@lindalinda @planli S sonay906 Anka Anka

Size de teşekkür ederim.

Anka Anka Bosch marka aldım.
Takipteydim. 5199 TL idi en ucuzu. ama taksitli değildi. peşin de veremezdim o kadar para.
sonra 5289 a bulmuştum. gittigidiyorun kazananlar kulübüne özel 200 lira indirimi vardı 5089 TL'ye aldım. peşin fiyatına 6 taksite de böldürdüm.
Benim için kârlı oldu.
Güle güle kullan canım :36:
Baya pahalı bizim için ben en sonunda Arçelik alacağım sanırım 😂

Valla ben de çok pahalı buldum ama her şeyim Bosch. Bi de makine üstüne montaj yaptırcam ve son versiyon bir şey olsun istedim.
Hayırlısı olsun :)
Tabii gönül en iyisi olsun istiyor zaten de seneye kalacak o zaman. Ben de çamaşır asmaktan bıktım. Sabah yıkadım daha sermedim. Muhtemelen koktular baştan yıkanacaklar :bicak:

kızlaarrrr bu kurutma makinaları minimum kaç dakikada kurutuyormuşş ???
2 2,5 saat yazıyormuş ama nem sensörü olduğu için o kadar sürmüyormuş. Hatta yıkama bittikten sonra bi sıkma daha yaptırıp kuruturken içine büyük banyo havlusu atarsan 1 saat bile sürmüyormuş
Kullananlardan okuduklarım 😂😂

ay doğru iklim cidden etkiler bu durumda, hiç aklıma gelmezdi bu :KK57:
ben sadece kurutma zamanını, asma olayını falan ortadan kaldırmak gibi düşünmüştüm, saygılar o zaman :KK48:

CoffeCoffe CoffeCoffe
çamaşır sermek kalksın ortadan da, bi de kışın bizim buralar nemli hiç kurumuyor evin içinde çamaşır sergisi bitmiyor. yani 5 saat de olsa beni tatmin eder :)

Valla ben de çok pahalı buldum ama her şeyim Bosch. Bi de makine üstüne montaj yaptırcam ve son versiyon bir şey olsun istedim.
Hayırlısı olsun :)
Ayy gözünu ayırma başına bi iş gelmesin 🤓 pahalıymış ama baya uzun kullanırsın insallah canım hayırlı olsun 🤗

kızlaarrrr bu kurutma makinaları minimum kaç dakikada kurutuyormuşş ???
18 programı var, hepsinin süresi ayrı ayrı. ilk başlarda 3,5 saat olanla kurutuyordum. Çok kurutup bir kaç üründe çekme olunca 1.5 saatli olan programı seçtim. sürekli onla kurutuyorum. Kırışığı vs de az oluyor. Katlayıp kaldırıyorum. Bazan daha uzun yada daha kısa zamanda da bitirebiliyor. 30 Dakikalık programda var kullanmadım hiç. sadece havalandırma seçeneği de var , diyeceğim seçenekleri çok ama kullanılan genelde 1,2 program oluyor. :)

11.11.2019

1. Yemek yap -------------------------------------------------:KK11:
  2. Tuvalet / banyo yıka --------------------------------------:KK11:
  3. Dağınıklık bırakma +++++++++++++++++++++++ :sampiyon:
  4. Bulaşık bırakma+++++++++++++++++++++++++ :sampiyon:
  5. Kuru çamaşırları katla / katlı olanları yerleştir +++++ :sampiyon:
  6. 1 makine yıka / as ++++++++++ / -------------------- :sampiyon: /:KK11:
  7. Duş al +++++++++++++++++++++++++++++++:sampiyon:

Günaydınlar
11.11.2019

1. Yemek yap.......Yapmaya gerek kalmadı.
  2. Yatak odası (çamaşır katla,nevresim değiştir,süpür,sil,toz al,havalandır).......+
  3. Bulaşık bırakma..............+
  4. kilimi yıka................+ (sabah mak attım )
  5. Duş al..................+

Ayrıca yapılanlar
Nevresimler yıkandı
Çiçekler sulandı
oyuncaklar toplandı
wc yıkandı
bulaşık mak boşaltıldı.

Back
X