Bende son gayret evde dolanıyorum 7ye kadarMaşallah nasıl yapıyorsun bunların hepsini canım ya. Ben işten geliyorum yemekten sonra hop TV karşısına geçiyorum. Kendimde yapacak gücü bulamıyorum açıkçası.
Günaydın afiyet olsunGünaydın kızlar
Kahvaltıya gidicez esimle birazdan dönüşte de az alışveriş yapacağız
Evle ilgili Bi kaç atmam gerekn şeylere bakacağım bugün bende.
Mia- yılın en yoğun dönemine yarışma koymuşsun yaa, koşturmaktan yapamıyorum ki bişi.
Dün akşam buzdolabı boşaltıp temizledim beynim yandı yorgunluktan, ben bi kaç hafta önce tüm evi ayıklamıştım biliyorsunuz bu nedenle şu an için pek atılacak bişey yok ama yine de bir ilaç attımonun denginde başka ilaç vardı. Oturma odasının koltuk takımını sildim ve 4 çeşit ikram hazırladım, akşam çaya arkadaşlarım gelecek. Kahvaltı için Nis gibi tereyağlı bazlama hamuru yoğurdum, öğleden sonra da evi sil+süpür yaparım inşaallah, ayın onbeşini bekliyorum bir yandan da bir hedefimi gerçekleştireceğim ama daha çok var gün sayıyorum ya geçmez artık
Eve geldim
Yemek hazırlığı yaptım
Bulaşık makinesi, buzdolabını dışından sildim
Mutfak masasını sildim
Çamaşırları toplayıp yerleştirdim
Boş odayı toparladım biraz
İç çamaşırı, çorap çekmecemi düzenledim 7 parça ayırdım
Çalışma masasını kontrol ettim, 1 poşet evrak gereksiz kağıt ayırdım, 1 kullanılmış bitmiş ajanda attım
Mutfakta bir bölüm düzenledim, çaycının demliğinde sıkıntı vardı hiç kullanamadım, onu attım, kettle olarak kullanıyoruz zaten sadece
Doğal elma sirkesi yüzüne sürdüğünde sivilce felan çıkmıyor :)eşim iki günde bi yapıyor maşallah sivilce yok temiz oldu :)Saçlarımda dökülme oldu baya artık kimyasal kullanmamaya karar verdim
Ojeyide anlattığım gibi çok çiziliyor normalde tırnak kesmeye bile zor vakit buluyorum.
Yüzüm karma olduğundan kremler bende reaksiyon gösteriyor sivilce çıkıyor ne denediysem verim alamadım yani sürmeyince daha güzel yüzüm
Doğal elma sirkesi yüzüne sürdüğünde sivilce felan çıkmıyor :)eşim iki günde bi yapıyor maşallah sivilce yok temiz oldu :)
Doğal elma sirkeyi kendı yaptı kullanıyoruz :)
Bende pek kullanmıyorum. Yüzünü sabunlayıp yıkıyorum o kadarNormalde sivilceli bir yüzüm yok krem kullandığımda çıkıyor.
Bende pek kullanmıyorum. Yüzünü sabunlayıp yıkıyorum o kadar
ara ara yapmak lazım zatenSpontane gelişti herşey mart-nisan gibi tekrar elden geçireceğim o zaman yapamayanlar katılır bana
tabi yarışma tarzında olur mu bilemem.katılım sayısına göre değişir.
eve gitsem de ben de ayıklama yapsamBu ödev sayesinde altın bilekliğimi buldumkaybettiğimin farkında değildim ama çekmecenin köşesine sıkışmış zorla çıkardım. Çok az takım var kolye olarak altın kullanmayı seviyorum. Bileklik pek kullanmam saat kullanırım genelde. Sadece küpe takıntım var.
İşte aramızdan ayrılanlar..
Lohusa tacına veda mı ediyoruzBu ödev sayesinde altın bilekliğimi buldumkaybettiğimin farkında değildim ama çekmecenin köşesine sıkışmış zorla çıkardım. Çok az takım var kolye olarak altın kullanmayı seviyorum. Bileklik pek kullanmam saat kullanırım genelde. Sadece küpe takıntım var.
İşte aramızdan ayrılanlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?