eve giren para iyi aslında ama ayda 4 bin diğer harcamalarınız ise 3 bin de kredi öderseniz huzurunuz kaçmaz mı canım.

eve giren para iyi aslında ama ayda 4 bin diğer harcamalarınız ise 3 bin de kredi öderseniz huzurunuz kaçmaz mı canım.
kredi: 3500 felan oldu.. elektirk dogalgaz felan içinde
pazarmarket ihtiyaç alışverişi 1000 lira gidiyor.
çok demi..
bu ay tamamen bitti.
araba muayenesi sigortasi ödedik :/
vergiler var...
öle olunca eşim kredi çekmek istemiyor
bence 2800 ödeyebilirdik..

vadeyi uzatıp girseniz baktınız para birikiyor o zaman ara ara ödemeler yapıp vadeyi kısaltırsınız.

2019 yılı benim için hem iyi hem kötü geçti aslında. kötü geçti insanların gerçek yüzünü bi kere daha görmüş oldum. bu beni daha çok tecrübe sahibi bi insan yaptı. artık ailem ve sevdiklerim dışında gerçekten kimseye eyvallahımın olmadığını anlamış bulundum.
iyi geçti: bebişimiz geliyor bize mutluluk kaynağı oldu evimize neşe getirecek.
üstelik onun varlığını bildikten sonra hem daha uyumlu bi insan hem de dünyayı sırtlayacak kadar güçlü bi insan olduğumu farkettim.
birikimler konusunda da fena değildik.. bi şeyler yaptık.
2020 den den beklentilerim sevdiklerimle beraber sağlık,huzur. her anın farkında olarak yaşamak istiyorum 2020'yi. kızımda gelince ohh gelsin çişli bezler falan

2019 yılı hiç anlayamadığım bir yıldı..
ve bol bebekli senesiydi..
o yıl çevremde herkes hamileydi
ilk abimin bebegi doğdu sonrasi kuzenlerim...:)
yorucuydu...
tam minimal ile taniştığım senesiydi..
gerçi ben hiç anlayamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…