlar canım ama kolay olmuyor tabihemen sorayım "ay o camları nasıl siliyorsun"
ay ben haddim olmadan yorumlayayım hemenDu foto yükleyem de benim de serkeş tarzımı yorumlayiver canım
İnsan utanır şunları yüklemeye de iki bebe var evde iki zalım bebe
Az utanmaya ihtiyacım var belki bi toplarım utanıp
Eki Görüntüle 2550320 Eki Görüntüle 2550321 Eki Görüntüle 2550322 Eki Görüntüle 2550323
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?