Selam kızlar 😘
Haftasonu biraz yoğun geçiyor, çok fazla iş yapamadım, dün çamaşır yıkanmıştı, bugün ütüleri yaptım, 4 iç çamaşırı ve 1 eşofman evden gönderildi :KK52:
Bu ara çorap çamaşır işine giriştim, geçen yıldan beri düz renk çorap çamaşır almaya başladım, siyah, lacivert, koyu gri olarak, diğerlerini eliyorum eskidikçe, baya yol aldım az kaldı, giyinirken renge göre ayarlamıyor insan süper oluyor

Kızlar selam minimalizm ile less is more felsefesi aynı şey midir ?

Aralık ayı rutinlerim:
Esma+
Namaz+
Düzen+
kızımın kıyafetleri dağınıktı onları topladık çekmecesine yerleştirdim
Kitap okumak+Kudüs e başladım
Telefon kısıtla+haftaiçine göre daha iyiydim
Egzersiz+

Sağlıklı beslen+
aya iyi başladım hep böyle gider inşallah:)

Aralık ayı rutinlerim:
Esma+
Namaz+
Düzen+
kızımın kıyafetleri dağınıktı onları topladık çekmecesine yerleştirdim
Kitap okumak+Kudüs e başladım
Telefon kısıtla+haftaiçine göre daha iyiydim
Egzersiz+

Sağlıklı beslen+
aya iyi başladım hep böyle gider inşallah:)

Süper :)

Günaydınlar
Dün özellikle yatak odasına daha çok zaman ayırarak temizliğimi yaptım
baza altını boşalttım
eski çorap ve etiketler kalmış onları attım
tüm evi süpürdüm sildim
çamaşır bulaşık yıkandı

Bugün
Kuruyan çamaşır varsa katlanacak
yemek yapılacak
dağınıklık toplanacak
çiçekler sulanacak

Dün tlc yi izledim dekorasyon yapıyorlardı.
Demir karyolanın çok ses yaptığından bahsettiler
O sebeple almaktan vazgeçtim
başka bir arayışa geçeceğim bakalım :KK51:

merhaba mia
demir karyoladan vazgeçmişsin .
aşağıdaki karyolaları tavsiye edebilirim .

alttaki karyolada misafir olarak yatmıştım . eltim misafir odası için almış . çok rahattı. tavsiye ederim . ağacının rengi de çok doğal görünüyor . sade . sevdiğin gibi diye düşünüyorum .

ikeaa dan aşağıdakı ranzadan aldım ben de çocuklarıma . 1 aydır kullanıyorlar . çok memnunum . yukarıdaki koryola ile ayni ağaçtan yapılma.

1575273607264.png

merhaba mia

alttaki karyolada misafir olarak yatmıştım . eltim misafir odası için almış . çok rahattı. tavsiye ederim . ağacının rengi de çok doğal görünüyor . sade . sevdiğin gibi diye düşünüyorum .

ikeaa dan aşağıdakı ranzadan aldım ben de çocuklarıma . 1 aydır kullanıyorlar . çok memnunum . yukarıdaki koryola ile ayni ağaçtan yapılma.

Eki Görüntüle 2560898
ilk attığın çok sıkıcı demirlekem..ikinici daha iyi gibi.yada iyi dekore etmek lazım dımı

ben de aldığım ranzayı dekore etmek istiyorum .
çocukların odalarını değiştirdim . çünkü büyük oğlum karyolaya balıklama atlar ilk yatarken .kırdıydı 2 sene önce. yere koyduk lataları , üzerine yatak . yerde yatıyordu.
kız 2 li koltukta yatıyordu . park yatakta yattı 2 yıl ama onu da abileri kırdı. içine atlaya atlaya.
bizim için elzemdi yatak karyola.
şimdi baya odaları bi şeye benzedi.
ranzada 2 küçük kardeş yatıyor . altlı üstlü.
bazada büyük oğlum yatıyor .
bir de yine ikeaa dan 2 tane şifonyer aldım . 12 çekmece oldu toplam . baya oda açıldı. gardrop vardı onu söktüm kaldırdım .
askılı eşya kullanılmıyor çocuklarda.
olan askılı gardrobum 13 yıl bi işlevi olmadı
gömlek vardı ama kullanmıyorlardı. ya hediye geliyordu ya düğün vs için alıyorduk . o da bi daha kullanılmamak üzere asıkılanıyordu . küçülünce gidiyordu bi yerlere.
kız elbise giymiyor . bir kaç elbisesi var .ama onun için eğlenceli askılık kullanıyorum şimdi.
neyse oda baya rahatladı gardrop gidince.

merhaba mia

Eki Görüntüle 2560898

Evet bende onlara baktım acaba sağlam mı diye düşünüyordum.Teşekkürler
Birde bu model kaldı aklımda :KK51:
6bbf7464-2973-499c-8da8-1bfac2d50c1c_size587x587_cropCenter.webp

Sanırım ikea dan karyola almayacağım
16 sayfa dolusu karyoladan şikayetler var
Çoğuda ses kırılma esneme problemleri :işsiz:

mia şimdi ben yazıyodum, biz kendi yatak odamızı bağ evine götürdük, eşimin bekarlık karyolasını kullanıyoruz ikea, günlük kullanıma mümkün değil olmaz. misafir odası için falan idare eder ama gıcırdama vs bizde de var, yenisini alacağız büyük ihtimalle.

Back
X