Valla ben de 1 kere geciktirmem. Eve giren para allaha şükür iyi. Hep düzenli ödedim tek bir aksaklık yok ama ing ye gidince 0.99 oranı bana çıkmadı..tabii maaş bankam ing değil belki ondandır

Valla ben de 1 kere geciktirmem. Eve giren para allaha şükür iyi. Hep düzenli ödedim tek bir aksaklık yok ama ing ye gidince 0.99 oranı bana çıkmadı..tabii maaş bankam ing değil belki ondandır
Eger çekmek istiyorsan Bi de vakifa gidip sorsana belki verirler.. Bankacı Bi arkadaşımız yok ki soralım yaf.

Eve geldim,
Çamaşır attım
Buzdolabını temizledim, düzenledim
2 ilaç kutusu vardı, 13 ilaç elendi, 1 kutuya düştü
Tamir çantası kontrol edildi, 4 tane ampul atıldı, minik bir plastik kutu zaten
1 çift ev terliği ayrıldı, numarası bana uymuyor, arkadaşa vereceğim
Kurumuş 2 oje, 1 temizleme suyu, 1 tek terlik atıldı
Fatura ve önemli evrak dosyası kontrol edildi

Baya iş yapmışsın ellerine sağlık canım.

Oturduğum yerden yapmaya çalışıyorum eşim gelene kadar, yoksa akşam hiç iş yapılmıyor, taşınacağız ya her şey gözüme batıyor, bu yarışma tam bana göre oldu
Ne var ne yok at valla taşınırken atmak daha kolay olur. Hem yerleştirme aşaması da çabuk biter. Bu başlığı bende çok seviyorum gaza gelip bende baya azaldım cidden.

Ne var ne yok at valla taşınırken atmak daha kolay olur. Hem yerleştirme aşaması da çabuk biter. Bu başlığı bende çok seviyorum gaza gelip bende baya azaldım cidden.
2 yıldır bende baya azaldım ama tabiki tam olarak istediğim gibi değil durum, istiyorum ki evde elimin değmediği kullanmadığım hiçbir şey olmasın, o da çabuk olmuyor tabiki, iyi ki burayı keşfetmişim gerçekten ufkumu aşırı açtı burası, artık her şeye bambaşka gözle bakıyorum

Benim istediğim araçlar 200 bin civarı suv tarzı istiyorum,yada golf astra gibi bir araba.Açıkcası fiyat performansa göre karar vericem :) ben alayım uzjn süre kafam rahat olsun sürekli değiştirmekle uğraşmayayım istiyorum.Ama dediğim gibi o sıfırı alınca 10 bin düşme olayıda olmadı bu sene.Mesela astranın sıfırı 167.000 civarıydı 2. El sfırınu 172.000 de satıyorlardı en son.Çünkü piyasada yoktu.2018 leri 140.000 e bıraktılar ağustosta geçen ay 2018 30.000 km de olanını 155.000 e satıyorlardı :)bu sene çok garip oldu herşey.Mesela suva baktım ilanda 176.000 di bir hafta sonra 186.000 yazdılar.Eşin anlıyorsa araba işinden araştırıp alsın bence.Tabi ödemeler sarsmayacaksa.Dediğim gibi artık arabada bir yatırım aracı oldu

Anlıyor arabalardan eşim canım. Kardeşim de baya iyi bu konuda. Martta inşallah istediğini alırsın sende canım. Bakalım bizde ocakta çekeriz krediyi sanırım.

Bende valla hic tv izleyemiyorum. Şöyle kahvaltımı müge anli izleyerek yapmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…