Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
uzun zamandır yapmak istediğim şeyi yaptım. kızımla birlikte saat 10 da uyudum.Günaydınlar
Dün çok verimli geçmedi
günlük işlerin bir kısmını yaptım
kızımda erken uyuyunca eşimle sohbet tv izleme derken geçip gitti
İş yeri de yoğun bu aralar
Bugün durumu toparlayacağım
Benim de senin gördüklerinin üzerine biraz daha eklendi iyice karıştı ortalıkbu gün temiz fotolar gelecek inşallah
![]()
uzun zamandır yapmak istediğim şeyi yaptım. kızımla birlikte saat 10 da uyudum.![]()
Selamlar arkadaşlar
İşte biraz problemli zamanlar geçiriyorum.kendimi rahatlatıp sonra işlerime odaklanmak istiyorum.umarım basimdaki işleri bitirip rahatlayabilirim.
Şart canım şart da nasıl yapcaz bilmiyorum. Çocuklar hiç durmuyor![]()
Güzel bir özellikmiş.Dün akşam yatmadan önce, 1 makine çamaşır attım, bitince kurutmaya attım. uyuyunca erken saat 12 gibi uyandım gece, içerde bir ses var anlamadığım. sonra baktım ki kurutma makinesi bitmiş, çamaşırlar kırışmasın diye belli aralıklarla tamburu döndürüyor. aklım alındı gece gece. kocam da arkadaşlarının yanına gitmişti evde yoktu![]()
Dün akşam yatmadan önce, 1 makine çamaşır attım, bitince kurutmaya attım. uyuyunca erken saat 12 gibi uyandım gece, içerde bir ses var anlamadığım. sonra baktım ki kurutma makinesi bitmiş, çamaşırlar kırışmasın diye belli aralıklarla tamburu döndürüyor. aklım alındı gece gece. kocam da arkadaşlarının yanına gitmişti evde yoktu![]()
Umarım işe yarar. Ben de 3 hafta boyunca uygulamaları telefondan kaldırdım. Cidden 21 günün faydası oluyormuş, geçenlerde kızım yüzünden youtube tekrar yükledim. Ama artık telefondaki yoksunluğum bitmiş, aklıma bile gelmiyor.Yeni uygulamalarım![]()
iyi oluyor uyuyakalınca çamaşırlar da kırılmamış oldu. ben de çıkarttım düz düz serdim yatağın üzerine sonra yine yattım. uykum açılırsa uyuyamam diyeİlla çamaşırları katla diyor :)