7 kişi olmuşuz gelmek isteyen varmı @Anka
kitaplara kıyamıyorum. verecek yer de bulamıyorum.kırtasiyeye kağıt kitap işlerinide katalım bence topluca kurtulalım.ben sonlara gelmiştim zaten kitap kalmadı evde son atmalıkalrım kaldı
ayy iyi olur bana ver onlariİş yerimde bile fazladan 9 ajanda 2 not defteri çıktı. @MigiMadid yakın olsan da versem hepsini sana
eski tarihli ajanda çoğu.işyerinde ajanda yok..
gerçekten bana lazim oluyor.
günlük işleri yaziyorum..
tekrar bakıp okuyorum ne yazmişim vay be...:)
Bende de kitaplar var ama 8 tane falan doğumda kayinvalideler geldiklerinde köye yollayacağım orası da açılacak.evde Bi şey bırakmayacağız topikce ata atakırtasiyeye kağıt kitap işlerinide katalım bence topluca kurtulalım.ben sonlara gelmiştim zaten kitap kalmadı evde son atmalıkalrım kaldı
BenSon teslim tarihi ne zaman
Ben isterdim ama ilaclari yeni elden gecirdim tamiratlarla ilgili de bisi yok kirtasiyeyi de elden gecirmistim yapacak bi sey bulamadim takipteyim:)7 kişi olmuşuz gelmek isteyen varmı @Anka
Bende de kitaplar var ama 8 tane falan doğumda kayinvalideler geldiklerinde köye yollayacağım orası da açılacak.evde Bi şey bırakmayacağız topikce ata ata
Günlük görevlerde yapabildigime yetismeye calisirim o guzel olur :)Yani sen bilirsin hergün görev vereceğiz biriktirirsen sonra yapması zor olabilir. :)
Ben isterdim ama ilaclari yeni elden gecirdim tamiratlarla ilgili de bisi yok kirtasiyeyi de elden gecirmistim yapacak bi sey bulamadim takipteyim:)
Günlük görevlerde yapabildigime yetismeye calisirim o guzel olur :)
Atim dedim de eşim arttırmadi bodruma indirelim dedim yok dediaman at gitsin lindam
Benim de son 2 günum sonra ev hanimiyim wowwwww en sevdiğim meslek yeminle..eşime diyorum hep ben ev hanimligina terfi etmek istiyorum diye yok hayır diyor gicik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?