Kolay gelsin size canım. Bu görevler benim dağınıklığımın %70 ini oluşturuyor. Ben de elimden geldiğince yapmak isterim.SUHAN CKbeautyandsheer ve diğer katılmak isteyen arkadaşlar
görevimiz
tamirat kutusu
ilaç kutusu
kırtasiye ürünleri
yarışmaya katılanlar benden ufak ödül kazanabilir + onur üyesi seçilecektir
kolay gelsin :)
grip oldum kızlar
akşam ilaç içip dinlenmek istiyorum
çamaşır atıcam makineye bi de ortalığı toplarım
ayıklama konusunda beni de listeye ekleyin, yapabilirsem yaparım
Kolay gelsin size canım. Bu görevler benim dağınıklığımın %70 ini oluşturuyor. Ben de elimden geldiğince yapmak isterim.
Linda ders anlatırken mesajları gördüm teneffüste ilk iş cevap vercem dedimSaol canım demekki hayırlısı böyle benim için.. Teşekkür ederim canım.
De ayrıBende varımmmm
- Ay tamirat kutusundaki her şeyi atasım var da kocam kişisi buna müsaade etmezSUHAN CKbeautyandsheer ve diğer katılmak isteyen arkadaşlar
görevimiz
tamirat kutusu
ilaç kutusu
kırtasiye ürünleri
yarışmaya katılanlar benden ufak ödül kazanabilir + onur üyesi seçilecektir
kolay gelsin :)
De ayrı
Soran olursa kafayı yemiş bi Türkçe öğretmeni dersiniz, ama bu gerçeği mesajlarmda görmezden gelin alelacele yazıyorum
- Ay tamirat kutusundaki her şeyi atasım var da kocam kişisi buna müsaade etmezlazım onlar diyip duruyor
- ilaç kutusunda sadece tarihi geçenleri veya yaklaşanları mı atacağız?
- kırtasiye ürünlerim pek yok ama kalemlerin yazmayanlarını atar, hepsini bir araya toplamaya çalışırım. düzen olsun.
Çok teşekkür ederim canım saolasin Allah razı olsunLinda ders anlatırken mesajları gördüm teneffüste ilk iş cevap vercem dedimbu senin hayatın ben de isteyerek sezeryan oldum doğum korkularım vardı yenemedim tabiki de normal yolla olsun isterdim ama kendimde o gücü bulamadım, hiç de pişman olmadım, sen ne istiyorsun bu önemli, kimse "seni" senin kadar bilemez, kulaklarını kapa ve güzel şeyler düşün bi de şey he he deyip geç
Ben de varımBir kuralı yok sadece gözden geçirmek atmak istediğiniz atın kalanları düzenleyin
yaptığınız şeyleri buraya yazın yeterli
Performansı yüksek olanları listeleyip kura çekeceğim bakalım kim çıkacak :)
aaaa üstelik Türkçe öğretmeniDe ayrı
Soran olursa kafayı yemiş bi Türkçe öğretmeni dersiniz, ama bu gerçeği mesajlarmda görmezden gelin alelacele yazıyorum
Ben de varımne zamana kadar yapacağız görevi, heyecanlandım, bu ara çok atma havamdayım
Linda ders anlatırken mesajları gördüm teneffüste ilk iş cevap vercem dedimbu senin hayatın ben de isteyerek sezeryan oldum doğum korkularım vardı yenemedim tabiki de normal yolla olsun isterdim ama kendimde o gücü bulamadım, hiç de pişman olmadım, sen ne istiyorsun bu önemli, kimse "seni" senin kadar bilemez, kulaklarını kapa ve güzel şeyler düşün bi de şey he he deyip geç
ay benim gençken tuttuğum ajandalarım vardı bi köşede. onları atmaya kıyamıyorum. şiirler yazmışım abuk sabuk
denemeler falan :)
eğer tutmaya değer görmezsem onları bilem atabilirim.
bir de bu kırtasiye kategorisine garanti belgelerini de ekleyeyim. bir araya toplayayım ne bulursam.
kırtasiyeye kağıt kitap işlerinide katalım bence topluca kurtulalım.ben sonlara gelmiştim zaten kitap kalmadı evde son atmalıkalrım kaldıay benim gençken tuttuğum ajandalarım vardı bi köşede. onları atmaya kıyamıyorum. şiirler yazmışım abuk sabuk
denemeler falan :)
eğer tutmaya değer görmezsem onları bilem atabilirim.
bir de bu kırtasiye kategorisine garanti belgelerini de ekleyeyim. bir araya toplayayım ne bulursam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?