Gri fon perde vardı da bunu yeni yaptırdıydım. Eve gelince uyumunu ben de beğenmedim açıkçası

Gri çerçeveleri kaldırıp antreye Assam da salona tek parça tablo mı alsam nasıl olur ?
ben karışık tarzda nesnelerle tabloların bir arada kombinlenmesine bayılırım.
nette var örnekler. işte dekoratif tabak koymuş, kar ve yuvarlark çerçeve koymuş, maske koymuş, saat koymuş hepsinden bir karışım yapmışlar.

salonunu çok sevdim :)
çok ferah, duvarda kı tabloların konumu ve yukseklıgı sadece gözüme battı, bir de fonların rengı, acaba tek renk gri tonunda olsa mıydı dedım ?
o zalım bebeler yok muuuuu canları sağ olsun dağıtsınlar bırakk :)

Teşekkür ederim mutlu oldum beğenmenize çok renkli dersiniz diye düşünmüştüm ama bir cesaret hadi atayım dedim
Bana kalsa ben de tek halı istiyordum ama eşim yerleştirken oturduğumuzda ayağımız halıya değsin dediği için mecburen böyle oldu

Kizlar memleketten eve döndük. Bugün camasir yikadim bol yorganlarımızı çıkardım hava serinlemiş baya . Yarın da sil süpür yaparim tozları alirim. Yarın bide saçlarımı kestircem cok dokuluyo çokta kuru kısa bisey kestirmeyi düşünüyorum insallah guzel olur. Boyasını ben yapıyorum zaten siyah kolay oluyo boyaması. Hep uzun kullanıyodum bakalim Nasi olacak heycanliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…