Evet gelen biz de nerdeysek orda oturuyor aslında, yemek odasını ayırmak iyi fikir ama bir odayı sadece bu amaçla kullanmak nasıl olur bilemedimS Salty biz salonu oturma odası olarak, oturma odasını da yemek odası olarak kullanıyoruz. Çok memnunuz bu durumdan. Geçen yıl ikisi de vardı, kimse salonda oturmadı heralde. Siz neredeyseniz oraya oturalım diyip hop kendimizi oturma odamızda buluyorduk. 2 çocuk var evde karışıksa da dağınıksa da gelen bilip geliyor napalım :) tek oda olunca elimizi üstünden Çekmiyoruz derli toplu her zaman.
teşekkür ederim,hoşbuldum..
aslında bahsettiğim beni oyalayan hesaplar, içilen kahve,gidilen yerden ziyade,minimalizim,kitap önerileri,esmalar gibi kişisel gelişim hesaplarıydı yine…birini takibe aldığımda diğer önerilere de şöyle bir bakayım deyip içinde boğulduğum bir deryaydı benim için..
Baya bi iş halletmişsin ellerine sağlıkGünaydınlar
Dün banyoyu temizledim
şampuanlarım baya fazlaca birikmiş
kullandıklarımı bıraktım kalanı yedek olarak başka dolaba kaldırdım
oturma odası süpürüldü.
bornozları yıkadım.
beyazları yıkadım
mutfak 2 defa dağıldı topladım
sabah bulaşık mak yerleştirdim
çamaşır mak programladım işe geldim.
Baya bi iş halletmişsin ellerine sağlıko
Adaçayıyla ne yapıyoruz? arada sirkeyle siliyorum bende.
Bunu kendim yazdım gibi durdum bi an ben de sosyal medya hesaplarımı kapattım çok zaman kaybı oluyo diye 2 yıldır hiç kullanmadım açmadım ama herkese açık gönderi paylaşımı yapan bu tür sayfalara zırt pırt bakıyordum bu ayki hedefim açık hesaplara da bakmamak kendime aylık zincir kırma hedefi belirliyorm bu ay inşaallah bu noktada sebat ederimteşekkür ederim,hoşbuldum..
aslında bahsettiğim beni oyalayan hesaplar, içilen kahve,gidilen yerden ziyade,minimalizim,kitap önerileri,esmalar gibi kişisel gelişim hesaplarıydı yine…birini takibe aldığımda diğer önerilere de şöyle bir bakayım deyip içinde boğulduğum bir deryaydı benim için..
ilk başta bende öyle düşündüm ama şimdi gelen misafirlerimizle neredeyse tüm vaktimizi yemek masasında geçiriyoruz, masa sohbeti çok daha hoşumuza gider oldu. biz memnunuz halimizden inşallah sende kendine uyanı bulursun en kısa sürede.vet gelen biz de nerdeysek orda oturuyor aslında, yemek odasını ayırmak iyi fikir ama bir odayı sadece bu amaçla kullanmak nasıl olur bilemedi
hmm, sallama çay var bende olmaz oYakılıyor diye biliyorum :)
Oturma odasına zigon koymuyorum artık zaten hepsi çizildi üstünde araba sürdüğümz için :)) benim de alt çekmecelerim bomboş aynen çocukların bize faydaları :))Bende kızım sayesinde minimal olmuştum çekmecelerim o kadar karışıktı ki birşeyi ağzına alıp boğulacak diye bütün herşeyi ayıklamıştım
şuan çoğu dolabım boş.
zigonlarıda ters çevirip oynuyor.
İnşaallah canım deneyen biri olarak senin daha net güzel fikrin oluşmuş bu konuda darısı banailk başta bende öyle düşündüm ama şimdi gelen misafirlerimizle neredeyse tüm vaktimizi yemek masasında geçiriyoruz, masa sohbeti çok daha hoşumuza gider oldu. biz memnunuz halimizden inşallah sende kendine uyanı bulursun en kısa sürede.
Kafana taktığn bişeyler, bazı kan değerlerinde düşüş, yoğunluk, yorgunluk hepsi neden oluyo olabilir. Ama en önemlisi bunu da dert edip üzülme hemen bi uzmana danış ve bunu aşabileceğini untmaSelamlar:
bende dikkatsizlik anlık unutkanlık motivasyon ekskiliği sorunu baş etmeye çalışıyorum..;
bu durum beni acayip zorlanmaya başladi.
hiç bişeye motive olamiyorum.
beden zihin yorgunluğu..
güne iyi başlamak elimden geldiği kadar yapmaya çalışıyorum..
inanilmaz zorlaniyorum..
nasıl baş edicem...
Gerçekten yoruldum.. bi türlü adapte olamadığımı..
hepsini herşeyi tane tane yapmaya çalışmak...
nörolojiye gidicem sanirim..
nörolojiye gitmeden kendime tedavi etmem şart..
minimale yöneldim.. bunun içinde zihin boşluğu temize çikarmak...
eşya azaltimi sadeleştirmek belki dikkat düzelir diye düşüncesindeyim...
sabah 6 da kalktım zaman kısıtlı olduğu farkettim.
bide beden yorgunluğu olunca kalkmam ebey zorladi.
Yeni yıla son 1 ay :) alışveriş için değil belki ama yeni yılda alışveriş merkezlerindeki havayı çok seviyorum.
Süslemeler, aydınlatmalar çok hoşuma gidiyor.
Öğle tatilimde biraz zaman bulup, bir alışveriş merkezine gittim. Hazırlıklar şimdiden başlamış :)
İnsana mutluluk ve umut veriyor :)
kendimi aşmak için günlüge yazmaya başladim:) destek bekliyorum:)Kafana taktığn bişeyler, bazı kan değerlerinde düşüş, yoğunluk, yorgunluk hepsi neden oluyo olabilir. Ama en önemlisi bunu da dert edip üzülme hemen bi uzmana danış ve bunu aşabileceğini untma
yakıyorsun.adaçayının titreşimi çok fazla.özellikle karanlıkta kalan köşelere, yatak altlarına falan,dolap kenarlarına .durağan enerjiyi harekete geçiriyor.ama dip bucak temzilenecek.ondan sonra pencereleri kapıtıp yapıyorsun.sonrda tüm pencereleri açıp havalandırıyorsunAdaçayıyla ne yapıyoruz? arada sirkeyle siliyorum bende.
aktardan alayım madem adaçayını.eşimi çok fazla.özellikle karanlıkta kalan köşelere, yatak altlarına falan,dolap kenarlarına .durağan enerjiyi harekete geçiriyor.ama dip bucak temzilenecek.ondan sonra pencereleri kapıtıp yapıyorsun.sonrda tüm pencereleri açıp havalandırıyorsun
Ben satın almayıp, tanıdığım iyi bir marangoz var ona yaptırmayı planlıyorum. Sandalyeleri üst üste istiflenebilen model alıp, kilerimde tutmayı düşünüyorum. Tabiki hayaller ve hayatlar tutmuyor birbiriniya ben katlanır masa ve sandalyelerin çok uzun ömürlü olmadığını düşünüyorum, hiç sağlam yıllarca kullandım falan diyen görmedim, artık kaliteli güzelleri var mı?
ah bu hayaller hayatlar ahhBen satın almayıp, tanıdığım iyi bir marangoz var ona yaptırmayı planlıyorum. Sandalyeleri üst üste istiflenebilen model alıp, kilerimde tutmayı düşünüyorum. Tabiki hayaller ve hayatlar tutmuyor birbirini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?