Bu aralar hastalıkla boğuşuyorum. Gece müthiş bir baş ağrısıyla uyandım.
Ağrı kesici almak için ilaç dolabına uğramışken 2020 Haziran ayına kadar süresi geçen ilaçları çöpe attım.Sonra bir hışımla buzdolabında tarihi geçen hazır çorba(ne ara aldık onu bile hatırlamıyorum) kabartma tozu pudra şekeri v.s. attım.
Çamaşırlıkta kalan çamaşırları katladım. Oyuncakları topladım. Bulaşıkları yerleştirdim.
Bu işlemleri yaparken gece saat 4 civarıydı.
Kızım sesime uyanınca geri yattım. Ama uyuyamadım. Böyle enteresan bir geceydi.

Canım çevrenin ne dediği değil senin ne hissettiğin önemli
Bir söz duymuştum. Çevre hep eksikleri görür hiç memnun edemezsin o yüzden olmak istediğin gibi yaşa.

Geçmiş olsun bu aralar bende de uyku problemleri var.

yok kuzu öyle düşünme.çocuğunu tabiki senden daha fazla sevecek şu dünyada yok net gerçek bu.sezerayn kısmını daha önce konuşmuştuk bende korktım ,hemde gerekte görüldü bende bebeğin sağlığı için kullandığım ilaçlar vs...sen nasıl istiyorsan öyle.tabiki normalin rahatlığı hiç bişeyde yoktur ama dedğim gibi karar sana ait.yaşayacak olan sensin onlar değil.duygusallığın normaldir hormonlar en yüksek dönemlerini yaşıyor az kaldı

Son düzenleme:
üzerinde yazıyor canım.aldığın markaya göre değişiklik olabilir

Sen kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle hareket et bu süreçte, daha sonra başkaları istedi yaptım sonuçtan mutsuzum diye başetmekte zorlanırsın, yanlışsa da senin yanlışın olur, ki ben yanlış bir karar vermeyeceğini düşünüyorum, sen ve bebek için en sağlıklı neyse o olsun

Saol canım demekki hayırlısı böyle benim için.. Teşekkür ederim canım.

Teşekkür ederim kızlar iyiki varsınız valla.

ayyy o millet hep konuşur zaten kimi normal doğumdan korkutur, kimi aman sezaryen olma 1 ayda anca toparlanırsın der. boşver canım sen nasıl istiyorsan öyle yap, kimsenin aklına uymak zorunda değilsin. ben de normalden korkup sezaryen oldum hiç de pişman değilim. toparlanma süreci de öyle uzun olmadı. ayrıca bunun bebeğini sevip sevmemenle ne alakası var. son hafta 2-3 günde 1 gel demişti doktor bana çünkü ben normal düşünüyordum sonuna kadar bekledik. seninki direkt sezaryen olacaksa 40.haftaya girmeden alırlar belki.

Son düzenleme:
saolasın canım Allah razı olsun ya. rahattlatınız valla içimi. çok teşekkür ederim. bu aralar duygusalım da git geller yaşıyorum. 39+1 de alacak Allah nasip ederse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…