Güzel bi seçim, bizim öğretmenimiz hediye kabul etmiyordu bi çok öğretmen de söylüyor yine de az daha bekle istersen.

Ben alıyım da kabul etmezse ben kullanırım ama kabul eder ya ögretmenler günü sonuçta :)

Her şey hazır sayılır, misafirler bekleniyor, çay demlenmeli börek pişmesi kaldı, aşama aşama yapıcam inşallah. Relax stresli nasıl olunur derseniz şu an öyleyim

Çoğu iş bitmiş canım daha ne olsun :)

pazar gününe denk geliyor ama cuma dan versem iyi olur sanırım hediyeyi.

Günaydınlar herkese ;

Bu hafta kendimi işleri bitirmeye odaklayacağım. Evde, işte ve özel hayatımda yapılacak olanları yapma haftası ilan ettim.

Sabah oyalanmadan ve hızlı bir şekilde ofiste işlere başladım. Üzerimdeki sorumlulukları tükettikçe ondan arta kalan yerleri toparlayarak gidicem. Haydi bakalım. Herkese çoook güzel bir hafta olsun işallah :)

Kolay gelsin :)

Günaydın kızlar
haftasonu gezmeli yemeli içmeli oldu, kahvaltıya gittik dışarıya, 10 Kasım törenine katıldık okulda
Evde iki makine ütüm vardı onu yaptım, evi toparladım, dolap düzenlemesi yaptım biraz
B black cat gibi bende bu haftayı iş bitirme haftası ilan ediyorum hem evde hem de işte aklımda olanları bu hafta yapmayı planlıyorum, umarım cuma günü geldiğinde oh be dediğim bir hafta olur, hepinizi öpüyorum

Bu hafta herkes aynı şeyleri düşünüyor :)

Ya bu hafta sonu ben de yatılı misafir alabilirim, (karı koca 2 kişi).

Plan konusunda çok başarısızım.
Bir de evde halıları serdiğimden beri işim daha uzun sürüyor. halı olmadan süpürmek/silmek daha kolaydı.
bu akşamdan itibaren bir şeyler yapabilirim inşallah temizlik adına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…