tek bi yere gitmiyormusun yani.sebep?
gidemiyorum...
şehir içi tamam şehirdişi gidemiyorum...
çünkü küçükken babasi trafik kazasi geçirmiş annesi o günden beri tek gitmemiş.. öle yaşayarak büyüdüğünden dolayı korkuyor. tek giderse bişey olur diye.. endişeleniyor
endişe de kötü.. ben hiç endişelemiyorum. endişe başına herşey gelir..

Ay kıyamam kuzuya ne kadar hassas bir çocukmuş.Kaç yaşında?

İnstagram hesabımı bu

Merhaba kızlar benim de uzun zamandır benimsemeye çalıştığım ancak pek yol alamadığım yaşam biçimi, zira evlenirken evi eşya doldurmuş biri olarak nasıl sadeleşeceğimi bilemiyorum benim sorunum mutfak eşyası veya kıyafet değil onları eledim baya, mobilya olarak çok eşyam var elden çıkarmaya da kıyamıyorum, ben de bundan sonra sizlerle olmak istiyorum aynı zamanda elecda nın verimli rutin konusunu da okudum ve bana çok şey kattı bende yaptıklarımı ve yapacaklarımı paylaşıp fikir alışverişi yapmak istiyorum sizlerle

Beni yol tutuyo ya hic bi yere bakamam ben yolculuktan nefret ederim

Selam hoşgeldin :)
Evet büyük parça eşyalar evden en son gidebilen eşyalar oluyor.
kolay kolay verilecek atılacak eşyalar değiller
Önce senin o eşyaları gözden çıkarman gerek. Buda zamanla olan bir şey.
Gerçekten gitmeleri gerektiğine karar verirsen mutlaka bir gün gidiyorlar :)

Günaydın kızlar. kullandığınız 2. el kıyafet uygulamaları neler ya da kullanıyor musunuz? hepsi komisyon alıyor sanırım dimi?

Günaydınlar
Dün yine planlarımı uyguladım güzel geçti
kızımda erken uyudu ev dağılmadı.
bende dinlendim

Bugün kolay bir yemek yapacağım
Kalan vaktimde detaylı bir temizlik yapacağım.

günaydin...
dün annemlerdeydim
yemekten sonra annemin alt komşusuna uğradik derken
sonra eve geldim.
evde mutfaktaki lavabonun gideri tıkanmiş eşimonla uğraştı.. halılar ıslandi..
kötü oldu..
bu akşam fena iş bekliyor bizi

Kolay gelsin

Dolap kullananlar var tabi fark alıyorlar.
letgodan çok satış yaptım, bi kaç kez de aldım, hiç komisyon vs yok rahat. bu uygulamalarda zaten markalı kıyafetleri ucuza koyarsan gidiyor, arada diyorum koyayım diye, sonra diyorum uğraştığıma değmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…