- 26 Mayıs 2016
- 3.835
- 8.113
- 158
Bize çıkıyor canım gittik sorduk. 80 bin falan çekelim diyoruz 36 ay taksit0.99 bana çıkmadı..kredi puanı 1800 in üzerinde olan kişilere çıkıyor.
Ben geçen sene Bi ara salonu kapatmıştım salon buz gibi oluyordu ama gene aynı tutarda fatura geliyordu sanki. Sonra kombiyi yogusmali yaptık termostat taktirdik evin içine sanki hem daha sıcak oluyor hemde fatura normal gibi gelmeye başladı. Kombi yogusmali değilse zaten adam da diyor bu kendini zor ısıtıyor diye..geçen yıl peteğin biri kapalıydı bu kadar gelmiyordu.gerçi zam vsde eklendi.sürekli yanıyor bizde çocuklar olduğundan.iki kişiyken en düşüğe getirp öyle çıkardık işe.şimdi o ısı çocuklara yetmiyor.denicem bakalım fark edecekmi.tümden kapatıp açsak kombiyi daha çokısı kaybı oluyor ama bu şekilde nasıl olur diye bilemedim.bir odayı kapatmak çokta ısı kaybettirmez sankı .aramızda yokmu fizikci, makina mühendisi vs
Bize çıkıyor canım gittik sorduk. 80 bin falan çekelim diyoruz 36 ay taksit
Ödeme imkanımız var Mia m. Sadece araba yükseltmek için kredi çekilir mi onu bilemiyorum. Eşim de o da yatırım sonuçta diyor. Bende şu kredi kartlarından bunaldım Bi kaç aydır. Elimize maaşımiz kalsa gönlümüze göre harcasak keske diye düşünüyorum ama kız geliyor olur mu bilmem. Arada odenip çıkartır miyiz Bi de öyle Bi şey ki. Şimdi bunu alsa 2 sene sonra hadi Bi daha yükseltelim modunda giriyor erkekler sonu yok gibi sanki..Ödeme imkanınız varsa çekin derim bizde zamanında herşeyimizi krediyle aldık
başka türlü para harcanıp gidiyordu.
Ödeme imkanımız var Mia m. Sadece araba yükseltmek için kredi çekilir mi onu bilemiyorum. Eşim de o da yatırım sonuçta diyor. Bende şu kredi kartlarından bunaldım Bi kaç aydır. Elimize maaşımiz kalsa gönlümüze göre harcasak keske diye düşünüyorum ama kız geliyor olur mu bilmem. Arada odenip çıkartır miyiz Bi de öyle Bi şey ki. Şimdi bunu alsa 2 sene sonra hadi Bi daha yükseltelim modunda giriyor erkekler sonu yok gibi sanki..
Sattın mı canım sen haberim yok benim. Hayırlı olsun. Üstüne az Bi kredi ile halledersin sen.. Yaf borcsuz olmuyor dediğin gibi.sürekli araba değiştirmek zorlar tabi ama yatırım sonuçta
ben de arabamı sattım da yerine borçsuz nasıl alırım düşünüyorum
Sattın mı canım sen haberim yok benim. Hayırlı olsun. Üstüne az Bi kredi ile halledersin sen.. Yaf borcsuz olmuyor dediğin gibi.
Ne zamana bitecek tadilat işleri?Tadilat işlerinin bitmesini bekliyorum. sonra bütçeme bakacağım.
yaza kadar mutlaka almalıyım.
servis benim saatlerime uymuyor.
Ne zamana bitecek tadilat işleri?
Çok geçmiş olsun. Bu ara herkes hasta. Ben salı öğleden sonra ve dün raporluydum. Baş, boğaz, burun akıntısı, halsizlik.... bugün işe geldim ama bakıcının işi olduğu için yine öğlen çıkarım. Dinlenmeden geçmiyor. Bencede hiç iş yapma, dinlen.grip oldum kızlar
akşam ilaç içip dinlenmek istiyorum
çamaşır atıcam makineye bi de ortalığı toplarım
ayıklama konusunda beni de listeye ekleyin, yapabilirsem yaparım
Henüz değil birazdan bakacağımBende her zaman gerekli olmayan ilaçları eledim
ağrı kesiciler ve grip ilacı kaldı birde pansuman için bez vs kaldı.
baya güzel oldu istediğim gibi.
1. sayfaya ekledim tabloyu ordan kontrol edebilirsiniz
diğerlerini de yaptın mı :)
çok teşekkür ederim sana da geçmiş olsun..Çok geçmiş olsun. Bu ara herkes hasta. Ben salı öğleden sonra ve dün raporluydum. Baş, boğaz, burun akıntısı, halsizlik.... bugün işe geldim ama bakıcının işi olduğu için yine öğlen çıkarım. Dinlenmeden geçmiyor. Bencede hiç iş yapma, dinlen.
Geçmiş olsun, dün biz de uyumadık küçük üşütmüş fışkırırcasına kusup durduSeni o kadar iyi anlıyorum ki. Dün gece kızımın burnu sürekli tıkalıydı. hastalığımı ona geçirdimHiç uyumadık. Belim koptu pış pış yaparken. Şimdi işe geldim. Kendime türk kahvesi ısmarladım ve kafa dağıtmak için sizleri okuyorum.
İşe başladıktan sonra kendime bakmak, kitap okumak, sessiz zaman geçirmek, oturabilmek, insanlarla sohbet etmek, sıcak çay kahve içebilmek adına zaman buluyorum. İyi ki başlamışım diyorum bazen.
Ohh miam senin ev süper olacak. İnşallah Rabbım gönlüne göre verir her konuda.tamirat işleri sinirleri zıplatır bol bol sabır deyip çok da kafaya takmadan tikir tikir ilerler inşallah..oncesi sonrası olarak çok merak ediyorum öncesi fotolarını mutlaka çek.Bu cumartesi firmalarla görüşeceğiz sonra ölçü almaya gelirler sanırım 1 ay sürer tahminimce mutfak işleri
hatta bu pazar yıkma işlerine başlayalım dedik.
şubat gibi banyo taraflarını yapsak mart sonu nisan başı gibi işler biter. :)
yani ustalara bağlı her şey.
tabi benimde alacaklarım bitmedi yer seramikleri seçilecek
ankastre alınacak
Geçmiş olsun canım ya.. Ilık Bi şeyler sürekli içmeye çalış ve kalın giyin.benim grip dün öğleden sonra daha da ağırlaştı
eve gidince direkt yattım
sabaha karşı 4,30 gibi uyanıp makineye çamaşır attım, mutfağı topladım yine yattım
aynen bu moddayım
bende bende.. Doğum vakti 11 ay evdeydim. Süperdi. Allah kısmet ederse 2 yıl sonra (maksimum 3... ) düşünüyorum.Benim de son 2 günum sonra ev hanimiyim wowwwww en sevdiğim meslek yeminle..eşime diyorum hep ben ev hanimligina terfi etmek istiyorum diye yok hayır diyor gicik
Evde olmanın keyfini çıkartmak bol bol dinlenmek istiyorum kendime bakımları yapacağım evimi düzenleyeceğim bebeğimle ilgileneceğim. Ne bilim umarım hayaller hayatlar olmaz. Ücretsiz izinde misin canimbende bende.. Doğum vakti 11 ay evdeydim. Süperdi. Allah kısmet ederse 2 yıl sonra (maksimum 3... ) düşünüyorum.
Ohh miam senin ev süper olacak. İnşallah Rabbım gönlüne göre verir her konuda.tamirat işleri sinirleri zıplatır bol bol sabır deyip çok da kafaya takmadan tikir tikir ilerler inşallah..oncesi sonrası olarak çok merak ediyorum öncesi fotolarını mutlaka çek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?