Selam kızlar artık eskisi gibi aktif olamıyorum
işler yoğun geçiyor...
umarım kısa zamanda işlerim eskiye döner.
sağlıcakla kalın.
her biriniz benim için çok önemlisiniz ve çok sevildiniz
Sen de çok seviliyorsun tanımadan birbirini sevmek ortalama duyguları paylaşmaktan galiba...

Herkese merhabalar kızlar ben de hastayım toparlayamadım, eşyaları sattık ve sonradan aldığımız bir kaç şey gelmedi ev karmakarışık, kalmış gidiyor resmen taşınıyor gibiyim iyice sıkılmaya başladım bu arada da dolap içlerini elden geçiriyorum baya bi eleme yaptım, şu düzensizlik de bitse keşke...

2020 doğal afetler, kazalar, virüsler, şehitler derken kaygılı ve üzüntülü geçiyor maalesef Bundan sonrası güzel olur inşallah..

2020 doğal afetler, kazalar, virüsler, şehitler derken kaygılı ve üzüntülü geçiyor maalesef Bundan sonrası güzel olur inşallah..
Umarım daha güzel olur , bütün bu olumsuzlar beni gerçekten derinden etkiliyor bunalımın eşiğindeyim hissediyorum çocuklarım olmasa şu an ciddi depresyonda olabilirdim paso uyurdum muhtemelen.. ki bütün bu zorlukları üzüntüleri birebir yaşayanlara Allah sabır versin Mia- veda etmişsin sanki. Seni özleriz arada bir de olsa gel bu aralar daha çok ihtiyacımız var motivasyona

günaydın..

evden yaklaşık 7 parça kıyafet çıktı.çocukların benim ve eşimin.haftasonu evde değildim.işlerim kaldı.dün akşam geldim 1 makina çamaşır attım sadece

mart hedeflerim

--1 kitap
--haftada en az üç gün egzersiz
--2 litre su
--evden 20 parça eşya çıkarma
--banyo paspası almak
--her pazar çocuklarla dışarda aktivite
--kişisel bakıma özen
--ekmek azaltma(baya azalttım)
--çocukların eksiklerine bakıp listeleyip önem sırasına göre alma(yaza hazırlık)
--akıllı robot süpürge için araştırma ve kendini ikna etme

işler yoğun geçiyor...
sağlıcakla kalın.

Mart Ayı Hedeflerim..
-perdeler yıkanacak camlar silinecek.
-hergün bi oda temizlenecek.
- 9-13 mart yıllık izini.
-15 mart günüm.
-15mart gün sonrasi markete gidilecek.
-mike dow -yemek bagımlılığı kitabi bu ay bitirecek.
-aöf çalışmalara başlanacak.
-hergün 1 saat zumba deli hareketler yapılacak
bu ay baya benim için çok yoğun bir ay bekliyor
bu ay eşyalarimi azatmaya çalışacagim.

Hayırlı olsun canım bebişkon nasıl :)

rahatlamışsın çok şükür ev taşıma işinden.sen nasılsın.kuzucuk nasıl

işler yoğun geçiyor...
sağlıcakla kalın.

Bu mesajı yazmıştı en son SUHAN

sağolsun anneler her şeyi yapıyor, bende ufak tefek yapmaya çalışıyorum ama kıyafet yerleştirmek dışında bir şey kalmadı çok şükür, oğlumda iyi maşallah birbirimize alışmaya çalışıyoruz bugün 24.günümüz

Günaydın kızlar
Bugün yardımcı gelecek.
Kızımı emzirdim uyuttum kahvaltımızi yaptık. Şimdi eşimi ise gönderdim bende mutfak toplayacağım.
Dun 8 parça kıyafet çıkarttım evden bugün de şöyle Bi bakicam. Yardimciya verilecek 3 5 parça eşya daha var onları da vericem.
Bugün daha çok dinlenmek istiyorum..

Hayırlı olsun. Taşındıktan sonra yerleşmek kolay. yavaş yavaş kendini yormadan yaparsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…