ben ikinci sirada oturdum ön sirayi sevmezdimBenim gözlerim cok bozuktu arka sırada oturtuyolar di boyum uzun diye. Gözlük takmiyodum derslerim kötüydü o yuzden hep lisede hep on sıraya oturdum valla boyum uzun muzun lens almiyolardi pahali diye
Ne güzel canim tebrik ederim seni ❤❤ allah emeklerinin karşılığını daha cok versin inşallahben ikinci sirada oturdum ön sirayi sevmezdim
ortaokulda sirada kura çekilişi olurdu benim ön siram değişmezdi.:)
kim çikarsa o otururdu:)
lisede daima ikinci sirada oturdum.
dikkatle dinlerdim dudaktan okumaya çalışırdım. utanirdim çekinirdim hoca bikar diye..
ah hiç üşenmeden parmak kaldirip hocam anlayamadim tekrarlarmisin deseydim:)
evde ders çalışınca tekrar edince başarılı öğrenci oluyordum
şimdi mi bi kurumda memurum
Bugün işten çıkınca bi yere uğramayi amaçlıyorum.
milyoncuya uğrucam.
işitme cihazimin hortumun eskidi değiştirecegim çok ötüyor
anlamamak duymamak ne zormuş ya..
öğretmenlere sesleniyorum sinifta işitme engelli öğrenciniz varsa ona ön siraya alın. ilgiyi bi nurmara oturtun.. Engelli öğrenci en kıymetlidir:) o ilgiyi buldukça sevgi dolu ilgili öğretmen varsa derslerini hırsla çalışır.:) buna emin olun:)
benim matematiği sevdiren hoca vardi çok sevdirdi matematikte hep bir nurmaralı öğrenci oldum:)
önemli olan sevgi ve ilgi şefkat:)
neyse ki
beni bugüne getiren tüm öğretmenlere teşekkür etmek istiyorum.:)
hortumlu mu? yada pili bitmiştir yada içini temizlemek gerekiyor.migi yaaa benim cihazın da performansı düştü gene zor duyuyorum, kablo nasıl değişiyor ki ? kendim yapabilir miyim, şaşırdım şuan......
Scss94 bugün annem kova istedi 2 tane kova aldım alırken de aklıma sen geldin yakın olsan da senden alsaydım
hortumlu mu? yada pili bitmiştir yada içini temizlemek gerekiyor.
benim cihazim normal da.
hortum kurudu bide ötüyor..
değiştirecegim 3 ayda bi degiştiriyorum
yazabiliyosun canım aktif üye diye yazıyor ya profilindemia bende de Bi takım borçlar var da bunu profile bende yazabiliyor muyum acaba? Yoksa pro üyeler mi yaziyor
benim de birikim hesaplarım var oraya atıp unutuyorum. kumbara olunca illaki harcıyorum onuDün kumbarama 100 tl attım
tamamen dolana kadar açmayacağım inş.
açtığımda toplam para süpriz olsun istiyorum
ne kadar biriktiğini hesaplarsam harcama isteği oluşuyor.
o yüzden orda hiç para yokmuş gibi davranıyorum.
benim de birikim hesaplarım var oraya atıp unutuyorum. kumbara olunca illaki harcıyorum onu
kredi kartımda 925 TL taksit kaldı. onun dışında borcum yok çok şükür.bende harcıyordum bu sefer daha iyi gidiyorum :)
Teşekkürler öğrenmiş oldum valla sayende :)yazabiliyosun canım aktif üye diye yazıyor ya profilinde
hesap detaylarına gir
Özel başlık kısmına yaz kaydet görünür.
Rabbim ödeme kolaylığı versin varmış bayaTeşekkürler öğrenmiş oldum valla sayende :)
Borç yiğidin kamcisidir Anka halledecem inşallah.. Keşke mısırda Bi dedem olsaydı her şey çok daha kolay olurdu vallahaRabbim ödeme kolaylığı versin varmış baya
Kart işini hiç sevmiyorum ama burda aradığımı bulamıyorum hep int alıyorumkredi kartımda 925 TL taksit kaldı. onun dışında borcum yok çok şükür.
Allah ödeme kolaylığı versin canım :)Borç yiğidin kamcisidir Anka halledecem inşallah.. Keşke mısırda Bi dedem olsaydı her şey çok daha kolay olurdu vallaha
Rabbım sağlık versin de ben ne borçlar ödedim yaf 4 senelik evliyim ama abowww neler neler çok şükür bugünüme.
Maşllah canımBorç yiğidin kamcisidir Anka halledecem inşallah.. Keşke mısırda Bi dedem olsaydı her şey çok daha kolay olurdu vallaha
Rabbım sağlık versin de ben ne borçlar ödedim yaf 4 senelik evliyim ama abowww neler neler çok şükür bugünüme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?