Minimal yaşama şöyle bşr geçiş yaptık ailecek, kendi evimin düzenini bozmadan
Başka il'e göçtük full eşyalı kiralık daire, eşyalarda yeni nişan bozulunca yeni eşyaları kullanmak bize nasip oldu

Çok geçmiş olsun mia. Rabbim her türlü afetteñ korusun

Bir süre sonra o düzensizlik düzenin oluyor şaka bir yana bebek şöyle oturmaya, oyuncaklara bakmaya başlayınca biraz rahatlıyor insan. Ama uykusuz geceler devam bizde kaç kere kalkıyorum sayamıyorum artık

Bir süre sonra o düzensizlik düzenin oluyor şaka bir yana bebek şöyle oturmaya, oyuncaklara bakmaya başlayınca biraz rahatlıyor insan. Ama uykusuz geceler devam bizde kaç kere kalkıyorum sayamıyorum artık
Ooo ona daha çok var o zaman. Bi de uykuyu çok seven Bi insanım o yüzden daha fazla zorlanıyorum. Ama şükürler olsun dikiş acısı bambaşka o geçti ya uykusuzluğa alışırız artık

Ooo ona daha çok var o zaman. Bi de uykuyu çok seven Bi insanım o yüzden daha fazla zorlanıyorum. Ama şükürler olsun dikiş acısı bambaşka o geçti ya uykusuzluğa alışırız artık
Çok iyi anlıyorum seni inanılmaz uykusever bir insandım ama insan alışıyor. Ağrılarının geçmesine sevindim

Kızlar günaydın göğüslerim çok fena Bi yardım edin bana. Emzirmek işkence oldu artık. 4 5 gündür meme uçları acayip hassaslasti emzirirken çok canım yanıyor emziremiyorim artık göğüs ucu koruyucu ile emziriyorum onda bile hala canım çok yanıyor. Doğumdan sonra böyle Bi şeyim yoktu. Dün makinayla sagayim dedim canım çok yandı yapamadım. Lansinoh krem de fayda etmiyor göğüs kalkanı aldık o da olmadı. Napacagimi şaşırdım göğüslerim de çok fazla doluyor elle çıkartıyorum Bi kısmını. Başka ne yapabilirim?

Canım 15 gün çektim ondan, geçmiş olsun denemediğim şey kalmamıştı. Ayva çekirdeği jeli çok işe yarıyor ben ikinci de bulamadım. Ama şimdi var. Bir kavanoza bir parmak kadar su içine 4-5 ayva çekirdeği koyup buzdolabında 1 gece bekleyince su jele dönüşecek. Onu süreceksin 3 gün kullanabilirsin sonra yeniden yapman gerekir. Emzirmeden önce sileceksin.
Bir de Karabaş otu var araştır bir internetten

Tamam canim hemen onu da yapayım bugün. Dahiliye ye gideceğim bugün.

Lansinoh'u sür sürekli. sık aralıklarla. bir süre sonra geçecek. pes etme.

millet ne işkencelere maruz kalıyor, birazcık acıya mı dayanamayacağız diye teselli et kendini.
Geçer 1-2 haftaya.

Çok geçmiş olsun inşallah mikan ın önerdiği şifa olur.

Minimal yaşama şöyle bşr geçiş yaptık ailecek, kendi evimin düzenini bozmadan
Başka il'e göçtük full eşyalı kiralık daire, eşyalarda yeni nişan bozulunca yeni eşyaları kullanmak bize nasip oldu
yeni evlenecek çiftin evi yani.kimbilir ne hayallerle almışlardı o eşyaları

bize eczacı bi arkadaş garmastan önermişti...bana çok iyi gelmişti

Karbonatlı su ile siliyordum ben
Bir de kendi sütünü sür derler iyi geliyormuş

Çok sevindim canım güle güle otur yeni evinde

Ya minnak doğdumu
Allah analı babalı sağlıkla büyütsün inşallah.

Slm kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için hepiniz sağolun geçti gitti şükür toparladık.
ama eve yorgun ve geç gittiğimden baya düzenim bozulmuş durumda.
ancak yemek yapıyorum ne çamaşır ne bulaşıkla ilgilenemedim.
en son cuma akşamı koltuklarımı silmiştim pazarda temizlik yaptım.

bugün evin genelini toparlamayı düşünüyorum
yemek yapılacak.

mutfak temiz kalsa fotoğraf çekeceğim inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…