Herkesin metabolizması bir olmuyor ne mutlu sizeYa da yeterince hareket mi etmiyorsunuz hanimlar, yemeden yasanmaz cünkü
Ben yiyorum efenim ama ok hareket ediyorum
Cikolata yedikten sonra yürüyüse cikiyorum
Yemekten taviz vermem, veremem
1: günde 9000 adım geçiyorumValla migi yemeyip hareket edince gidiyor aslında ama işte o yememe kısmı biraz sıkıntı
Herkesin metabolizması bir olmuyor ne mutlu size
Özelden konuşuruz canım. Burayı meşgul etmeyelim1: günde 9000 adım geçiyorum
2: akşamlari hareketli oluyorum
3. öğle yemeginde ekmek makarna pilav yemiyorum.
4. akşam 8 de yemek yiyoruz onda bi tabaklık yemek yiyorum üstüne yoğurt salata...
nerede yanlış yapıyorum ki.
gerçekten çok mu iyi bu kadar yaaaaTeşekkür ederim canım
Gerçekten bu kadar ertelediğime pişman oldum harika bişeymiş yıka kurut kaldır etraf toplandı resmen
Aaa sen kullanmaya başlamadın mı benden önce almıştıngerçekten çok mu iyi bu kadar yaaaa
Abuk bir saatte işten eve dönünce montaj saatini geçiyorum hafta içi o sebeple ctesi kuracaklar.Aaa sen kullanmaya başlamadın mı benden önce almıştın
Selam kızlar, bugün izinliydim, annem-babam-ananemi umreye gönderdik. Şimdi şehir boş kaldı sanki.
Abuk bir saatte işten eve dönünce montaj saatini geçiyorum hafta içi o sebeple ctesi kuracaklar.
gerçekten süper mi yani..
benim masam da bomboş az işler vardi hallettim:)Masamı topladım
Yaa anladım neyse yarın kurarlar inşallah. ben çok beğendim. Kupkuru çıkıyor. Çıkardığım gibi katladım koydum. Sıcacık yumuşacık çıkınca katlaması da çok rahat oldu. Tişörtleri falan ütülerdim gerek kalmadı ütülü gibi çıktı. Gömlekte kurutma makinesinde kurutmayın yazıyordu onu denemedim cesaret edemedim. Ama kotlar falan kupkuru ütülü gibi çıktı.Abuk bir saatte işten eve dönünce montaj saatini geçiyorum hafta içi o sebeple ctesi kuracaklar.
gerçekten süper mi yani..
benim masam da bomboş az işler vardi hallettim:)
oh tam haftasonluk...
iş saati bekliyorum
Üfff aynen nefret ediyorum cts çalışmaktanben yarında çalışacağım
iyisin migicim :)
bugün abla aynı şeyi söyledi. kalın olan eşyaların kolu yakası kurumazsa onları 20 dk'lık programa tekrar atıyorum dedi.Bu arada 800 devirde sıktırdıklarımın manşetleri nemli kalmıştı ama 1000 devirde sıktırdıklarım kuru çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?