Benim çantalarım bazanın altında. Hatta valizin içinde. Valiz nasıl olsa boş ve yer kaplıyor. Sadece kullandığım çanta komodinin üstünde durur.
bazanın altında fazla yastık yorganlar var da, valizde de fazla poşetler var başka bir yöntem bulmam lazım

hoşgeldin

Tarihi gecenleri at derken kozmetik ürünlerden bahsetmiştim.
Bu sadeleşme süreci herkes için farklıdır az sa olsa. Mesela bir Japon mantı kesme aletine asla yer yok minimalizm de diyebilir, ama Türk mutfağında mantı seven biri için olmazsa olmazdır. Bunlara sen karar vereceksin. Benim de satmak isteyip satamadığım bir kaç ıvır zıvır oldu depolama alanıma kaldırdım ihtiyacım olursa koliden çıkarır rafa yerleştiririm madem iş görüyo burda dursun derim

yatak odası demişken, çantalarınızı nasul muhafaza ediyorsunuz? onları koyacak yer bulamıyorum. bir de eşarp şallar için bir çözüm bulmalıyım
Eve gidince fot9 atayım. Eşarp askısı aldım. 6li dolabın bir köşesinde görünmüyor. Sallar kapının tepesinde boylu boyunca açık halde duruyor . Çantalar tuvalet masas8nin iç gözü var orada

Mia hariç herkese teessüf ederim. Orada bi sürü soru sordum sutyen8nden d9nuna kadar bi sahibe cevap vermiş.

Illa etiket mi istiyorsunuz 16 kullanıcı 11 misafir... size sesleniyorum

Yatak odasında dolap içinde toplam 4 çekmece var :) hepsinde çocuk kıyafetleri var. birinde üstler, birinde altlar, birinde pijama ve iç çamaşırı, birinde çoraplar eldivenler şapkalar :) fırsat bulursam bir bakarım ama zaten fazladan bir şey bekletmem, çıkmaz birsey :)

çorapların lastik gitmişse at .dikme vs işleriylede uğraşma.dönüştürme yolarına bence hiç girme onalrıda at.iç çamaşırını ben bol kullanıyorum elini korkak alıştırma.giymediğin kazağı eline al ve kendine sor hiç bir anlam ifade etmiyorsa duruma göre ya hediye ya bağış ya çöp.mezuniyet kıyafıte baktıüından mutlu olduğunu hissediyorsan kalsın.ikinci turda tekrar eline alıp duyguna göre değerlendirirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…