boşver eşinle senin cocuğun sonuçta.
benim arkadaşımin kvsi benim ismi koymadi diye yemege çagirmamiş.
illa Emine olacakmiş arkadaşım istemedi. kadincagiz mesafeyi koymuş. çocuğu da kv bakacakmiş. bakmam artık diyormuş.. ama koymayacak:)
Sen hep güzel şeyler düşün aklına kötü şeyler getirme, zamanla daha iyi olursunuz inşallah ikinizde bu süreçte psikoloji de çok önemli, kaç yaşındasın ilk bebeğin miAmiin canim, Seninkide Saglikla kolaylikla gelir insallah.
Placentamin ontarafta oldugunu ogrendik ve placentanin ustunde miyom buyumus.
Bakalim nasil bir surec bizi bekliyor
Benimde Banyoya paspas almam lazım ama banyomuz çok büyük, biraz büyük bir şey lazım, nereden aldın Mia fiyatlar nasıldıbende sadece lavabo önüne paspas aldım birde alez.
bunlara sürekli bakıyordum.
koltuk örtüleri de içime sinmedi yoksa ihtiyacım vardı.
başka alışveriş yapmıyorum
Sen hep güzel şeyler düşün aklına kötü şeyler getirme, zamanla daha iyi olursunuz inşallah ikinizde bu süreçte psikoloji de çok önemli, kaç yaşındasın ilk bebeğin mi
Gözün değil İhtiyacın yokturYok benim öyle büyük şeylerde gözüm yokkıyafet oyuncak ev aksesuarı çanta falan
Haklısın yok sana gerekli şarjlı süpürge baba da güzel olurdu bak kırıntıdan geçilmiyor ev bazenGözün değil İhtiyacın yokturbizim evde 1 saat duran sen bi şarjlı süpürge al diyor
Bizimde ilk bebeğimiz, ilerleyen zamanlarda daha da heyecanlanıyor insan, tadını çıkaralımAllah dagina gore kar verir zaten, Hayirlisi olsun,
31 yasindayim ilk bebegimiz.
ben baktım, battımBu indirimler beni yoldan çıkaracak bakmayacağım demiştim ama beğendim bi kaç parça aslında çok şey beğendim de eliyorum eşime söyledim alırsa alır yoksa kendi kartımdan almaya başlarsam durduramam kendimi
ben sepete ekleyip ekleyip sonunda "bunlara ihtiyacım yok" diyip siliyorum hepsini :)ben baktım, battım
Hayırlı olsun, ben koltukları gözden çıkardım örtmüyorum örtü artık
Benimde Banyoya paspas almam lazım ama banyomuz çok büyük, biraz büyük bir şey lazım, nereden aldın Mia fiyatlar nasıldı
ya aslında bakıyorum gereksiz aldığım pek yok. kızlara kıyafet ihtiyacı hiç bitmiyor zaten, bu sefer büyük kızım kendi seçti. gerçekten büyümüş miniğim sevmiyordu evdekileri çok daha farklı tarzda kıyafetler seçti kendine. eşime pijama ihtiyacımız vardı, rimelim bitmişti, kahve makinem bozulmuştu. üst üste geldi ama hepsi ihtiyaç dahilinde ve indirimli alınmış oldu.ben sepete ekleyip ekleyip sonunda "bunlara ihtiyacım yok" diyip siliyorum hepsini :)
kargolar allah bilir ne zaman gelir miacım, kahveye beklerim gelin makinemi deneyelimGüle güle kullan wendiycim
ya aslında bakıyorum gereksiz aldığım pek yok. kızlara kıyafet ihtiyacı hiç bitmiyor zaten, bu sefer büyük kızım kendi seçti. gerçekten büyümüş miniğim sevmiyordu evdekileri çok daha farklı tarzda kıyafetler seçti kendine. eşime pijama ihtiyacımız vardı, rimelim bitmişti, kahve makinem bozulmuştu. üst üste geldi ama hepsi ihtiyaç dahilinde ve indirimli alınmış oldu.
kargolar allah bilir ne zaman gelir miacım, kahveye beklerim gelin makinemi deneyelim
ben gardrobimi verirdimGünaydınlar
yemek yaptım eşim yanında çalıştığı arkadaşını getirdi
yemeğe ek yap salatayı çoğalt derken yoruldum
çay demledim annemler de ona yetişti.
sonra benim yatak odasını ablama verecektim.
annem bana ver dedi
ablamla anlaşın o zaman kim alacaksa alsın dedim.
şuan paylaşılamayan bir yatak odam var vermesem mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?