Yaa yerim onu benNude ve bordo benim fikrimdi. Pembe olanı kızımın isteği üzerine aldım. Sen al ben de sürerim dediYorumları da güzeldi.
Kendine ruj da aldırdı. Tam bir kız çocuğu
Şimdiden başladı kozmetik merakı
Ben de bordoyu kış için aldımYaa yerim onu ben
Bordo ojeye bayılırım tam sonbaharlık güle güle sürün ikiniz derujunu da pembe almıştır
Geçen gün arkadaşın kızında gördüm bu karakteri benim hiç haberim yoktu kızlar arasında epey ünlüymüşBen de bordoyu kış için aldım
Yazın daha canlı renkler güzel oluyor
Aynen ruju da pembe
Pembe ve morcuyuz. Kuromiciyiz aynı zamanda. Her şeyin kuromilisini beğeniyoruz.
Bunlar da yeni terlikleri
Eki Görüntüle 3616594
Evet teşekkür ederiz üstelik ışıklı bunlarGeçen gün arkadaşın kızında gördüm bu karakteri benim hiç haberim yoktu kızlar arasında epey ünlüymüş
Güle güle giysin terlikleri cok güzeller
Işıklı terlik mi varmış neler yapıyolarEvet teşekkür ederiz üstelik ışıklı bunlar
Biz iyiyiz canım neler yapıyosun nereye gittinCanım anneme geçtim
Ordan da yurtdışına
İyiyim ben siz nasılsınız
İkisi de asitli olduğu için kırmızı peelingten önce ya da sonra tonik kullanmayın Eğer nemlendirme özellikli toniğin varsa yüz temizleme, tonik ( yatıştırıcı, nemlendirici özellikli) sonra peeling, sonra nemlendirici.The purest mavi glikolik asti toniğini ve kırmızı toz peelingini aldım kullanım sırası nasıl acaba hangi türlü daha etkili olur
Haftada 1 yada 2 kere peeling diğer günler tonik kullanabilirsinThe purest mavi glikolik asti toniğini ve kırmızı toz peelingini aldım kullanım sırası nasıl acaba hangi türlü daha etkili olur
EvdeyimCanım anneme geçtim
Ordan da yurtdışına
İyiyim ben siz nasılsınız
Biz iyiyiz canım neler yapıyosun nereye gittin
Dün evde değilmişin ama ben dünde evdeydim bugünde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?