biz hala kızımın odasinda uyuyoruz.
doğduğundan beri kendi yataginda uyuyor.
biz yan kanepede.
yatak odamiza geçemedik.
ben alıştırmadim yanimizda uyumaya:)bizimde ne güzel başlarda kendi yatağında uyurdu
hatta giderdi yatağına kendi uyurdu o derece
sonra hasta oldu kendi yatağımıza getirdik
o günden beri yanımızda
Mia- kendi yatağını yanınıza almakla iyi yapmışsınız, kışı geçirsin rahat edersiniz bence. bizimki odasında uyuyuo gece geliyor her gün olmasa da, elimiz kolumuz uyuşuyor o olunca yatamıyoruz resmen.
ben nostalijik şeyleri çok seviyorum :)wendy bunlardı, aldığım sitede bi de nostaljik ütü vardı o da çok tatlıydı
sen de kullanıyor musun?kesinlikle almalısın büyük kurtarıcı.
seninkinin marka / modeli ne?Kesinlikle hayat kurtarıcı. 4 yıl oldu galiba alalı. Büyük kolaylık gerçekten.
ben de babaannemdeki çevirmeli telefonu alacağım anneme gittiğimde.wendy bunlardı, aldığım sitede bi de nostaljik ütü vardı o da çok tatlıydı
Gerçekten hatırası olanları ben de daha çok seviyorum. Ben de babamın kahve öğütücüsünü saklıyorum hatıra olarak değeri büyük benim içinben de babaannemdeki çevirmeli telefonu alacağım anneme gittiğimde.
onu çok seviyorum babaannemden hatıra diye saklamayı düşünüyorum.
sınıftaki anneler alacak mı? konusu konuşuldu mu? birlikte alınsa daha uyguna gelmez mi ?Kızlar birşey soracağım ya
kızım kreşe gidiyor ya mağlum öğretmenler günü yaklaşıyor
hediye almalı mıyım ?
biz ortak alacağız. karar verdik annelerle.Kızlar birşey soracağım ya
kızım kreşe gidiyor ya mağlum öğretmenler günü yaklaşıyor
hediye almalı mıyım ?
çok pahalı olmayacak bi şey olsun güzel bi çiçek verebilir aslında.Herhangi bir gruplaşma yok malesef
kendim alsam ne almalıyım ?
Herhangi bir gruplaşma yok malesef
kendim alsam ne almalıyım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?