Bu yıl işi bırakmayı denemiştim.
Sonra devam etme kararı aldım. bu tecrübe bana büyük ders oldu.
sadece 2. çocuk olursa işi bırakmayı düşünebilirim ki bu fikirden de hergün uzaklaşıyorum.

Bu yıl işi bırakmayı denemiştim.
Sonra devam etme kararı aldım. bu tecrübe bana büyük ders oldu.
sadece 2. çocuk olursa işi bırakmayı düşünebilirim ki bu fikirden de hergün uzaklaşıyorum.
İyiki bırakmamışsin Mia. Bak tamirat işleri belki de hız kazandı.. Bi de cidden eve tek maaş girmesi ile çift maaş girmesi kesinlikle etkiliyor yaşamı.. En basiti Bi şey alırken sorgulamadan alabiliyorum en basiti uçuk kaçık Bi şey değilse tabi.

Çalışmanın tek artısı bu zaten.
mesela kızıma istediğim herşeyi alabiliyorum.
ama işte çocukların eşyayamı yoksa sevgiyemi ihtiyacı var tartışılır.

Listeye ekledim.
İlk günden yarışma sekteye uğradı çoğu kişi bildirim yapmadı
tamam korkmayın gençler kızmayacağım.
yapan yapamayan belli olsun
Valla kırtasiye malzemelerini düzenledim. Kitaplığı bi kaç gün önce elden geçirip 7 kitabı elden çıkarmıştım eşim de ayırmıştı baya. Şimdi sağda solda olanları toparladım orası tamam. TV ünitesi ve portmanto da düzenlendi, ıvır zıvırlar atıldı.

Çok iyi oldu Bayadır ertelediğim şeylere el atmış oldum sayenizde

Tüketici kredisimi,araç kredisimi 0.99?gerçekten oran çoK iyi .Ben ağustos 2018 den önce 1.18 den çekmiştim ki ondan öncede 1.30 filandı.son dakika çektim sonra faizler baya arttı.Gerçi şu an araç fiyatlarıda çok yüksek.sıfır araç piyasada olmadığındna ikinci ellerde inanılmaz yükseldi.

İhtiyaç kredisi canım ya. Araç kredisi ne kadar sormadık. Zaten sıfir alamayız ev fiyatlarıyla yarışır valla sıfır arabalar. 125 bandında Bi şeyler bakıyoruz kısmetse.. Biriktirmek mi mantıklı işte kredi ile halletmek mi onu bilemiyorum işte.

Açıkcası artık arabada yatırım aracı oldu.eskiden araba alınca birkaç yıl sonra fiyatı düşerdi,şimdi yıl bitmeden üstüne kar koyuyor,bindiğinde kar oluyor.Mesela ben 2 yıldır takip ediyorum araba piyasasını ağustosta sıfırına 139.000 dedikleri arabanın şu an 2. Eli (aynı sene model ) 155.000 tl ye satıyorlar.Mesela 2018 aralıkta 162.000 tl ye sıfırı satılan suvlar şu anda 50.000 kmde olanı 180.000 tl lerde satılıyor.Korkunç bir ikinci el piyasası var yani.Temiz araba bulmak çok zor zaten.Çoğu firma 2019 da araba bile sokmadı Türkiyeye.Sınırlı sayıda,mecbur oldukları adet kadar soktular ve onlarıda galericiler ve bu işten para kazanan şahıslar topladı.2. El piyasasıda yükseldi yani.Ben inat ettim 2020 model alıcam şubat mart gibi :) gerçi o zamanda yükselir iyice fiyatlar ama şu an insanların bu durumu kullanmaları sinirimi bozuyor.Adam ilana koymuş yazmış sıfır km yetkili bayisinde bulamazsın diye.Eee bulamam tabi senin gibi uyanıklar topladı üstüne 20-30 bin koydu satıyor

Sıfır olarak ne düşünüyorsunuz peki. Sıfır arabaya kalkıp 250 bin vermek istemiyorum açıkçası. Onun yerine ev pesinatina koyar 2. Evimi alırım mantigindayim..tabi parası olan aslında benim bütçeme göre baya pahalı geliyor o fiyatlar açıkçası..kesinlikle doğru bindiğin yanına kar kalıyor sürekli artıyor. Bi de sıfır alınca değeri 10 bin TL düşüyor en az. Uzun süre de kullanmıyoruz biz niyeyse sürekli Bi yükseltme peşindeyiz.esime alacaksan al diyorum da bakalim hayırlısı artık.

Ankastreyi hangi marka düşünüyorsun, annemde yeni eve taşınacak yakın zamanda alacak, baya baktık ama fiyatlar yüksek simferin yorumları güzel fiyatı da uygun geldi

Ihtiyaç ing 0.99

Ama kredi notu 1800 olmali
Kredi notu acaba memurlara direk bakmadan mi veriyorlar. Biz ne zaman çeksek bakmadan çat cut veriyorlar. Ama bankanın maaş musterisiyiz o da etkiliyor olabilir canım. Ya da odemelerimizi hep çekip erken erken kapattık zamanında. Hala da öyle günü gelmeden kredi kartını falan ödüyoruz belki de yüksektir notumuz hiç bilmiyorum kaç puan.

Ankastreyi hangi marka düşünüyorsun, annemde yeni eve taşınacak yakın zamanda alacak, baya baktık ama fiyatlar yüksek simferin yorumları güzel fiyatı da uygun geldi
Bende elektrikli ocakları çok merak ediyorum sırf temizliği kolay ve güzel gözüküyor diye.. Cidden iki fis fis hemen temizle geç. Çok hoşuma gidiyor kullanan kızlar varsa bizi Bi aydınlatsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…