günaydin...:)
nasılsınız:)
2020 ye ev kredisi çekerek ev yaptırarak girmeyi düşünüyorduk da..
eşim o konuda ne olur ne olmaz düşününce güvenemiyor.
şu an krediler çok düşük..
5 yıllık 100bin lira çeksek ayda 2800 lira ödemeye düşünüyordum...
biraz para vardi birkimişliğim..
eşim yetmez diyor...
ayda 4000 gidiyor tümü. bazen 4500 ...
eve geliri para toplam: 6950
sizin düşünceleriniz nedir..
çeksek mi..
internette öyle bir oran yok şu an. hangi banka veriyor bunu?Sıfır ev. Ev kredisi 0.79 oldu
internette öyle bir oran yok şu an. hangi banka veriyor bunu?
Ettim gitti valla, tekrar bebek düşünmüyorum düşünürsem de böyle bir taç takacağımı sanmıyorumLohusa tacına veda mı ediyoruz
süper valla ülkede bir şeyler iyiye gitsin, herkesin evi olsunBir üstte bıraktım haber linkini
Daha dün açıkladı bakan
1 ocaktan itibaren dedi
3 yaşındaki oğlum su içerken , lavaboya giderken ve akla gelebilecek her saçma konuda ‘ben kazanacaaaamm’ deyip atlıyor, bu aralar ona çok yenildim. Bana da bulaştırdı hırs yapmış olabilirimMikan bu yarışmanın birincisi sen olacaksın gibi geliyor :)
3 yaşındaki oğlum su içerken , lavaboya giderken ve akla gelebilecek her saçma konuda ‘ben kazanacaaaamm’ deyip atlıyor, bu aralar ona çok yenildim. Bana da bulaştırdı hırs yapmış olabilirim
Benim kızım bana kırmızı taktırmadı, birlikte minnie mouse kulaklı tacını taktıkEttim gitti valla, tekrar bebek düşünmüyorum düşünürsem de böyle bir taç takacağımı sanmıyorum
Yaratıcı, sevdimBenim kızım bana kırmızı taktırmadı, birlikte minnie mouse kulaklı tacını taktık
Geçmiş olsun, doktora gittin mi?kızlar ya bu gripten ötürü resmen tat ve koku almıyorum
kendi üzerime sıktığım parfümün kokusunu alamamak, yediğim yemeğin tadını alamamak ne garip.
gitmedim, nasıl olsa grip dedim C vitamini ıhlamur idare ediyoruzGeçmiş olsun, doktora gittin mi?
Boğaz ağrısı eşlik etmiyorsa ilaçsız geçebilir. Dinlemek şart tabigitmedim, nasıl olsa grip dedim C vitamini ıhlamur idare ediyoruz
bir kaç gün öncesine oranla iyiyim aslında
boğazım ağrımıyor, gerçi dinlenemiyorum daBoğaz ağrısı eşlik etmiyorsa ilaçsız geçebilir. Dinlemek şart tabi
süper valla ülkede bir şeyler iyiye gitsin, herkesin evi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?