herkese merhaba gecen haftam inanilmaz kötü gecti ( manisada deprem sonra elazig) hala cok kötü geciyo oglumu odasinda yatirmiyorum 2 gün öncede yine deprem oldu
insallah canım simdi de istanbul icin uyari yapti uzmanlar allah esirgesin olmamasi kacinilmaz ama hic hasar olmadan atlatilir insallahGeçmiş olsun canım inş biter bu depremler
Hepimize geçmiş olsun gerçekten zor günlerdi, yanında yatsın canım ben de yanımda yatırıyorum böyle istiyor alışana kadar idare edeceğizherkese merhaba gecen haftam inanilmaz kötü gecti ( manisada deprem sonra elazig) hala cok kötü geciyo oglumu odasinda yatirmiyorum 2 gün öncede yine deprem oldu
insallah canım simdi de istanbul icin uyari yapti uzmanlar allah esirgesin olmamasi kacinilmaz ama hic hasar olmadan atlatilir insallah
Büyük valizi içini doldurup ablama verdimevde düzenlem gereken dolaplar var askilik almam gerek bide kücuk bi dolap .. tuvalet kagidi tamir cantasini kucuk yolluk var onu felan koymak icin bide valiz var iki tane onlar canimi sıkıyo katlanabilir olsa keske
evet öyle bi oda olsa süper olur ama burasi bana cok iyi geliyo ya hemen kalktim dolabi düzelttim buraya yazinca kizlar artik aktif yazmiyolarBüyük valizi içini doldurup ablama verdimküçük de canımı sıkıyor dediğin gibi ama gerekiyor yapacak bişey yok, aslında kapalı balkon veya küçük bi çamaşır giyinme odası tarzı bi alan olsa evde bunlar konur evde derli toplu olur
41,4 % | ev kredisi |
8 % | annem |
9,44 % | ihtiyaç kredisi |
2,4 % | tel faturası |
10 % | birikim |
8 % | kıyafet alışverişi bütçesi |
4 % | ulaşım |
4 % | ev masrafı market |
4,76 % | harçlık |
4 % | tatil |
4 % | eylül |
evet öyle bi oda olsa süper olur ama burasi bana cok iyi geliyo ya hemen kalktim dolabi düzelttim buraya yazinca kizlar artik aktif yazmiyolar
Oh hemen halletmişsin çok iyievet öyle bi oda olsa süper olur ama burasi bana cok iyi geliyo ya hemen kalktim dolabi düzelttim buraya yazinca kizlar artik aktif yazmiyolar
Ben de hemen kendime uyarlamak istiyorum
41,4 % ev kredisi 8 % annem 9,44 % ihtiyaç kredisi 2,4 % tel faturası 10 % birikim 8 % kıyafet alışverişi bütçesi 4 % ulaşım 4 % ev masrafı market 4,76 % harçlık 4 % tatil 4 % eylül
Maaşımın yüzde giderlerini hesapladım
ev sağolsun maaşıma ortakçı
geri kalan da ufak sabit giderler ve hedeflerim diyelim.
tabi bunları böyle detaylı nasıl takip ederim bilmiyorum, hiç minimal olmadı
Mia herşeyi sen kendi maaşınla mı yapıyorsun yani eşinle ortak değil mi harcamalarınız, umarım özel bi soru değildir bu soruyorum ama
41,4 % ev kredisi 8 % annem 9,44 % ihtiyaç kredisi 2,4 % tel faturası 10 % birikim 8 % kıyafet alışverişi bütçesi 4 % ulaşım 4 % ev masrafı market 4,76 % harçlık 4 % tatil 4 % eylül
bizim maasin yüzde 50 si mutfaga gidiyo herhalde
Mia herşeyi sen kendi maaşınla mı yapıyorsun yani eşinle ortak değil mi harcamalarınız, umarım özel bi soru değildir bu soruyorum ama
bizim maasin yüzde 50 si mutfaga gidiyo herhalde
Market gideri çok fazla oluyor neyseki eşim temel ihtiyaçları alıyorexralar bana kalıyor.
bence borçlarını hiç gider gibi hesaplama.
senin maasinin giderleri değil mi ben toplam maas sanmistim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?