Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
12.11.2019
1. Yemek yap
2. Tuvalet / banyo yıka
3. Yıkanmış çamaşırları as
4. Kuru çamaşır varsa katla.
5. 1 makine daha yıka / as
6. Evi süpür
Rutinler
1. Dağınıklık bırakma
2. Bulaşık bırakma
3. Sabah yatağını topla
Akşam sporum olduğu için bulaşıkları yemekten sonra eşim topladı sağolsun.Evet ya bulaşık ve dağınıklık olmasa işin yarısını bitti sayıyorum :)
Akşam sporum olduğu için bulaşıkları yemekten sonra eşim topladı sağolsun.
Ben de diğer işleri hallettim. çamaşır katlama yerleştirme, etraftaki eşyaları yerine götürme işi beni benden aldı.
Oooo 15 te mi başlıyoruz bu günBugün kızımın dr kontrolü var o yüzden işleri hemen yapıp bitireceğim
yapılacak işlere sadece günlük işleri yazdım.
15 gibi evde olursam 2-3 saatte bütün ev işleride biter akşamda dinlenirim.
Oooo 15 te mi başlıyoruz bu gün
Ne kontrolü var canım
Evet ankacım
eylülün elinde siğil çıktı sanırım onu göstericez
birde kolunun altı yara olmuş bayadır geçmedi sürekli kaşıyor
mia o yaşlarda kızımda da siğil çıkmıştı, ilaç verdiler geçti izi bile kalmadı..
kol altına ne olmuş olabilir ki ?
geçmiş olsunMia-
sabah evden çıkarken ortalığı tarumar edip çıktım. öğlen gidince etrafı toplarım artık.
ev için gün planım:
- öğlen: bulaşık mak. boşaltılıp mutfak toparlanacak.
- yatak odaları toplanacak
- Akşam: yemek hazırlama-mutfak temizliği
- ütü
- süpürme- toz alma
ahşap duş ızgarası sevmiyorum. ahşap su çekiyor, mantar oluşumunu tetikleyebilirSelam kızlar
Dün lavabo wc temizledim. Mutfağı toplayıp bulaşık makinesini kurdum. Dizim vardı o yüzden fazla bir şey yapamadım.
Bugün gidince makineyi boşaltıcam. Tekrar bulaşık çıkacak onları doldururum. Bir süpürge açarım. Geçen haftadan ütüler vardı yapamadım onları da yapsam süper olacak.
Duşakabini değiştiricez sipariş verdik haftaya takacaklar. Küçük köşe duşakabinlerdendi, duvardan duvara ve teknesiz olacak bu kez. İçine ahşap duş ızgarası almayı düşünüyoruz.
Bü-bü-bütün dolabı mıSelam kızlar doğumdan önce son Bi gayret deyip gaza geldim ve bütün gardopu yıkıyorum şu an başladım valla. Kurutemizlemelik olanları da ayırdım her şeyi Bi sudan geciricem hepsi güzel koksun diye. Hepsi temiz ama içime sinmedi Bi daha bebekten sonra bu kadar ayrıntılı uzun Bi süre bakamam.bi taraftan kurutma çalışıyor Bi taraftan makina.haftaici yikayayim kuritayim haftasonu utunlenecekleri ütüler kaldırırım. Ne zamandır aklımdaydı. Kendimi yormadan sakin sakin umarım bitirebilirim ortalık fena halde karışık 1 hafta verdim kendime insaah biter. Sonra da bebişin kıyafetlerine gecicem inşallah. Akşamları hem canım sıkılıyordu iyi oldu iş buldum kendime![]()
Selam kızlar doğumdan önce son Bi gayret deyip gaza geldim ve bütün gardopu yıkıyorum şu an başladım valla. Kurutemizlemelik olanları da ayırdım her şeyi Bi sudan geciricem hepsi güzel koksun diye. Hepsi temiz ama içime sinmedi Bi daha bebekten sonra bu kadar ayrıntılı uzun Bi süre bakamam.bi taraftan kurutma çalışıyor Bi taraftan makina.haftaici yikayayim kuritayim haftasonu utunlenecekleri ütüler kaldırırım. Ne zamandır aklımdaydı. Kendimi yormadan sakin sakin umarım bitirebilirim ortalık fena halde karışık 1 hafta verdim kendime insaah biter. Sonra da bebişin kıyafetlerine gecicem inşallah. Akşamları hem canım sıkılıyordu iyi oldu iş buldum kendime![]()
Dolabın tamamının güzel kokması için hepsini yıkamak şart bencede, bende çok istiyorum ama kurutma makinem yok göze alamıyorum kurumaz bu havada diye, eline sağlık ama çok yorma kendini ağırlaşıyoruz artıkSelam kızlar doğumdan önce son Bi gayret deyip gaza geldim ve bütün gardopu yıkıyorum şu an başladım valla. Kurutemizlemelik olanları da ayırdım her şeyi Bi sudan geciricem hepsi güzel koksun diye. Hepsi temiz ama içime sinmedi Bi daha bebekten sonra bu kadar ayrıntılı uzun Bi süre bakamam.bi taraftan kurutma çalışıyor Bi taraftan makina.haftaici yikayayim kuritayim haftasonu utunlenecekleri ütüler kaldırırım. Ne zamandır aklımdaydı. Kendimi yormadan sakin sakin umarım bitirebilirim ortalık fena halde karışık 1 hafta verdim kendime insaah biter. Sonra da bebişin kıyafetlerine gecicem inşallah. Akşamları hem canım sıkılıyordu iyi oldu iş buldum kendime![]()