Günaydınlar
Dün çok verimli geçmedi
günlük işlerin bir kısmını yaptım
kızımda erken uyuyunca eşimle sohbet tv izleme derken geçip gitti
İş yeri de yoğun bu aralar
Bugün durumu toparlayacağım
uzun zamandır yapmak istediğim şeyi yaptım. kızımla birlikte saat 10 da uyudum. :rolleyes:

Dün akşam yatmadan önce, 1 makine çamaşır attım, bitince kurutmaya attım. uyuyunca erken saat 12 gibi uyandım gece, içerde bir ses var anlamadığım. sonra baktım ki kurutma makinesi bitmiş, çamaşırlar kırışmasın diye belli aralıklarla tamburu döndürüyor. aklım alındı gece gece. kocam da arkadaşlarının yanına gitmişti evde yoktu :D

Dün akşam yatmadan önce, 1 makine çamaşır attım, bitince kurutmaya attım. uyuyunca erken saat 12 gibi uyandım gece, içerde bir ses var anlamadığım. sonra baktım ki kurutma makinesi bitmiş, çamaşırlar kırışmasın diye belli aralıklarla tamburu döndürüyor. aklım alındı gece gece. kocam da arkadaşlarının yanına gitmişti evde yoktu :KK70:
Güzel bir özellikmiş. :KK9:Ben de kurutma makinesi alıcam, evimizi alınca. Burdan görüp özendim :)

Dün akşam yatmadan önce, 1 makine çamaşır attım, bitince kurutmaya attım. uyuyunca erken saat 12 gibi uyandım gece, içerde bir ses var anlamadığım. sonra baktım ki kurutma makinesi bitmiş, çamaşırlar kırışmasın diye belli aralıklarla tamburu döndürüyor. aklım alındı gece gece. kocam da arkadaşlarının yanına gitmişti evde yoktu :KK70:

İlla çamaşırları katla diyor :)

Bugün

Yemeğim var ama yanına birşeyler düşüneceğim
çamaşır katlama
mak çamaşır yıka as + kilim yıkanacak
etrafı toplama
bulaşık mak çalıştırma yerleştirme

1 ay kadar mutfağımın açık raflarını aktif kullanıyordum
iyi yönleri de oldu kötü yönleri de

baharatlar ve tabaklar bardaklar kullanımı pratikti
çay şeker kavanozu yağ şişesi el altında olması güzeldi
ama sürekli bir düzen istiyordu

bugün fırsatım olursa tüm kullandığım herşeyi dolap içlerine kaldıracağım.
birde bu şekilde test edelim :)

Telefonu kısıtlı kullanmaya dair birçok uygulama yükledim, deneyip en beğendiğimle devam edicem, telefonun esiri olmamalıyım :kızgın:

Yeni uygulamalarım :D

Eklentiler

• 3BAF8718-D67B-4D62-A1E1-1C2E6DC2FF91.webp
    3BAF8718-D67B-4D62-A1E1-1C2E6DC2FF91.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 58
Yeni uygulamalarım :KK70:
Umarım işe yarar. Ben de 3 hafta boyunca uygulamaları telefondan kaldırdım. Cidden 21 günün faydası oluyormuş, geçenlerde kızım yüzünden youtube tekrar yükledim. Ama artık telefondaki yoksunluğum bitmiş, aklıma bile gelmiyor.

Selamlar 😘
Okuldan geldim, yemek vardı
hemen yatak odasını süpürdüm
toz aldım
nevresim değiştirdim
Banyoyu süpürdüm
Duşakabini yıkadım
Banyo yaptım
Çamaşır yıkadım, serdim

Şimdi canım uzun zamandır browni çekiyor sanırım dayanamayıp onu yapacağım :confused:
Yemekten sonra bir dilim yeriz ya bir kereden bir şey olmaz dimi :KK70:

Back
X