- 26 Mayıs 2016
- 3.835
- 8.113
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kolay gelsin amma kendini çok yorma iş bi şekilde hallolurGünaydın kızlar yatak odamın tül fonlarıni dün esimle birlikte yıkayıp astik.bugun oturma odası var inşallah. Hadi bana kolay gele.
Bi taraftan kızın kıyafetleri kuruyor bir taraftan tullerle uğraşıyorum ama iyi oldu çıksın aradan. Bi daha doğumdan sonra gözüm Bi şeyi gormez uzun Bi süre.Kolay gelsin amma kendini çok yorma iş bi şekilde hallolur
Kızlar selam minimalizm ile less is more felsefesi aynı şey midir ?
Aralık ayı rutinlerim:
Esma+
Namaz+
Düzen+kızımın kıyafetleri dağınıktı onları topladık çekmecesine yerleştirdim
Kitap okumak+Kudüs e başladım
Telefon kısıtla+haftaiçine göre daha iyiydim
Egzersiz+
Sağlıklı beslen+
aya iyi başladım hep böyle gider inşallah:)
ben yaprak şeklinde yapıyorum.toz hali yanarmı bilemedim
ilk attığın çok sıkıcı demirlekem..ikinici daha iyi gibi.yada iyi dekore etmek lazım dımımerhaba mia
demir karyoladan vazgeçmişsin .
aşağıdaki karyolaları tavsiye edebilirim .
![]()
NEIDEN/LURÖY çam 140x200 cm çift kişilik karyola - 39248608 | IKEA
NEIDEN/LURÖY çam 140x200 cm çift kişilik karyola - 39248608 ve birbirinden çeşitli ürünler ve fiyatları IKEA'da!www.ikea.com.tr
![]()
TARVA/LÖNSET çam 160x200 cm çift kişilik karyola - 09019482 | IKEA
TARVA/LÖNSET çam 160x200 cm çift kişilik karyola - 09019482 ve birbirinden çeşitli ürünler ve fiyatları IKEA'da!www.ikea.com.tr
alttaki karyolada misafir olarak yatmıştım . eltim misafir odası için almış . çok rahattı. tavsiye ederim . ağacının rengi de çok doğal görünüyor . sade . sevdiğin gibi diye düşünüyorum .
ikeaa dan aşağıdakı ranzadan aldım ben de çocuklarıma . 1 aydır kullanıyorlar . çok memnunum . yukarıdaki koryola ile ayni ağaçtan yapılma.
Eki Görüntüle 2560898
ben ikincide yattım .ilk attığın çok sıkıcı demirlekem..ikinici daha iyi gibi.yada iyi dekore etmek lazım dımı
merhaba mia
demir karyoladan vazgeçmişsin .
aşağıdaki karyolaları tavsiye edebilirim .
![]()
NEIDEN/LURÖY çam 140x200 cm çift kişilik karyola - 39248608 | IKEA
NEIDEN/LURÖY çam 140x200 cm çift kişilik karyola - 39248608 ve birbirinden çeşitli ürünler ve fiyatları IKEA'da!www.ikea.com.tr
![]()
TARVA/LÖNSET çam 160x200 cm çift kişilik karyola - 09019482 | IKEA
TARVA/LÖNSET çam 160x200 cm çift kişilik karyola - 09019482 ve birbirinden çeşitli ürünler ve fiyatları IKEA'da!www.ikea.com.tr
alttaki karyolada misafir olarak yatmıştım . eltim misafir odası için almış . çok rahattı. tavsiye ederim . ağacının rengi de çok doğal görünüyor . sade . sevdiğin gibi diye düşünüyorum .
ikeaa dan aşağıdakı ranzadan aldım ben de çocuklarıma . 1 aydır kullanıyorlar . çok memnunum . yukarıdaki koryola ile ayni ağaçtan yapılma.
Eki Görüntüle 2560898