yok görmedim bakiyim biEvet yarışma benim işim
Sen kullandın mı yeni kategoride oyunu
süper2019 bizim için dolu dolu bir sene oldu
Seneye başlarken eşim işsizdi, ptt sınavını kazandı işe başladı
Bebek kararı aldık, çok şükür bekletmeden haberini aldık
Yazın çadır kampı yaptık 2-3 kere
Pansiyon tatiline gittik
Minimalizme devam ettim yıl içinde, kıyafet, mutfak, fazlalık eşya olarak baya hafifledim, ev işlerini düzenli planlı yaptım, yemek listesi yapmaya çalıştım, farkındalığımın arttığı bir yıl oldu
Son olarak eşim yıllardır istediği şehre atandı
2019 çok hareketli geçmişti
2020 daha hareketli olacak gibi görünüyor
Bebiş doğacak inşallah
Ev taşıyacağız
Yeni bir hayat bizi bekliyor
Umarım her şey hepimizin gönlünce olur, isteklerimize hayallerimize kavuştuğumuz bir sene olur
Şöyle oluyor :) galeriler ve şahıslar arabaları bayilerden alıp kullanmadan sıfır olarak satıyorlar :) biliyorlarki bayilerde araba yok,siparişte verilemeyecek.Aldıkları fiyatın üzerine koyup sıfır olarak satıyorlar.Malum siteyi açıkin 0 km araçlara bakarsanız şöyle ifadelerde görürsünüz.Araç hala bayide ,yada çekiciyle getirdik filan gibi.Bu arada üretimden kalkan arabaların fiyatı düşer evet.Ama tutulan arabalar var golf,astra vs. gibi bunların sıfırı bayilerde kalmadığı için fiyatları yükseldinormalde devamı olmayan arabaların fiyatı düşer diye bilirdim hep.bide hem 2. el olup hem sıfır nasıl oluyor 172000 lira bahsettiğin araba
Beni tutturamamışsın ellere gitti oyyok görmedim bakiyim bi
bizde de eşim anlar arabadan.arada alım satım yapar karına adamda hobi gibiŞöyle oluyor :) galeriler ve şahıslar arabaları bayilerden alıp kullanmadan sıfır olarak satıyorlar :) biliyorlarki bayilerde araba yok,siparişte verilemeyecek.Aldıkları fiyatın üzerine koyup sıfır olarak satıyorlar.Malum siteyi açıkin 0 km araçlara bakarsanız şöyle ifadelerde görürsünüz.Araç hala bayide ,yada çekiciyle getirdik filan gibi.Bu arada üretimden kalkan arabaların fiyatı düşer evet.Ama tutulan arabalar var golf,astra vs. gibi bunların sıfırı bayilerde kalmadığı için fiyatları yükseldi
hadi yaa :)Beni tutturamamışsın ellere gitti oy
Emekliliğe yaklaşmak yaşlanmak demek, onu hatırlatayım :)yaa ne güzelmiş yaa bizlerden hem yaşça deneyimlisiniz hem de tecrübe olarak. keşke bizler de emekliliğimize yaklaşsak valla ):
eşiniz aynı eşim vicdanlı insan olunca böyle oluyor hep. Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah
Araba neydi kaç model kaç km deaz önce eşim de bana diyor ki bizim arabayla eş değer araçlar 190 bin tl imiş
biz 152 bine almıştık 2 ay önce
Audi A 3 - 2016 - km 76 bin civarıydı sanırımAraba neydi kaç model kaç km de
ben de kolayı azalttım iyice2019 sonunda almayı bıraktığım şeyler
1- Saç boyası (kullanmayı asla düşünmüyorum )
2- Oje (Ne kadar sürmeyi denesem de sürekli bozulması yenilemesi bana fenalık geldi o yüzden bir daha oje almayacağım.
3- Takı (en son geçen yıllar eleme yapmıştım daha exra bir ürün almamıştım artık almayı düşünmüyorum ama alyansımı değiştireceğim sadece)
4- Yüz kremi ( Ürün denemeyi bıraktım eşim gül suyu almış çok kuru hissettiğimde onu kullanacağım)
5- Asitli içecekler (çok nadir zamanlar içiyordum ama artık alışkanlığımı bıraktım canım bile istemiyor)
Güle güle kullanın :)Audi A 3 - 2016 - km 76 bin civarıydı sanırım
dizel ve cam tavan
Benim birikim güme gitti. Kredi kartına çok yüklenmişiz. Elden verilen araba borcu da var. Birikimi Şubat- Mart ayına erteliyorum toparlayabilirsek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?