ben yavru kedilere falan her şeye ağlıyodum yaBen su an gebelikten dolayi dahada duygusalim, cok istememe ragmen 7, kogustaki mucizeye gidemiyorum.
Masterchef yarismasindaki elemede bile dun bir kac damla yas akti gozumden.
Haberleri seyredemez oldum
çiçekli hali daha güzel, darısı diğer odalarını da gönül ferahlığıyla paylaşmanda.Ortalasaydım masayla orantısı olmayacaktı .
Birde bazen büyük çiçeğimi oraya koyuyorum yani artık genelde orda duruyor.
boşluk hissini azaltıyor :)
Eki Görüntüle 2550237
Mia- senin ponponlu yastıklardan yatak odanda da var sanırım, hoşuma gitmişti ama bulamadım nette, nereden aldın sen?
Mia- senin ponponlu yastıklardan yatak odanda da var sanırım, hoşuma gitmişti ama bulamadım nette, nereden aldın sen?
aa gördüm onu ama ben normal yastık boyutunda sandığımdan bu değildir demiştim. teşekkür ederim canım. güle güle kullan sende çok tatlılar.
aa gördüm onu ama ben normal yastık boyutunda sandığımdan bu değildir demiştim. teşekkür ederim canım. güle güle kullan sende çok tatlılar.
Allah gönlüne göre versin. Sağlık olsun da insanoğlunun istekleri bitmezaynennn :)
15 yıllık çeyizimden kalma halılar halaaa, ev ödemesini yüksek tuttugumuzdan değişimler ufak ufak olacak,
sırayla inşallah
hatta koltukları da vakti gelince
hele bi farklılık vardı, emin olamadım çünkü bendeSağol canım ben alt ponponlarını söktüm iç yastığını daha dolgun yaptım o sebeple daha özgün durdular :)
hele bi farklılık vardı, emin olamadım çünkü bende
ben dekordan anlamam ama bir Terazi olarak hemen gözümü yoran şeyleri söyleyeyim...Eki Görüntüle 2550222 Eki Görüntüle 2550223 Eki Görüntüle 2550225
Salonum bu şekilde
İskandinav ve bohem tarzı seviyorum
Değişiklik olarak tv sehpasını kaldırdım tv yi duvara monte ettim
çevresinde raf vs hiç birşey yok.
Önceden koltuklarım da renkli yastıklar vardı
siyah ve gri etki oluşturdum aralarına kendi öreceğim yastık kılıflarını ekleyeceğim.
masaya el dokuma bir ürün aldım annemden onu sereceğim. bazen örtü kullanmıyorum.anlık duruma göre değişiyor.
perde kullanmıyorum.
kocaman konsol yerine raf tercih ettim.
keşke tekli koltuklardan 1 tane alsaymışım ve farklı olsaymış tek pişmanlığım bu.
benden önce biri sormuşmia bişey dikkatimi çekti, neden yemek masasının arkasında kı raf ve tabloları duvara ortalamadın ?
ben dekordan anlamam ama bir Terazi olarak hemen gözümü yoran şeyleri söyleyeyim...
3lü tablonun olduğu duvar bence ortalanmalı ve ona göre raf ve tablolar asılmalıydı.
Beyaz duvarlara hasırı çok yakıştırıyorum. bence çok şık görünüyor ve hasıra da yeşil bitki olunca inanılmaz tamamlanıyor.
o gözüme batan duvarın rengi koyu olduğu için sanki avizelerin açık renk olsa daha bir uyumlu olacakmış gibi geldi gözüme.
ama baştan söyledim bilemiyorum konu ile ilgili bilgim yok çok fazla.
okudum.Rafı niye öyle astığımı açıkladım :)
O kısıma ayrıca kütük vs eklemiştim zamanla daha farklı eklemeler yapacağım :)
Ortalasaydım ölü bölgeler daha fazla olacaktı o kısımla oynama şansım azalacaktı.
çiçeğin saksısı hasır olduğundan da ayrıca hasır başka yerde kullanmadım
avizeler açık renk olabilirdi ama ben o duvara oturduğum yerden baktığımda gözümü kesen detay görmek istemedim.
yani o kısmın ilgi odağı dekorlarım ve çiçekler olmalıydı :)
Ayrıca bakış açını çok sevdim dekor konusunda ışık var sende :)
aa balkon değil sanki oturma odasıbiri salon biri balkondan
aa balkon değil sanki oturma odası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?