evet veda gibi olmuş.geçen sefer anka gidince topiği kapatmak istemişti.profilinde yine anka yazıyor.anka üyeliğini iptal ettirmiş.onunlamı alakalı acaba
kolay gelsin linda iyi dinlenmelerGünaydın kızlar
Bugün yardımcı gelecek.
Kızımı emzirdim uyuttum kahvaltımızi yaptık. Şimdi eşimi ise gönderdim bende mutfak toplayacağım.
Dun 8 parça kıyafet çıkarttım evden bugün de şöyle Bi bakicam. Yardimciya verilecek 3 5 parça eşya daha var onları da vericem.
Bugün daha çok dinlenmek istiyorum..
evet veda gibi olmuş.geçen sefer anka gidince topiği kapatmak istemişti.profilinde yine anka yazıyor.anka üyeliğini iptal ettirmiş.onunlamı alakalı acaba
huhhuwww ıslık ıslııkkkSelam kızlar :)
Çay molasında geleceğim
Halı örtüsü bunaltmiyor mi seni suhan. Gerçi benimki daha bebek batmıyor ama annemin evinde her yer örtülü sürekli o yüzden ben ne koltuklara ortuyorum ne de halılara.günaydın.
akşama iki tane halı örtüm var onlar yıkanacak.
wc+banyo temzilenecek.ev süprülmemiş olursa süpürmeyi düşünüyorum.
canım ben örtüden nefret eden biriydim.halı örtüsü,koltuk ortüsü vs.hatta ilk evlendik eşim hemen koltuk örtüsü almıştı.fırlatıp atmıştım.evi dağınık gösteriyor vs.diye.zamanla çocuklar ayaklanmaya başladılar.ayakta bişeyler yemeye başlayınca kayış kopuyor.geçen sene aldım birini.ben normalde sofra serip ayakta yedittirmiyordum .akşama kadar evde olmayınca akşam geliyorum halı berbat durumda.çok gerildiğim bi dönemde aldım.şimdi kirlendikçe atıp yıkıyorum.bu senede bitane aldım.kullandığım odayla mutfakta var.Halı örtüsü bunaltmiyor mi seni suhan. Gerçi benimki daha bebek batmıyor ama annemin evinde her yer örtülü sürekli o yüzden ben ne koltuklara ortuyorum ne de halılara.
baya işler karışmış.kolaylıklar dilerim mia.Selam kızlar işler çok yoğun
birde iş güvenliği uzmanımız vefat etti yeni biriyle anlaştık
ama ilk yardım belgesi vs ben uğraşıyorum.
birde icralık oldum :)
2010 yılında devre tatil almıştım son 5 senedim kayıptı ödeyip fatura almıştım hep saklarım.
dün itiraz ettim. karmaşık işlerle uğraşmayı hiç sevmiyorum
evde işler yolunda hafta sonu temizlik yapmıştım.
sadece günlük işler yapılıyor.
bu hafta sonu misafirim gelecek cuma cumartesi temizlik yaparım
annem 3 çeşit tuzlu yapacak bende 1 tatlı 1 salata sonrasında ikramlık hazırlar kahvemi yaparım
5 gr altın gelecek inş harcamayacağım :)
Birde çekmecelerimin düzenini çekmiştim ama fırsat bulup buraya yükleyemedim.
Düzene girer inşallah canım. Kolay gelsin.Selam kızlar işler çok yoğun
birde iş güvenliği uzmanımız vefat etti yeni biriyle anlaştık
ama ilk yardım belgesi vs ben uğraşıyorum.
birde icralık oldum :)
2010 yılında devre tatil almıştım son 5 senedim kayıptı ödeyip fatura almıştım hep saklarım.
dün itiraz ettim. karmaşık işlerle uğraşmayı hiç sevmiyorum
evde işler yolunda hafta sonu temizlik yapmıştım.
sadece günlük işler yapılıyor.
bu hafta sonu misafirim gelecek cuma cumartesi temizlik yaparım
annem 3 çeşit tuzlu yapacak bende 1 tatlı 1 salata sonrasında ikramlık hazırlar kahvemi yaparım
5 gr altın gelecek inş harcamayacağım :)
Birde çekmecelerimin düzenini çekmiştim ama fırsat bulup buraya yükleyemedim.
canım ben örtüden nefret eden biriydim.halı örtüsü,koltuk ortüsü vs.hatta ilk evlendik eşim hemen koltuk örtüsü almıştı.fırlatıp atmıştım.evi dağınık gösteriyor vs.diye.zamanla çocuklar ayaklanmaya başladılar.ayakta bişeyler yemeye başlayınca kayış kopuyor.geçen sene aldım birini.ben normalde sofra serip ayakta yedittirmiyordum .akşama kadar evde olmayınca akşam geliyorum halı berbat durumda.çok gerildiğim bi dönemde aldım.şimdi kirlendikçe atıp yıkıyorum.bu senede bitane aldım.kullandığım odayla mutfakta var.
merhaba kızlar.
ben de minimalist yaşamak, elimdeki tüm fazlalıklardan kurtulmak istiyorum. geçmişi okumadım. nereden başlayabilirim ne yapabilirim yol gösterir misiniz?
topik sanırım aktif. çok sevindim :)
merhaba kızlar.
ben de minimalist yaşamak, elimdeki tüm fazlalıklardan kurtulmak istiyorum. geçmişi okumadım. nereden başlayabilirim ne yapabilirim yol gösterir misiniz?
dımı ya.çıkolatalar.ekmek kırıntıları,yemek kalıntısı.illallah etmiştimÖrtü bende sevmezdim koltukların oturma yerine seriyorum baya koruyor yoksa her ay silmek lazım
hoşgeldinmerhaba kızlar.
dımı ya.çıkolatalar.ekmek kırıntıları,yemek kalıntısı.illallah etmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?