Sen de çok seviliyorsunSelam kızlar artık eskisi gibi aktif olamıyorum
işler yoğun geçiyor...
umarım kısa zamanda işlerim eskiye döner.
sağlıcakla kalın.
her biriniz benim için çok önemlisiniz ve çok sevildiniz
Umarım daha güzel olur , bütün bu olumsuzlar beni gerçekten derinden etkiliyor bunalımın eşiğindeyim hissediyorum çocuklarım olmasa şu an ciddi depresyonda olabilirdim paso uyurdum muhtemelen.. ki bütün bu zorlukları üzüntüleri birebir yaşayanlara Allah sabır versin2020 doğal afetler, kazalar, virüsler, şehitler derken kaygılı ve üzüntülü geçiyor maalesefBundan sonrası güzel olur inşallah..
Selam kızlar artık eskisi gibi aktif olamıyorum
işler yoğun geçiyor...
sağlıcakla kalın.
Hayırlı olsun canım bebişkon nasıl :)Kızlar biz taşındık, büyük eşyalar yerleşti ufak tefek şeyler kaldı, ama bu süreçte gördüm ki hiç de minimal olamamışım hala çok eşyam var, bu evde yeniden eleme yapılacak, buradan taşınırken az eşyayla çıkacağım hedefim bu yönde
rahatlamışsın çok şükür ev taşıma işinden.sen nasılsın.kuzucuk nasılKızlar biz taşındık, büyük eşyalar yerleşti ufak tefek şeyler kaldı, ama bu süreçte gördüm ki hiç de minimal olamamışım hala çok eşyam var, bu evde yeniden eleme yapılacak, buradan taşınırken az eşyayla çıkacağım hedefim bu yönde
mikan mia aramı verdi bilgin varmıHayırlı olsun canım bebişkon nasıl :)
Selam kızlar artık eskisi gibi aktif olamıyorum
işler yoğun geçiyor...
sağlıcakla kalın.
Hayırlı olsun. Taşındıktan sonra yerleşmek kolay. yavaş yavaş kendini yormadan yaparsın.Kızlar biz taşındık, büyük eşyalar yerleşti ufak tefek şeyler kaldı, ama bu süreçte gördüm ki hiç de minimal olamamışım hala çok eşyam var, bu evde yeniden eleme yapılacak, buradan taşınırken az eşyayla çıkacağım hedefim bu yönde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?