Evet gelen biz de nerdeysek orda oturuyor aslında, yemek odasını ayırmak iyi fikir ama bir odayı sadece bu amaçla kullanmak nasıl olur bilemedim

Çok vakit geçirmeyip tadında bırakırsan sorun kalmaz.
Sonuçta o sayfalar motive etmek amaçlı kurulmuş. Ama başkalarının minimal yaşantısı :)
Sen kendine odaklan

Baya bi iş halletmişsin ellerine sağlık o

Bunu kendim yazdım gibi durdum bi an ben de sosyal medya hesaplarımı kapattım çok zaman kaybı oluyo diye 2 yıldır hiç kullanmadım açmadım ama herkese açık gönderi paylaşımı yapan bu tür sayfalara zırt pırt bakıyordum bu ayki hedefim açık hesaplara da bakmamak kendime aylık zincir kırma hedefi belirliyorm bu ay inşaallah bu noktada sebat ederim

vet gelen biz de nerdeysek orda oturuyor aslında, yemek odasını ayırmak iyi fikir ama bir odayı sadece bu amaçla kullanmak nasıl olur bilemedi
ilk başta bende öyle düşündüm ama şimdi gelen misafirlerimizle neredeyse tüm vaktimizi yemek masasında geçiriyoruz, masa sohbeti çok daha hoşumuza gider oldu. biz memnunuz halimizden inşallah sende kendine uyanı bulursun en kısa sürede.

Oturma odasına zigon koymuyorum artık zaten hepsi çizildi üstünde araba sürdüğümz için :)) benim de alt çekmecelerim bomboş aynen çocukların bize faydaları :))

İnşaallah canım deneyen biri olarak senin daha net güzel fikrin oluşmuş bu konuda darısı bana

Kafana taktığn bişeyler, bazı kan değerlerinde düşüş, yoğunluk, yorgunluk hepsi neden oluyo olabilir. Ama en önemlisi bunu da dert edip üzülme hemen bi uzmana danış ve bunu aşabileceğini untma

Evet ya onu bende seviyorum :)

Kafana taktığn bişeyler, bazı kan değerlerinde düşüş, yoğunluk, yorgunluk hepsi neden oluyo olabilir. Ama en önemlisi bunu da dert edip üzülme hemen bi uzmana danış ve bunu aşabileceğini untma
kendimi aşmak için günlüge yazmaya başladim:) destek bekliyorum:)

Adaçayıyla ne yapıyoruz? arada sirkeyle siliyorum bende.
yakıyorsun.adaçayının titreşimi çok fazla.özellikle karanlıkta kalan köşelere, yatak altlarına falan,dolap kenarlarına .durağan enerjiyi harekete geçiriyor.ama dip bucak temzilenecek.ondan sonra pencereleri kapıtıp yapıyorsun.sonrda tüm pencereleri açıp havalandırıyorsun

aktardan alayım madem adaçayını.

Kızlar dün salon krokisini paylaşmıştım ya sizinle, masanın olduğu yere piyano almaya karar verdim. Ama bu iş seneye Kasım indirimine kalır

Masa ve mobilyaları da atarsam dün fotosunu paylaştığım katlanır masadan yaptırıp TV altına konumlandırmayı planlıyorum.

ya ben katlanır masa ve sandalyelerin çok uzun ömürlü olmadığını düşünüyorum, hiç sağlam yıllarca kullandım falan diyen görmedim, artık kaliteli güzelleri var mı?

ya ben katlanır masa ve sandalyelerin çok uzun ömürlü olmadığını düşünüyorum, hiç sağlam yıllarca kullandım falan diyen görmedim, artık kaliteli güzelleri var mı?
Ben satın almayıp, tanıdığım iyi bir marangoz var ona yaptırmayı planlıyorum. Sandalyeleri üst üste istiflenebilen model alıp, kilerimde tutmayı düşünüyorum. Tabiki hayaller ve hayatlar tutmuyor birbirini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…