- 26 Mayıs 2016
- 3.835
- 8.113
- 158
teşekkür ederim canım bi bakayım hemen :)Bu aradalindalinda ve @Sevgiyeyolculuk ,nette tomrisin emzirme notları var bir blogda, yazınca çıkıyor zaten, ben dün fırsat buldukça onu okumaya başladım, baya bilgilendirici ve güzel yazılmış, o blogda başka yazılarda var, bir göz atmak isterseniz haberiniz olsun
Kusura bakmayın arkadaşlar. Konuyu okuyarak geliyordum. Ortasından dalmış oldum.
ahanda bendensin. benimde yarın gelecek bugün bende eve şöyle bi bakmam lazım aklımda olan bi kaç şey var mesela onları falan çıkartacağım evden. 12 li tatlı tabağım var bi de ayrı 6 lı vardı onu vereceğim mesela. ayakkabılarıma tekrar bi göz gezdireceğim. doğum öncesi son kontrollerim artık :)Yarın temizlikçi gekevek akşam evi toplamam lazım benim de. üç gündür erteliyorum da bugün kaçışı yok, çok dağınık ev
Gelen kişi de eşimin akrabası olunca daha çok çekiniyorum nedense
ama alınan maaşlar devletin desteğide çok çok farklı oralarda.
Baya fazlaymış. Ankara'da 170 lira civarı geliyor. Ben de ayda bir almaya çalışıyorum. Ancak bebekli ev her gün temizlik istiyor. Kızım uyuduktan sonra elimde bir bez ortalığı geziyorum.
Ev sahibimiz evi satmaktan vazgeçti şimdilik. Ama temmuz ayı gibi çıkmamızı istiyor. Evi satmayı ondan sonra deneyecekmiş. Dolayısıyla temmuza kadar evimde oturup, havalar güzelleştiğinde çıkacağım. 3+1 ev yerine 2+1 balkonu kapalı bir ev bulmayı hayal ediyorum. Dolayısıyla birçok yönden sadeleşmek ve temizlemek daha kolay olacak.
Bu haftasonu televizyon sehpasını iptal edip tv yi duvara asacağım. Aynı zamanda halıları yıkamaya verip, prizler ve çekmeceler için önlem alacağım. Zira kızım hareketlendikçe eli kolu durmaz oldu :)
paranı yaza kadar biriktirip aslında bahara doğru da yapsan olur mia.Bende tadilat işini askıya alacağım sanırım kış vakti zor olacak gibi
Tadilat boya gibi işler için bahar daha uygun bir mevsimBende tadilat işini askıya alacağım sanırım kış vakti zor olacak gibi
paranı yaza kadar biriktirip aslında bahara doğru da yapsan olur mia.
Tadilat boya gibi işler için bahar daha uygun bir mevsim
Pazar günü temizlik günümüz bizim. Sil, süpür, toz al durumu yaklaşık 2 saati alıyor tüm evde. Ama haftanın her günü yapamıyorum. Kızım izin vermiyor.170 günlük ise aslinda ben kolay kolay yine almam gibime geliyor
Kiz ben cok tutumluyum galiba, o parayla gezip yemek daha cazip geliyor bir de
Aslinda neden olmasin burada da yardimci alinabilir ama ben birikim yapan insan oldugumdan pek o islere bulasmiyorum da ayni zamanda
Zaten ev belirli bir düzende oldugunda kolay toplaniyor
cok sükür ya
Yardimci konusunun benim tutumlulugumla da alakasi var, ama bebekli dönemlerde gercekten ihtiyacim vardi keske yapsaymisim diyorum ama atlattim simdi de gerek yok
Sen de esyalari azaltirsan cok daha kolay isin icinden cikarsin, gördün bak mutfagin fotografini attim,yerde halim bile yoktu egilip elimle siliveriyorum kirlenince mesela bitiyor hemen
Dün kızım kaşla göz arasında elini prize uzattı. Aklım gitti yaPrizler icin bebekler icin üretilen bebek aletleri var, pirizi kapatan ikeadan almistim zamaninda
Tv nin duvarda olmasi cocuklu evde cok daha iyi, cocuklar yeri geliyor timaniyor her yere, asin duvara kafaniz rahat olur
Dün kızım kaşla göz arasında elini prize uzattı. Aklım gitti yaBu hafta sonu hepsini toparlayacağım işallah.
Istersen alana kadar bantlaDün kızım kaşla göz arasında elini prize uzattı. Aklım gitti yaBu hafta sonu hepsini toparlayacağım işallah.
Evet canım. Zaten kullanılmıyor o priz. Direk iptal etmek de bir çözüm yolu olabilir. 2 tane priz için düşünebilirim :)Istersen alana kadar bantla
Biz bir kere duvar deliyorduk esimle etrafta civiler falan, biz yaparken kizim özenmis, büyüktü bir de üc yasina girmisti eline aldigi civiyi pirize sokmus sadece bir pirizin aciktaydi gitmis oraya sokmus anne elimi böcek isirdi diyor
Isimizin arasinda iki saniyeli arada oldu
Bir gece hastanede yattik önlem icin, kalbi dinlendi, ben bebekle evde kaldim esim hastanede kizimla
En ufak bir ihmale gelmiyor, bantla icin rahat olsun
çok çoook doğrukendimize zaman ayıramadığımızdan oluyor .yani bende genelde öyle.sinirlerim bozuluyor vs.ne zamanki kendime zaman ayırayım.ufakta olsa bi maske,kaş aldırma yada işte ne bileyim sevdiğim mağazaları almasam bile dolanma fikir edinme,arkadaşla öğle arası bişeyler yapma birazda olsa toparlıyor beni.bunlar hep ufak şeyler.düşün bide kuaföre gidip baştan ayağa bakım yaptırdığımda enerjim neye dönüyor
temizlikçi gelecek diye ev temizleyen bir milletizYarın temizlikçi gekevek akşam evi toplamam lazım benim de. üç gündür erteliyorum da bugün kaçışı yok, çok dağınık ev
Gelen kişi de eşimin akrabası olunca daha çok çekiniyorum nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?