Bende aslında çocuklar büyüyünce hayalimdeki eve kavuşacağım diyorum çünkü şuan bir kere kendi istediğimi uyguluyorsam 10 kere güvenlik düşünüyorum o koltuk orda ordan atlar mı masa burda zıplar mı..... Ah anneliquue
elde yıkama programında yıkayacagım mia yani 30 falan yaparım herhalde sıvı alayım o zaman. evde granül var sıvılar leke çıkartmıyor dediklerinden granül aldıydım ufak bi şey de sıvı alayım markası farketmez dimi?
tamam canım saolasın marketten bakıcamsoğuk suda granül erimiyor yapışır kalır bütün kıyafetlere
sıvıda çok parfüm kokusu olmamasına dikkat et bazıları ağır kokuyor.
Ben Green clean baby aldım, içeriği temiz diye, carrefoursa da indirimliydi hala devam ediyor mu bilmiyorum, o olmasa siveno alacaktım onu da öneriyorlarelde yıkama programında yıkayacagım mia yani 30 falan yaparım herhalde sıvı alayım o zaman. evde granül var sıvılar leke çıkartmıyor dediklerinden granül aldıydım ufak bi şey de sıvı alayım markası farketmez dimi?
ne kadara aldın canım sen hatırlıoyor musunBen Green clean baby aldım, içeriği temiz diye, carrefoursa da indirimliydi hala devam ediyor mu bilmiyorum, o olmasa siveno alacaktım onu da öneriyorlar
Sıvı kullanmayayım ilk zaman granül alayım ekstra diyordum ama erime sorunu varsa sıkıntı olur sıvı kullanayım bende o zaman
Ben Green clean baby aldım, içeriği temiz diye, carrefoursa da indirimliydi hala devam ediyor mu bilmiyorum, o olmasa siveno alacaktım onu da öneriyorlar
Sıvı kullanmayayım ilk zaman granül alayım ekstra diyordum ama erime sorunu varsa sıkıntı olur sıvı kullanayım bende o zaman
Hem leke çıkarıcısını hem de deterjanı aldım, deterjan 27,38, leke çıkarıcısı 14,63 tü şuanda baktım hala öylene kadara aldın canım sen hatırlıoyor musun
60 da çekme, deforme olma falan olmuyor mu peki çamaşırlardaSabun kullandığımda 60 derecede yıkıyordum kıyafetleri
daha yenilerde sıvıya geçtim kullanımı rahat oluyor.
Tabi sabun tozu daha sağlık açısından daha uygun.
Unibaby ninki güzel, boğucu bir kokusu yoktamam canım saolasın marketten bakıcam
60 da çekme, deforme olma falan olmuyor mu peki çamaşırlarda
gidip tahlil yaptırman lazım.kan değerlerine bakmaları lazım.eksikliklerde böyle durumlar ortaya cıkabiliyor.takviye alman gerekebilir.Selamlar:
bende dikkatsizlik anlık unutkanlık motivasyon ekskiliği sorunu baş etmeye çalışıyorum..;
bu durum beni acayip zorlanmaya başladi.
hiç bişeye motive olamiyorum.
beden zihin yorgunluğu..
güne iyi başlamak elimden geldiği kadar yapmaya çalışıyorum..
inanilmaz zorlaniyorum..
nasıl baş edicem...
Gerçekten yoruldum.. bi türlü adapte olamadığımı..
hepsini herşeyi tane tane yapmaya çalışmak...
nörolojiye gidicem sanirim..
nörolojiye gitmeden kendime tedavi etmem şart..
minimale yöneldim.. bunun içinde zihin boşluğu temize çikarmak...
eşya azaltimi sadeleştirmek belki dikkat düzelir diye düşüncesindeyim...
sabah 6 da kalktım zaman kısıtlı olduğu farkettim.
bide beden yorgunluğu olunca kalkmam ebey zorladi.
canım bebek için özel üretilmiş bi sıvı seterjan al mutlaka. normal sıvı deterjan olmaz yenidoğana. 60da beyazları yıkıyorum ben bişi olmuyo. renklileri yıkamıyorum ama.tamam canım saolasın marketten bakıcam
Selamlar:
bende dikkatsizlik anlık unutkanlık motivasyon ekskiliği sorunu baş etmeye çalışıyorum..;
bu durum beni acayip zorlanmaya başladi.
hiç bişeye motive olamiyorum.
beden zihin yorgunluğu..
güne iyi başlamak elimden geldiği kadar yapmaya çalışıyorum..
inanilmaz zorlaniyorum..
nasıl baş edicem...
Gerçekten yoruldum.. bi türlü adapte olamadığımı..
hepsini herşeyi tane tane yapmaya çalışmak...
nörolojiye gidicem sanirim..
nörolojiye gitmeden kendime tedavi etmem şart..
minimale yöneldim.. bunun içinde zihin boşluğu temize çikarmak...
eşya azaltimi sadeleştirmek belki dikkat düzelir diye düşüncesindeyim...
sabah 6 da kalktım zaman kısıtlı olduğu farkettim.
bide beden yorgunluğu olunca kalkmam ebey zorladi.
evet aynenBir şeylere moralin mi bozuluyor
evet aynenBir şeylere moralin mi bozuluyor
Unibaby ninki güzel, boğucu bir kokusu yok
evet aynen
ünibaby kullandim çok güzel..Unibaby ninki güzel, boğucu bir kokusu yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?