Vayy mantıklıBenim ütü masam süpürgem yatak odasında
Turşu bidonum balkonda
mianın dediği gibi kullanmadığım 2.wc yi depolama alanı olarak kullanılıyorum. Vileda, bebek arabası, scooter vs orada.
Mia- biliyosun senin kızın yatağının beyazı var kızımda. Yatak eklerinden bir parçayı yatak başı gibi kullanıyorum, malum demirlere kafasını falan vurmasın diye koymuştum diğer parçayı da dolabının üst rafına koydum yatay şekilde. Üzerine de yedek battaniye, nevresimlerini koydum.
ben üye olayım da ücreti neyse öderim çok pahalı değilde.
Şu profilimin altındaki borç bitmeden exra harcama yapmayacağıma karar vermiştim bitmesini bekliyorum :)
Evet eşinle izlemen daha güzel zaten, ben netflixi duyunca hemen söyleyeyim dedim, bende yazın ütü yaparken marie kondoyu bitirmiştim, yeni sezonu bekliyorum, o tarz şeyler izlerken iş yaptığını anlamıyor insan iyi oluyor
Evet beklediğim para gelmedikçe borcu borçla ödüyorumVe görüyoruz ki borç artmış
Hatta 2.parçayı da ayak ucuna koymuştum ilk zamanlar ama yatak baya küçüldü o zaman da. Sonra kaldırdımVayy mantıklı
SüperEvet beklediğim para gelmedikçe borcu borçla ödüyorum
Yarın azalacak ama :)
Seninde birikim artıyor maşallah :)Süper
İnşallah
Kuklalarla hikaye anlatabilirsin, bi şarkı veya oyun öğretip birlikte oynayıp söyleyebilirsinkızlar 12 kasımda kızımın okulunda etkinlik yapmam gerekiyor
3 yaş grubuna neler yapılabilir.
Bu da eğlenceli bir fikir :)Güzel fikirde hiç beceremem sanırım
yılbaşı ağacımı alsam onumu süslesek çocuklarla
kızlar 12 kasımda kızımın okulunda etkinlik yapmam gerekiyor
3 yaş grubuna neler yapılabilir.
her hafta 1 kişi gelip aktivite yapacakmış.
zaten çalışıyorum katılamama durumum var ama kızım üzülebilir ne yapsam bende bilmiyorum
gün içerisinde zaten kitap boya hamur ve oyun oynuyorlar.
İnternetten baktım fasulye ekimi yapıyorlar 3 yaş grubu için olmayabilir.
hamur pasta öğretmen istemiyor.
kitap okusam sıkılma ihtimalleri yüksek.
kostüm giyip çıksam korkma ihtimallerini düşünemiyorum
geçen balonla geldi kızım demek balon şişirip oynamışlar.
Aklıma geldi de, bir veli şu el çantalarından almıştı. Hani basit bez çantalar. Herkesin ismini yazmıştı. Çocuklar da harflerin içlerini boyamışlardı. Hem poşet kullanımını azaltma, hem de kalıcı bir hatıra. Üzerine boncuk Ponpon pul yapıştırılı süsleyebilirler. Eğlenceli olur.
Ya da tişörte el baskısı. Ama masraflı olabilir. Bilemedim şimdi.
kasımda borcu bitecek demişsiniz beklenen günün geldi hadi hayırlı olsun miaEvet beklediğim para gelmedikçe borcu borçla ödüyorum
Yarın azalacak ama :)
Üye olmadan da izleyebiliyosun canim
Internet siteleri varya Ordan izleniyo butun diziler filmleraaa nasıl?
kasımda borcu bitecek demişsiniz beklenen günün geldi hadi hayırlı olsun mia
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?