Kerem çok güzel eskimeyen bir isim, sağlıkla kucağına almak nasip olsun

Aynen, benim icin bir ismin kisa olmasida onemli. Kendi ismim oldukca uzun yabanci bir ulkede yasiyoruz.
Bazen ismimdeki nur ekini cikartip kendimi tanitmak zorunda kaldim. Insanlar zor isimleri hatirlamakta cok zorluk cekiyorlar.

Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah

Aynen, benim icin bir ismin kisa olmasida onemli. Kendi ismim oldukca uzun yabanci bir ulkede yasiyoruz.
Bazen ismimdeki nur ekini cikartip kendimi tanitmak zorunda kaldim. Insanlar zor isimleri hatirlamakta cok zorluk cekiyorlar.
Aynen yurtdışındasınız orda da rahat kullanılabilmesi önemli

Ben de şimdi onun soru cevaplarına bakıyordum. Bakması güzel ama benim hayalim 4+1 3+1 e sığamıyoruz
bende bakıyordum 1+1 evi olup da 3 çocuğa sigabilen var.:)
valla benim 2+1:) 3+1 bana çok geliyor. iki odada kanepeleri var..
bir odayı kullanmicam.
bi odanin kanepeleri yeter bide tekli koltuklari da gereksiz geliyor gözüme.
iki kanepelik tamamdir:)
az eşya çokhuzur:)

Aynen, Kayinpederim bence isminin konmasini istiyor ama kayinvalidem kesinlikle istemiyordu.
Onlarin memletine gittigimizde surekli yeni cocugu olup farkli isim koyan gencleri elestiriyolardi.
Baslarina gelecekten haberleri yok tabi
erkek olursa kesin mehmet kerem koy diyecekler tahmin ediyorum.

Ben oda istiyorum eşya istemiyorum
Kızın odası ayrı, büyük oğlanın odası ayrı, küçüklerin odası ayrı olsun istiyorum şimdi küçükler yatak odasında bizimle. Büyük Oğlumla kızım aynı odada. Eee kızım büyüyor yakında ergenliğe girecek engelli zaten ona ayrı şart bence. Rabbim büyük onu da nasip edecektir inşallah

Bu indirimler beni yoldan çıkaracak bakmayacağım demiştim ama beğendim bi kaç parça aslında çok şey beğendim de eliyorum eşime söyledim alırsa alır yoksa kendi kartımdan almaya başlarsam durduramam kendimi

Ne beğendin ki. Bizim sırayla şarjlı süpürge, yatak; oturma grubu var eksik. Dysonlarda güzel indirim olsa alacaktım hazır herşeye olur derken aradan çıkartıverecektim

bende sadece lavabo önüne paspas aldım birde alez.
bunlara sürekli bakıyordum.
koltuk örtüleri de içime sinmedi yoksa ihtiyacım vardı.
başka alışveriş yapmıyorum

İnş ankacım istediğin eve kavuşursun

Ihtimal yuksek esim Keremin yaninda Alp dusunuyor soyismimiz Arslan oldugu icin.
Tabi baskilara dayanabilirmii bilemiyorum. En iyisi belediyeye isi garantiye almak icin kendim gitmem
boşver eşinle senin cocuğun sonuçta.
benim arkadaşımin kvsi benim ismi koymadi diye yemege çagirmamiş.
illa Emine olacakmiş arkadaşım istemedi. kadincagiz mesafeyi koymuş. çocuğu da kv bakacakmiş. bakmam artık diyormuş.. ama koymayacak:)

Ne beğendin ki. Bizim sırayla şarjlı süpürge, yatak; oturma grubu var eksik. Dysonlarda güzel indirim olsa alacaktım hazır herşeye olur derken aradan çıkartıverecektim
Yok benim öyle büyük şeylerde gözüm yok kıyafet oyuncak ev aksesuarı çanta falan

bende sadece lavabo önüne paspas aldım birde alez.
bunlara sürekli bakıyordum.
koltuk örtüleri de içime sinmedi yoksa ihtiyacım vardı.
başka alışveriş yapmıyorum
Hayırlı olsun, ben koltukları gözden çıkardım örtmüyorum örtü artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…