Keşke benim de işten çıkışım yaza denk gelseydi daha çok gezerdim. Termale gitmek istiyorum. Geçen sene annem kızım ben Yalova’ya gitmiştik belki bu sene de öyle bir şey yapabiliriz. Yada eşimle kışın bir yurtdışı tatili olabilir.

Teşekkür ederim canım
Gerçekten bu kadar ertelediğime pişman oldum harika bişeymiş yıka kurut kaldır etraf toplandı resmen

Ben de sürekli camasir yikiyorum ama evde kurumasi da kisin bir iki günü aliyor, yazin ise balkonda kurutuyorum
Balkonda kurutma isi olmasa ben de düsünürdüm
Yazin güneste birkac saatte kurutuyorum ama kisin problem oluyor
Ikilemdeyim bu yüzden kisin bir tek sorun oluyor cünkü
Siz güle güle kullanin hayirli olsun

Benim de balkonum var yazın orda kurutuyorum ama 4 çocuk olunca çamaşır hep dert. 2 tele sığdıramıyordum bazen. İç çamaşırlarımı balkona sermeyi sevmiyordum. Yazın da nevresim ve iç çamaşırları için kullanırım diye düşünüyorum bakalım.

anka nasılsın:)
nasıl gidiyor:)

4 cocuk diyince isler degisir
Dedigin gibi tele sigmaz iki tel alsan o da baya yer alir, hele kisin cok sorun olur
Ev büyükse hatta camasir odasi olsa da ne güzel olurdu orada yikanir kurulanir katlanirdi
Gerci ben kurutma makinasi alsam bile koyacak kösem yok

ev küçük 90 m demişsin doğru
2+1mi eviniz

ev küçük 90 m demişsin doğru
2+1mi eviniz

Hayir
2 cocuk odasi, 1 yatak odasi bir oturma odasi bir de giriste hol var. Banyo ve mutfak bir de. Balkonum da var
Ben de iyice yurt disi prppagandasi yapar gibi oldum ya ama konu acilinca söylemek istiyor insan
Ev tüm ihtiyaclarini karsiliyor, burada evler kücük oluyor, ihtiyac fazlasi alan yok
Türkiye de gercekten buraya oranla daireler cok cok büyük
Benim dairem büyük bile sayilir iki cocuk odasi var diye

Şu an 2 telim var zaten bi şekilde sığıyordu ama kuruyana kadar ortadabazen komşunun telini de alıyordum 3 tele sığamıyorduk biz de eşyaları yatak odasına tıkıştırdık kurutmayı gece holüne koyduk çok kötü oldu ama bakalım zamanla ona da çare buluruz inşallah.

Kayinvalidem banyoda camasir makinasinin üzerine koydu kurutma makinasini
Bir de öyle deneyin makinanizin üzeri bossa, köseye dayadi koydu pek göze batmiyor üst üste

Valla migi yemeyip hareket edince gidiyor aslında ama işte o yememe kısmı biraz sıkıntı

Ya da yeterince hareket mi etmiyorsunuz hanimlar, yemeden yasanmaz cünkü
Ben yiyorum efenim ama ok hareket ediyorum
Cikolata yedikten sonra yürüyüse cikiyorum
Yemekten taviz vermem, veremem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…