Harika görünüyorgüle güle kullanin.
Akşam ben de topladımDün topladım ankam
bugünde az işim var akşam toplu bırakıp çıkacağım. :)
Asılan çamaşırları katlarken beni dürtseneGünaydınlar
Dün evde yine bir sürü iş yaptım
elde yıkanacak 4 parça kıyafet vardı onları yıkadım
1 mak çamaşır yıkandı asıldı.
tadilatla ilgili 1-2 iş yaptık
yemek yapıldı toplandı mak çalıştırıldı boşaltıldı.
süpürgenin filtresini yıkadım
oturma odası toplandı
bugün buzdolabı temizlenecek
yemek yapılacak
markete gidilecek
takabilirsek perdeleri takacağız.
Asılan çamaşırları katlarken beni dürtsene
Off benimki yarını beklemez ya tek başıma katlayayımBugün katlama iş olmaz da yarın dürteyim
Off benimki yarını beklemez ya tek başıma katlayayım
Mia çok güzel görünüyor mutfağın güle güle kullanın, ben doğurmadan bitse de görsem diyordum merakım gitti2 günü buluyor kuruması :)
daha 3-4 mak yıkanacak var
kafamda plan yapıyorum akşam koltuklara sersem nemlileri 1 mak yıkasam assam.
beyazlarda çabuk kuruyor ince olduklarına geriye nevresim ve açık renkliler kalsa
nevresimi de petekte kapı üstünde kurusa
İlk zamanlar gece gündüzü ayıramıyormuş bebişler, bir süre sonra melatonin hormonu salgılanmaya başlayınca ayıracak geceleri daha uzun uyuyacakmış, azıcık sabredeceksin gibi görünüyor, gündüzleri uyuduğunda sen de dinlen bol bolGünaydın kızlar. Kızıma alışmaya çalışıyorum bugün 11. Günümuz. Gündüzleri uyuyor çok rahat ama gece dün 4 e kadar uyumadı 4 ten sonra uyudu 7 buçuğa kadar. emzirdim gene uyudu. Sizce gece niye uyumuyor gazı yok ağlamıyor ama mık mık sürekli gözler açık Bi şekilde duruyor sıpa.. Ne zaman normale döner acaba?
Mia çok güzel görünüyor mutfağın güle güle kullanın, ben doğurmadan bitse de görsem diyordum merakım gittitadilatı bitir de kurutma makinesi al kendine en acilinden bu planlarla olmaz
Bu ara teknolojik aletlerle gözüm ama para yok
Taşınınca 2 klima alınacak en az
Sonra duruma göre kurutma makinesi
Ekstra para bulursam dyson süpürge
Tutarı toplamaya korkuyorum
Günaydın kızlar. Kızıma alışmaya çalışıyorum bugün 11. Günümuz. Gündüzleri uyuyor çok rahat ama gece dün 4 e kadar uyumadı 4 ten sonra uyudu 7 buçuğa kadar. emzirdim gene uyudu. Sizce gece niye uyumuyor gazı yok ağlamıyor ama mık mık sürekli gözler açık Bi şekilde duruyor sıpa.. Ne zaman normale döner acaba?
Ağrılar geçti canım oturup kalkarken az acı var o da daha normal diyorlar zaten. Ama ilk 5 gün cidden sabır gerekiyor acı ağrılar için. Ama olsun bir evladım var artık değer hepsine. Ay inşallah teyzesi normale döner benim kız da gündüzleri uyumakla geçiriyorum zaten.İlk zamanlar gece gündüzü ayıramıyormuş bebişler, bir süre sonra melatonin hormonu salgılanmaya başlayınca ayıracak geceleri daha uzun uyuyacakmış, azıcık sabredeceksin gibi görünüyor, gündüzleri uyuduğunda sen de dinlen bol bol
Ağrın falan geçti mi artık, hareketlerin normale döndü mü
Gece lambası var evet ışığı açmadan altını nasıl degistirecem ama ışığı açıp altını değiştirip emzirmeye başlıyorum ben. İnşallah canım ya düzene girse az daha keşke.Biz gece ışığı açmıyorduk gece lambası kullandık. ama yine acıktıkça uyanıyordu ama sonra uyuyordu.
tabi bazı geceler uyumuyordu.
zamanla düzene alışacaktır.
vay 11 gün geçmiş bile
Gebelikte gündüzleri sen hareket halinde olduğun için sallanma etkisiyle uyuyordu. gece yatınca uyanır kıpırdardı dimi. Aynı alışkanlığını devam ettiriyor şimdi. Zamanla öğrenecek inşallah gece gündüz farkınıGünaydın kızlar. Kızıma alışmaya çalışıyorum bugün 11. Günümuz. Gündüzleri uyuyor çok rahat ama gece dün 4 e kadar uyumadı 4 ten sonra uyudu 7 buçuğa kadar. emzirdim gene uyudu. Sizce gece niye uyumuyor gazı yok ağlamıyor ama mık mık sürekli gözler açık Bi şekilde duruyor sıpa.. Ne zaman normale döner acaba?
Gece lambası var evet ışığı açmadan altını nasıl degistirecem ama ışığı açıp altını değiştirip emzirmeye başlıyorum ben. İnşallah canım ya düzene girse az daha keşke.
Benim de ilk zamanlar böyle bir sıkıntım olmuştu. Çocuk korkar gece lambasını kapatma demişti eşim. Bu yüzden zorlanmıştım.Günaydın kızlar. Kızıma alışmaya çalışıyorum bugün 11. Günümuz. Gündüzleri uyuyor çok rahat ama gece dün 4 e kadar uyumadı 4 ten sonra uyudu 7 buçuğa kadar. emzirdim gene uyudu. Sizce gece niye uyumuyor gazı yok ağlamıyor ama mık mık sürekli gözler açık Bi şekilde duruyor sıpa.. Ne zaman normale döner acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?