- 23 Eylül 2013
- 25.592
- 53.085
- 798
Akşama sadece Bi kaç makina çamaşır yijayacagim yorgun hissetmeye başladım kendimi yavaş olsun güç olmasın napim.
Yemek yok mantı yaparız buzlukta vardı.
Bugün dinlenicem
Dinlen tabi canım kalan da kalsın uğraşma.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Akşama sadece Bi kaç makina çamaşır yijayacagim yorgun hissetmeye başladım kendimi yavaş olsun güç olmasın napim.
Yemek yok mantı yaparız buzlukta vardı.
Bugün dinlenicem
Mia devamını yikamazsam saçma sapan Bi şey olur huysuzum azıcık temizlik konusunda.Dinlen tabi canım kalan da kalsın uğraşma.
Ben de çıkacaktım ekildimben bu akşam dışarı çıkıyorum kız kıza sohbete![]()
Çok sıvı mı tüketti acaba ? Kreşe mi başlayacak ?Oglumda üşüttu mü acaba 1 buçuk yıldır ilk kez altına kaciriyo iki gecedir her yer cis oldu![]()
Yok her zaman cok içer zaten de gece bi kere götürmüştüm de hatta. Evet canim yarı özel anaokuluÇok sıvı mı tüketti acaba ? Kreşe mi başlayacak ?
O zaman üşütmüştür muhtemelen. Kaç aylıktı cnm neden şimdi başlıyorYok her zaman cok içer zaten de gece bi kere götürmüştüm de hatta. Evet canim yarı özel anaokulu
40 aylık oldu canım. Simdi gönderiyorum maddi olarak şuan hazır olabildik. Yalnız büyüdüğü için sosyallessin istiyorum aslinda çokta sosyal ama büyüklere karşı daha cok hic cocuk sevmiyoO zaman üşütmüştür muhtemelen. Kaç aylıktı cnm neden şimdi başlıyor
Anladım canım o zaman hayırlı olsun sever inşallah :) ben de 2. Dönem versem mi diyorum da ondan böyle detaylı sordum. Gelecek yılı bekleyeceğim sanırım ben de.40 aylık oldu canım. Simdi gönderiyorum maddi olarak şuan hazır olabildik. Yalnız büyüdüğü için sosyallessin istiyorum aslinda çokta sosyal ama büyüklere karşı daha cok hic cocuk sevmiyomemlekete gitmiştik ya bi yere cocuk gelse anne gidelim moralim bozuluyo diyo cok yaramazlarmış
bide bana karşı aşırı bağımlı bağımsız olsun istiyorum biraz öyle iste istemezse gitmeyi gpndermiycem ama ısrar etmiycem
Bende çok kararsizim halaAnladım canım o zaman hayırlı olsun sever inşallah :) ben de 2. Dönem versem mi diyorum da ondan böyle detaylı sordum. Gelecek yılı bekleyeceğim sanırım ben de.
Öğretmeniyle konuşursun uyuması için zorlamayın diye. Yarı özel anaokulları uyutmuyor da olabilirBide bisi sorucam kizlae okulda uyutuyolarmis cocuklar öğle yemeğini yedikten sonra. Benim oglum öğlen uykusunu bıraktı. Uyuyup uyandirilincada cok huysuz oluyo. 2 gibi götürsem öğle yemeği yememiş olacak zaten yemiyo evde de belki orda sebzeye felan ali-şir diye düşünmüştüm napsam bilmiyorum bi akıl verin
Yok onlar söyledi uyuyo diye ben konuşsam uyutmayın desem kabul ederler mi acaba. Yarın gidip konuşcam bakalim ne diyecekler. Oyun grubu felan olsa oraya gidecektik ama yaşı gelmis artik dedi aradığımiz yerler kabul etmedi büyük diye . Bu okulda da ertuyu 4 yaş grubuna alacakmis öğretmeni öyle dediÖğretmeniyle konuşursun uyuması için zorlamayın diye. Yarı özel anaokulları uyutmuyor da olabilir
Yani tamamen bagimsiz degilmis. Devlet tarafından denetleniyomus Kadın öyle dedi valla müdiresiYıllardır özel anaokullarında öğretmenlik ve idarecilik yapıyorum yarı özel anaokulu diye bir kurum duymadım.
Gerçekten merak ettiğim için soruyorum nasıl oluyor yarı özel anaokulu?
Aslında soru icin sizi etiketliycektim valla ne iyi oldu geldinizYıllardır özel anaokullarında öğretmenlik ve idarecilik yapıyorum yarı özel anaokulu diye bir kurum duymadım.
Gerçekten merak ettiğim için soruyorum nasıl oluyor yarı özel anaokulu?