sadece hindistan cevizi yağı ile uçlarına masaj yaparım o zaman.aaaa söylemeden geçemeyeceğim, kızım da erken ergenlik var malesef ve bu ürünler bile kız çocuklarında östrojeni etkileyip erken ergenliğin nedenleri arasında sıralanıyor, elinizden geldiğince bu tür şeyler kullanmamaya çalışın
ben de ptesi altın parası vereceğim gün için.Çarşıya gittim geldim
gr altın aldım hafta sonu günümüz var.
Eşinin saçlar o kadar uzun muBenim eşim de saç hastası. Kendi saçları da beline kadar zatenbenim kızımınkileri de kestirtmiyor. Ama kendi banyo yaptırıp taradığı için çok takmıyorum ben
ben hiç ağırlaştığını hissetmedim. gayet güzel ipek gibi duruyor saçları.
yapısal belki de.
mia borç düşmüş tebrikler :) sizdeki artı eksileri görünce ben de gaza geliyorum ama şu bebek alışverişi falan bu aralar bütçe konusu şaşmış durumda bende. umarım yeni yıla kadar biraz toparlıcam.sonrasında da kuzum gelecek inşallah:)Çarşıya gittim geldim
gr altın aldım hafta sonu günümüz var.
Evet benimkinden uzunEşinin saçlar o kadar uzun mubenim ki kestirdim simdi uzatan sampuan arıyorum kararlılık seviyem
mia borç düşmüş tebrikler :) sizdeki artı eksileri görünce ben de gaza geliyorum ama şu bebek alışverişi falan bu aralar bütçe konusu şaşmış durumda bende. umarım yeni yıla kadar biraz toparlıcam.sonrasında da kuzum gelecek inşallah:)
Tatlı derkenYaa çok tatlı ama
Yok eşimdenAaa kızından bahsetmiyomuydunuz
Yok yok yabancı yok aramızdaHee anladımRezil olmadım dimi
Yok yok yabancı yok aramızda
Senden ötürü cümleyi yarım kurmuşsun
kızını anlatıyodun ne ara muhabbet değişti tögbest
rockçilarin saçlari uzun olur o aklıma geldi rockçi mi?Aynen hep ben iki de bir araya sokup duruyorumeşim de eşim
Aynen hep ben iki de bir araya sokup duruyorumeşim de eşim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?