günaydın kızlar
elazığ'da yaşayan var mıydı aramızda ? çok çok üzüldük, umarım herkes iyidir, umarım enkaz altında kalan herkes sağ salim kurtarılabilir, allah yardımcımız olsun.......
Ben de çok üzüldüm ya Allah yardımcıları olsun

Ooo hamilelikte baya kilo almışsın. Ben emzirme döneminde zayıflamıştım herhangi bir diyet yapmadan. Bebeğim 3 aylıkken eski kiloma geri dönmüştüm. Ama zaten az kilo almıştım 10 kilo kadar.

Ay hiç dikkat etmedim ki hamilelikte.. O yüzden ne zaman gider merak ediyorum. Evin içinde hareketlenmeye başladım gerçi 5 kilo daha gitse geri kalanını yavaştan veririm diyorum. Sen hiç almamışsın maşallah.

Merhaba kızlar millet olarak zor günler yaşıyoruz, Allah ölenlere rahmet kalanlara sabır versin ve bunların tekrarını daha acısını yaşatmasın.
Hayat devam ediyor bi şekilde haber izlemek istemiyorum akşam Biraz izleyip ağrı kesici aldım başağrısı ile baş edemedim. Çok zor...
Sizler de neler var
lindalinda bence de doğum kilosunu dert etme gidiyor zamanla sütün bi düzene girsn sonra yediklerine dikkat edersin ben de hamile iken çok kilo aldım ama şimdi eski kilomun bile altındayım. Sen de verirsin bebişe odaklan şimdiden canını sıkma yeni annesin sen her halinle güzelsin kucağında meleğin le.

Mia- sen ne yaptn tadilat ne aşamada hadi bize resim at vallahi merak ediyoruz
hem biraz grup hareketlenr sana ihtiyacımiz var
Ben de kitap okuma anlamında son dönemlerin en verimli yılını yaşıyorum minimalizm le ilgili okuduğum kitaplardan bölümler yazmak istiyorum size ama yetişemiyorum ilk fırsatta yazacağım.

Montaj işleri devam ediyor henüz kapaklar gelmedi
bu hafta çoğu iş bitmiş olur bende paylaşırım sizinle.
öncesi ve sonrası yapacağım.
Okuduğun kitapların özetini bekliyorum bende

Günaydınlar
Yeni bir hafta umarım güzel geçer, kötü haberler almadığımız bir hafta olur.

Cumartesi günü misafirimiz vardı. evde temizlik hazırlık derken gecede kızım uyandı zor uykuya daldı.
o yüzden sabah geç uyandım kahvaltı faslı ev montajı derken esk e gidemedik.
bugün gideceğiz inş.

Günaydınlar herkese. Yavaştan gece uykusuzluklarina alışmaya başladım sanırım..
Bu da Bi ilerleme benim için.
Yardimci Bi bayanla anlaştık yarım gün için. Temizlik ve yemek işlerinde yardımcı olacak. Umarim memnun kalırım.boylece bu işlerle uğraşacağıma az uyurum bende inşallah.
Kızlar Bi de alt açma örtüsü ya e bebekten ya da ordan burdan alıyorum ama bizim cimcime her alt değiştirirken bize supriz yapıyor ve bezle beraber alt açma bezi de batıyor. Alt açma örtüsü başka Bi şey kullanan var mı acaba. Netten baktım ama hepsi aynı fiyat hemen hemen.

günaydin..
cuma günü işten gelmiştim tam o sirada yemek yiyorduk..
msj atti yarin size gelmeyi düşünüyoruz müsait misiniz....
bende tabi buyurun gelin dedim...
ve başladim morotona...
simit brownie kurabiyesi patates salatasi yaptım. bunlari bi günde
eşim evi süpürdü sadece..
wc temizledim odalari topladim.. sildim.. düzelttim. derken ben 1 de uyumuşum..
sonra misafir geldi gitti.. o gün akşam annemleri çagirdim..
yemek yenildi çaylar içldi sohbet muhabbet..
en güzeldi en şen şakrak günümüz oldu:)
Pazar gün de bol bol dinlendim.. ama yorgunluğu atamadim tabi..
işte böle geçti
bu günde lavabo tıkandi..
halılar islandi yıkatmaya vericez.
ya işte

Sade/Begüm Başoğlu-Ege Erim
Bir çırpıda okunabilecek anlaşılır ve akıcılıkta bir kitap ancak her bölümde bu konuyu sindirip hayatıma uyarlayayım derseniz en az 2-3 ay el kitabı olarak gezdirip adım adım ilerlersiniz. Ben kitaptaki çoğu şeyi hayatıma uyatlamıştm ama hala istediğim sadeliği yakalayamadım bunun için zamana ihtiyacım olduğunu biliyorum ve asla acele etmiyorum amaç sadeleşmek değil çünkü amaç sadeleltikçe kendi dünyamızın farkına daga çok varabilmek.
Kitaptaki bölümler
Gardırop
Ev
Yemek
Egzersiz
İlişkiler
Para
İş Hayatı
Teknoloji
Her başlığı kitaptan bir kaç cümleyle paylaşacağım inşallah

Yardımcı fikri çok iyi olmuş sana büyük kolaylık olur, alt açma işine gelince merak etme kuzum ilk zamanlar her açtığınfa her yer batacak ama bu hep böyle devam etmiyor şuan altı açılınca bir soğukluk oluyor ya hemen ona tepki üretiyorama zamanla alışıp sadece bezi bağlıyken yapacak. Ben de korkup stok yapmıştm e bebekten alt açma ama hepsi elimde kaldı alıştı yavrucum, yapmadı öyle açınca artık

yıkanabilir olanları var evdeyken kullanırsın da dışarı da batarsa zor olur tabi
birde ablam tersini kullanıyordu naylonlu yerini batsa bile siliyordu. ne kadar hijyenik olur tartışılır tabi
yada 2 ye böl her battığında en azından yarısını atmış olursun.

Onca işin arasında misafir ağırlamak zor olmuştur tüm işlerin için kolaylık diliyorum

Genelde kişisel gelişim kitapları okumuyorum ama kısa yazıları daha çok seviyorum :)

Valla ben böyle gider diye stok yapayım diyordum o zaman az az alayım. Kız sanırsın erkek bebek fiskirtmali geliyor elim ayağım dolaşıyor yeminle sıpa baldan tatlı yeminle

Yıkanır olandan Bi tane aldım ama hiç kullanmadım Mia çünkü bu ara asla yıka kurutla uğraşamam. İkiye bolme fikrini sevdim ama o olabilir ölçüler büyük çünkü 60 a 90. Teşekkür ederim

Kızlar geçen gün burdan konuştuk hemen hayatıma uyarladım:)))
Yatak örtüsü ve pike seti mi hepsi sıfır olan çeyizlik ürünlerimi letgo ya koydum, yaza kadar beklerim, satılmamış olursa akrabadan evlenecek ihtiyaç sahibi birine veririm Bakalım, onlar giderse baza boşalır harika olur

Valla ben böyle gider diye stok yapayım diyordum o zaman az az alayım. Kız sanırsın erkek bebek fiskirtmali geliyor elim ayağım dolaşıyor yeminle sıpa baldan tatlı yeminle
Yaaa tatlı olmaz mı hele o büyüyünce annem canım annem diye boynuna sarılıp öpecek biz şuan o aşamadayız yemin ederim hayatımın en güzel anları ve duyguları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…