GÜndüz bağlamıyorsan gece de bağlama artık. Sabaha karşı 5 gibi tuvalete kaldır. Çocukların sabaha karşı tuvaleti gelir genelde. Akşam da 7den sonra sıvı birşey tüketmesin. Arada yine yapabilir alez varsa yatak da sıkıntı olmazünibaby kullandim çok güzel..
bebek bezi evy baby kullandim..
şimdi pahalaninca bimin bezine geçtik bi paket aldik ama memnun degiliz...
kaçiriyor..
eşime biraz büyük al diyorum..
5 nurmara bez olsa kaçirmazdi.. sadece uyurken kullaniyorum.
şu bezlerden artık kurtulabilsem
Aralık ayı için Günde 15dk da olsa spor hedefi koymayı düşünüyorum beraber challange yapmak ister misin canım:)Beslenme konusunda çok fena bi sürece girdim. Önüme geleni yerim modundayım, hamile kaldığım kiloya düşmüştüm geri aldım
benim kızım yatmadan ballı süt içiyor.GÜndüz bağlamıyorsan gece de bağlama artık. Sabaha karşı 5 gibi tuvalete kaldır. Çocukların sabaha karşı tuvaleti gelir genelde. Akşam da 7den sonra sıvı birşey tüketmesin. Arada yine yapabilir alez varsa yatak da sıkıntı olmaz
şu bezlerden artık kurtulabilsem
Merhaba kızlar:)
Uzun zamandır yazamadım buraya, yazmayınca da rutinlerim çok aksadı yine telefon bağımlı bir hayata döndüm elimde düşmüyor, bütün bol vakitleirm saçma sapan şekilde geçiyor işlerim de aksıyır, youtubedan dizi izliyorum bilmediğim Türk dizisi yok neredeyseTelefon kullanımının kısıtlanması 2019hedeflerimden biriydi ama maalesef hiç uygulayamadım nasıl kendimi engelleyebilirim bunun üzerine de düşünücem akşam hayatımı ciddi manada etkiliyor çünkü 2019 hedeflerimi tekrar gözden geçirip ona göre aralık ayı planımı da akşama yazıcam buraya:) sene bitti resmen daha yapacak çok iş var :)
Süper olurAralık ayı için Günde 15dk da olsa spor hedefi koymayı düşünüyorum beraber challange yapmak ister misin canım:)
Gece bez değiştirmeye uyanıyorsan tuvalete götürbenim kızım yatmadan ballı süt içiyor.
suyu çok içiyor
gece 2-3 kere bezdeğiştiriyoz
Teşekkürleröncekini sıfırladım üstümden yük kalktı diyormuşum neyse inşallah istikrarlı olabilirim :)
Birikim demişken, benim de birikimlerim iyi gidiyor.Mikan birikim hayırlı olsun :)
Süper olurkardiyo yapmaya başlamıştım ama 7. Dakikada tıkanıyorum ama günde 2 kere yapsam olur
Merhaba hanımlar. Bende gelebilirmiyim,musade varmıdır..?
Son zamanlarda hem dış hem iç alemimde iyice saldım..belki buranın verdiği ilhamla ipleri yeniden alabilirim elime
Şimdilik ilk adımım sosyal medya hesaplarımı kapatıp,uygulamaları silmek oldu. Gerçekten çok oyalıyor beni ve işin tuhaf yanı tanıdıklarımı geçiştirip tanımadığım hesaplarda vaktimi harcıyorum.
Yeni yıla 1 ay var ve ben bu ayı bazı alışkanlıklarımdan vazgeçme süreci olarak kullanmak,sonrasında da yepyeni bir yıl geçirmek niyetindeyim.
Hoşgeldiniz
Telefona aşırı bağlı biri değilim
mesela sohbetini kendisini sevdiğim kişilerle konuşmaktan mutlu oluyorum.
sevdiğim 5-6 youtube kanalı var yeni paylaşımlar yaparlarsa izlerim
instagram hesabıma şöyle bir göz atarım biter.
birde arada bir oynadığım oyun var çok boşta kalırsam kafa dağıtmak için oynarım.
yani olayların ne dışında kalıyorum nede çok sıkı takip ediyorum orta yolu buldum.
önce günlük yaşamı aksatmamak gerekiyor.
evimizden işimizden ve çevremizde olup bitenden kopmamak lazım.
yaşadığımız her dk bizim zamanımız
o zamanı başkalarının ne yaptığıyla geçirmek de size kalmış.
Adaçayıyla ne yapıyoruz? arada sirkeyle siliyorum bende.
- ıyafet ayıklama
- banyo dolabı ayıklama
- sil ,süpür(sirke ,adaçaylı negatif enerji arınma vs işlemleri)
- çocukların odasındaki ahşap dolabımsı şeyi çıkar
- banyo wc temziliği
- balkonları yıka(eşime paslamayı düşünüyorum)
- zaman olursa mutfak dolabında değişiklikler
- kişisel bakım
- iç dünyası için manevi bakım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?