Gri fon perde vardı da bunu yeni yaptırdıydım. Eve gelince uyumunu ben de beğenmedim açıkçasıay ben haddim olmadan yorumlayayım hemen
koltuklarını sevdim. morlu fon perdeler olmamalı bence.
masaya yakın olan duvardaki tabloların biraz fazla yukarıda gibi.
Mobilyaların da güzel avizelerin de.
Duvarda asılı maske ve saat gibi aksesuarlarını da çok sevdim.
En güzeli de OYUNCAKLAR. o zalım bebeleri yerim.
ben evde tek bir renk odak olmasını seviyorum. çok uyum olunca çabuk sıkıyor.Gri fon perde vardı da bunu yeni yaptırdıydım. Eve gelince uyumunu ben de beğenmedim açıkçası
Fon ne renk giderdi sence?ben evde tek bir renk odak olmasını seviyorum. çok uyum olunca çabuk sıkıyor.
Çok eğlenceli birine benziyorsunDu foto yükleyem de benim de serkeş tarzımı yorumlayiver canım
İnsan utanır şunları yüklemeye de iki bebe var evde iki zalım bebe
Az utanmaya ihtiyacım var belki bi toplarım utanıp
Eki Görüntüle 2550320 Eki Görüntüle 2550321 Eki Görüntüle 2550322 Eki Görüntüle 2550323
Gri çerçeveleri kaldırıp antreye Assam da salona tek parça tablo mı alsam nasıl olur ?Çok eğlenceli birine benziyorsunmobilyaları salonda duruşunu sevdim. Ama duvarlar çok dolu geldi
ben hiç fon kullanmadım bu konudaFon ne renk giderdi sence?
ben karışık tarzda nesnelerle tabloların bir arada kombinlenmesine bayılırım.Gri çerçeveleri kaldırıp antreye Assam da salona tek parça tablo mı alsam nasıl olur ?
Çok anlamam ben de ama bi şeyleri kaldırıp başka bişey asacaksın yine dolu olacakGri çerçeveleri kaldırıp antreye Assam da salona tek parça tablo mı alsam nasıl olur ?
Du foto yükleyem de benim de serkeş tarzımı yorumlayiver canım
Eki Görüntüle 2550320 Eki Görüntüle 2550321 Eki Görüntüle 2550322 Eki Görüntüle 2550323
Ohh mis bayıldım yaa işte bu
bayıldım. ben olsam ve çocuğum da büyük olmuş olsa tek halı kullanırdım.
Bayıldımmm
Yarın ödevime çalışıp geleceğim :)Du foto yükleyem de benim de serkeş tarzımı yorumlayiver canım
Gayet ferah canım güle güle kullan
Çok iyi canım eline sağlıkiki senedir giymediğim her şeyi verdim, o kadar rahatladım ki yenilerini almaya bile korkar oldum dolap dolacak diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?