15 günlük rutin için (30 kasıma kadar)
1, günüm.
aöf bi dersin bi çikmiş soruyu çalıştım.
sporumu tam 8000 olmasada 6500 adimi attim.
sırt egsesizi tamam.
mekik tamam.
akşam yemegi maalesef fazla kaçirdim..
bol karbondidrat günüydü.
Sırt egzersizi bel ağrısınada iyi geliyor mu acaba. Ben arada kollarımı yukarıya doğru uzatıp gerdiriyorum sanki iyi geliyor. Pilates topu aldık hiç yapmadım. Lastik daha mı kullanışlı oluyor acaba.

Ne özel çekim, ne süsleme yapmadım. Sadece gelen gidene ikramlık çikolata vs aldık. Hiç eksikliğini hissetmedim. Keşke bende yapsaydım demiyorum. Hatta keşke düğün fotoğraflarınıda 2/3 poz çekinseydik diyorum. Gereksiz bir sürü sey. Yatak odasında Kocamaaan çerçeveli resim. Geçen gün dolaba yerleştirdim. Daha ufak olanı çıkarttım. Sade yaşam her yerde :)

Aynen ya 1-2 poz yetermiş çok pişmanım neyseki çok pahalı yerden yaptırmamıştık
büyük foto vardı da asamadık hiç düşünmüyorum da asmayı :)

Günaydınlar 😘
Dün eve gittim hemen yemeğimi yaptım
Mutfak dolaplarını sildim bayadır aklımdaydı iyi oldu
Mutfak penceresini sildim
Tezgahı, mutfak masasını arapsabunlu suyla güzelce temizledim
Ocağı sildim

Çantalarımı koyduğum kutu vardı vestiyerde onu boşaltıp düzenledim, ıvır zıvırı attım

TV konsolunda örgü iplerimin olduğu bölümü düzenledim, örülecek oyuncağı belirledim

Duş aldım,
yemek yedik mutfağı topladım
makineyi çalıştırdım

Sabah biten makineyi boşaltıp okula geldim :KK36:

Bugün ;
Yemek yapılacak
Haftasonu memlekete gidecekler çıkarılacak
Banyo, yatak odası süpürülecek, toz alınacak
Boş oda elden geçecek

Tam istediğim gibi olmasa da iyi gidiyor bu haftanın işleri :dondurma:

Sırt egzersizi bel ağrısınada iyi geliyor mu acaba. Ben arada kollarımı yukarıya doğru uzatıp gerdiriyorum sanki iyi geliyor. Pilates topu aldık hiç yapmadım. Lastik daha mı kullanışlı oluyor acaba.
ben direnç lastikle yapıyorum
sırt için çok iyi geliyor yukariya çekip geriye sayıyorum:) sırtım kambur olduğu için düzeltmek istiyorum.

ben pilates topu almadim gerek kalmadi:)
kızımın küçük normal toplardan mekik yapıyorum:)

de dün 600 tl bedava içinde kalmasın yaptıralım dedi bende bilmiyorum falan dedim cidden kararsızım. sizin oralarda ne kadar ki fiyatlar pahalı mı. foto parası yalnız albüm için değil sadece çekim parası.
oda süslemesini kendim yaptım, gelinimizle annem ben doğumdayken halletmişler, cidden kapı süsü, biraz tül ve balonla halloluyor, gelenlere lohusa şerbeti kaynattı annem, hacı şeriften de isimli çikolata yaptırmıştım, bol bol da hediye geldi zaten, eve de gelene de yetti. kendime pijama aldım, 1 de kızımdan vardı, yetti. ama sonrasında kullanamamıştım ilkinde, 2yi hamile almadım o yüzden.

çekimi doğumda arkadaşım vardı o yaptı, çıkınca da yenidoğan çekimini ilk kızımda yaptırınca buna da yaptırdık ama o çekimi yapan kişi 5 yılda bayaaa profesyonelleşmiş, ilkinde 650ydi bunda 2000 verdik. keşke hamileykende çektirseymişim. kıyafet bulamadım, vakit bulamadım derken yine yaptırmadım. albümümüz ikisinde de var, gelen giden bakar, iyi ki yaptırmışım diyorum. kızım da bakıyo kendi albümüne anne bu ben miyim diye :)

yanlız ben hastanede çalıştığım için doğum parası vermedim, bunları vermek gözüme gelmedi o yüzden. kesinlikle çok masum ve güzel çıkıyor fotolar. fotoyu atlama, profesyonel makineden çıkanlar cep gibi olmuyor haliyle.

eğer oda süsleme yaptırırsan bi çikolata bi kapı süsü yeterli olur büyük ihtimalle, onlar lohusa şerbetini falan yapıyo kendileri. ama diyorum ya burda oda süsleme de en kötü 1000 tl, hiç aklında kalmasın yaptır bence.

lindalinda lindalinda
Benim doğumda eşimin kardeşi dağıtmalık çikolata, isimli kapı süsü, yastık ve battaniye yaptırdı
Kardeşimin eşi dağıtmalık küçük kavanozlarda lokumlar hazırladı
Biraz parça tül aldım annem hastane beşiğini süslemek için dikti
Balonlar aldık, hoşgeldin bayrağı vs onlarla da kardeşim odayı süsledi
Kayınvalidem de para vermişti pijama terlik ve lohusa tacı almıştım :)
Plastik bardak ve peçete de almıştık ama kullanılmadı.

oda süslemesini kendim yaptım, gelinimizle annem ben doğumdayken halletmişler, cidden kapı süsü, biraz tül ve balonla halloluyor, gelenlere lohusa şerbeti kaynattı annem, hacı şeriften de isimli çikolata yaptırmıştım, bol bol da hediye geldi zaten, eve de gelene de yetti. kendime pijama aldım, 1 de kızımdan vardı, yetti. ama sonrasında kullanamamıştım ilkinde, 2yi hamile almadım o yüzden.

çekimi doğumda arkadaşım vardı o yaptı, çıkınca da yenidoğan çekimini ilk kızımda yaptırınca buna da yaptırdık ama o çekimi yapan kişi 5 yılda bayaaa profesyonelleşmiş, ilkinde 650ydi bunda 2000 verdik. keşke hamileykende çektirseymişim. kıyafet bulamadım, vakit bulamadım derken yine yaptırmadım. albümümüz ikisinde de var, gelen giden bakar, iyi ki yaptırmışım diyorum. kızım da bakıyo kendi albümüne anne bu ben miyim diye :)

yanlız ben hastanede çalıştığım için doğum parası vermedim, bunları vermek gözüme gelmedi o yüzden. kesinlikle çok masum ve güzel çıkıyor fotolar. fotoyu atlama, profesyonel makineden çıkanlar cep gibi olmuyor haliyle.

eğer oda süsleme yaptırırsan bi çikolata bi kapı süsü yeterli olur büyük ihtimalle, onlar lohusa şerbetini falan yapıyo kendileri. ama diyorum ya burda oda süsleme de en kötü 1000 tl, hiç aklında kalmasın yaptır bence.
Bu arada burda hala 600-700 e çekim yapılıyor, ben ilk kızımda çeken kişi çeksin diye 2000 verdim, benim çekim fiyatı uçuk biraz 🙈

bugün işlerim neredeyse az.
biraz aöf yogunlaştım.
akşam da yeşil mercimek yemegi salata yoğurt yapacagim.
ardindan her zamanki gibi mutfagi temizle tezgah ocak sil halinde.
çamaşirlar kurudukça katla.;
bide çamaşir aticam makineye.
sabahlari erken kalkmak bana agir geldi sürüne sürüne kalkıyorum.:(
çok aşırı bi derece uyumak istiyorum. kalkmam için 5:30 yu buluyor.
kahve içimi azaltimina geçecegim maalesef:(

Akşama sadece Bi kaç makina çamaşır yijayacagim yorgun hissetmeye başladım kendimi yavaş olsun güç olmasın napim.
Yemek yok mantı yaparız buzlukta vardı.
Bugün dinlenicem

Back
X