Selam kızlar hepiniz cansınız sağolun
İyiyim ben iyiyiz yangın gece çıkmış ama hasar çok fazla diğer bölümlerde, odamda problem yok
Şuan şirket baya kaos içinde birkaç güne toparlarız
Odamda başka arkadaşlar çalışıyor o yüzden bilgisayarım iptal tekrar kurana kadar çok aktif olamayacağım hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kendinize iyi bakın geçmişi okuyamadım ilk fırsatta bakacağım
Bir süre sonra o düzensizlik düzenin oluyorGünlerim bol uykusuz ve bol emzirmeli geçiyor bu yüzden daha kendime gelemedim tamda düzen kuramadık açıkçası. İnşallah kuracağım haftaya annem de gitmiş oluyor. Artık bebisle yalnızım bakalım nasıl olacak. Annelik bambaşka Bi şey. Rabbım arattirmasin kimseye inşallah.
Ooo ona daha çok var o zaman. Bi de uykuyu çok seven Bi insanım o yüzden daha fazla zorlanıyorum. Ama şükürler olsun dikiş acısı bambaşka o geçti ya uykusuzluğa alışırız artıkBir süre sonra o düzensizlik düzenin oluyorşaka bir yana bebek şöyle oturmaya, oyuncaklara bakmaya başlayınca biraz rahatlıyor insan. Ama uykusuz geceler devam bizde kaç kere kalkıyorum sayamıyorum artık
Çok iyi anlıyorum seni inanılmaz uykusever bir insandım ama insan alışıyor. Ağrılarının geçmesine sevindimOoo ona daha çok var o zaman. Bi de uykuyu çok seven Bi insanım o yüzden daha fazla zorlanıyorum. Ama şükürler olsun dikiş acısı bambaşka o geçti ya uykusuzluğa alışırız artık
Canım 15 gün çektim ondan, geçmiş olsun denemediğim şey kalmamıştı. Ayva çekirdeği jeli çok işe yarıyor ben ikinci de bulamadım. Ama şimdi var. Bir kavanoza bir parmak kadar su içine 4-5 ayva çekirdeği koyup buzdolabında 1 gece bekleyince su jele dönüşecek. Onu süreceksin 3 gün kullanabilirsin sonra yeniden yapman gerekir. Emzirmeden önce sileceksin.Kızlar günaydın göğüslerim çok fena Bi yardım edin bana. Emzirmek işkence oldu artık. 4 5 gündür meme uçları acayip hassaslasti emzirirken çok canım yanıyor emziremiyorim artık göğüs ucu koruyucu ile emziriyorum onda bile hala canım çok yanıyor. Doğumdan sonra böyle Bi şeyim yoktu. Dün makinayla sagayim dedim canım çok yandı yapamadım. Lansinoh krem de fayda etmiyor göğüs kalkanı aldık o da olmadı. Napacagimi şaşırdım göğüslerim de çok fazla doluyor elle çıkartıyorum Bi kısmını. Başka ne yapabilirim?
Tamam canim hemen onu da yapayım bugün. Dahiliye ye gideceğim bugün.Canım 15 gün çektim ondan, geçmiş olsun denemediğim şey kalmamıştı. Ayva çekirdeği jeli çok işe yarıyor ben ikinci de bulamadım. Ama şimdi var. Bir kavanoza bir parmak kadar su içine 4-5 ayva çekirdeği koyup buzdolabında 1 gece bekleyince su jele dönüşecek. Onu süreceksin 3 gün kullanabilirsin sonra yeniden yapman gerekir. Emzirmeden önce sileceksin.
Bir de Karabaş otu var araştır bir internetten
Lansinoh'u sür sürekli. sık aralıklarla. bir süre sonra geçecek. pes etme.Kızlar günaydın göğüslerim çok fena Bi yardım edin bana. Emzirmek işkence oldu artık. 4 5 gündür meme uçları acayip hassaslasti emzirirken çok canım yanıyor emziremiyorim artık göğüs ucu koruyucu ile emziriyorum onda bile hala canım çok yanıyor. Doğumdan sonra böyle Bi şeyim yoktu. Dün makinayla sagayim dedim canım çok yandı yapamadım. Lansinoh krem de fayda etmiyor göğüs kalkanı aldık o da olmadı. Napacagimi şaşırdım göğüslerim de çok fazla doluyor elle çıkartıyorum Bi kısmını. Başka ne yapabilirim?
Çok geçmiş olsun inşallah mikan ın önerdiği şifa olur.Kızlar günaydın göğüslerim çok fena Bi yardım edin bana. Emzirmek işkence oldu artık. 4 5 gündür meme uçları acayip hassaslasti emzirirken çok canım yanıyor emziremiyorim artık göğüs ucu koruyucu ile emziriyorum onda bile hala canım çok yanıyor. Doğumdan sonra böyle Bi şeyim yoktu. Dün makinayla sagayim dedim canım çok yandı yapamadım. Lansinoh krem de fayda etmiyor göğüs kalkanı aldık o da olmadı. Napacagimi şaşırdım göğüslerim de çok fazla doluyor elle çıkartıyorum Bi kısmını. Başka ne yapabilirim?
yeni evlenecek çiftin evi yani.kimbilir ne hayallerle almışlardı o eşyalarıMinimal yaşama şöyle bşr geçiş yaptık ailecek, kendi evimin düzenini bozmadan
Başka il'e göçtük full eşyalı kiralık daire, eşyalarda yeni nişan bozulunca yeni eşyaları kullanmak bize nasip oldu
bize eczacı bi arkadaş garmastan önermişti...bana çok iyi gelmiştiKızlar günaydın göğüslerim çok fena Bi yardım edin bana. Emzirmek işkence oldu artık. 4 5 gündür meme uçları acayip hassaslasti emzirirken çok canım yanıyor emziremiyorim artık göğüs ucu koruyucu ile emziriyorum onda bile hala canım çok yanıyor. Doğumdan sonra böyle Bi şeyim yoktu. Dün makinayla sagayim dedim canım çok yandı yapamadım. Lansinoh krem de fayda etmiyor göğüs kalkanı aldık o da olmadı. Napacagimi şaşırdım göğüslerim de çok fazla doluyor elle çıkartıyorum Bi kısmını. Başka ne yapabilirim?
Karbonatlı su ile siliyordum benKızlar günaydın göğüslerim çok fena Bi yardım edin bana. Emzirmek işkence oldu artık. 4 5 gündür meme uçları acayip hassaslasti emzirirken çok canım yanıyor emziremiyorim artık göğüs ucu koruyucu ile emziriyorum onda bile hala canım çok yanıyor. Doğumdan sonra böyle Bi şeyim yoktu. Dün makinayla sagayim dedim canım çok yandı yapamadım. Lansinoh krem de fayda etmiyor göğüs kalkanı aldık o da olmadı. Napacagimi şaşırdım göğüslerim de çok fazla doluyor elle çıkartıyorum Bi kısmını. Başka ne yapabilirim?
Geçecek dayan.Saolun kızlar. Deneyeceğim dediklerinizi. Ağlaya ağlaya emziriyorum artık
Çok sevindim canım güle güle otur yeni evindegünaydın kızlar gecen haftalarda bi arkadasa ev almak bizim icin bi hayal demistimbi kac haftadir ev ariyoduk. dün karar verdik aliyoruz ev 2+1 90 metre kare ama kullanisli bi ev. her ay 1200 lira kira vermektense kredi ödemek daha mantikli geldi
Kızlar günaydın, kucağımda oğlumla yazıyorum
Cuma günü ani bir kararla sezeryana girdim, 40+1de doğum yaptım
Cumartesi günü eve geldik, birbirimize alışmaya çalışıyoruz
Anneler bizde ağrılarım var, kendi başıma oturup yatıp kalkamıyorum, iyi olacağım inşallah
@Salty eşyalarını elden çıkarmana çok sevindim
@Scss94 hayırlı olsun kendi evin gibisi yok bence, Allah bize de nasip etsin inşallah, sende kolaylıkla yerleş güle güle huzurla otur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?