hey neler oluyor ordaaaa
bazanın altında fazla yastık yorganlar var da, valizde de fazla poşetler var başka bir yöntem bulmam lazımBenim çantalarım bazanın altında. Hatta valizin içinde. Valiz nasıl olsa boş ve yer kaplıyor. Sadece kullandığım çanta komodinin üstünde durur.
Öyle deme şeytan ayrıntıda gizlidirKolay gelsin beferim bizimde kolay yapacağımız görevler çıkacak elbet
yok yok :)) katılamam ben sadece okuyucu :) hayat yüküm ağır. 1. sınıfa giden oğlum, birde yatılı misafirim var. belirsiz süreli 2 haftadır. 3 ayı da bulur. o yüzden ben sizi takipteyim :)
hoşgeldinmerhabalar,
ben de bu grubun ara sıra okuyucularındanım sağolsun suhancım davet etti. ben de büyük ölçüde azaldım ama asla bir minimalist değilim. eşyanın kölesi olmadığımı bilmek güzel oluyor. mutlu hissediyorum kendimi azaldıkça.
alışverişi de gerçekten hiç sevmiyorum sırf ihtiyaçtan yapıyorum. sizler güzel ilerlemişsiniz hepiniz üstadımsınız sanırım :)
ay bir girdim ki sürpriz..
ne kadar şanslı hissediyorum kendimi :)
fikrimi değerlendirmeye açan, etiket basan, masaya yatıran, dahili ve harici zorla veya gönül rızasıyla gelen herkese teşekkürü borç bilirim.
6 aynalı dolapta, 2 giysi dolabında, 3 şifonyerde olmak üzere toplam 11 tane olduğunu hayretle belirtmek isterim
Rihannakaybettim onu şu yürüyen kadını diyorsun dımı
ha iyi çok uzaklaşmamışsınkomşuya kadar geçtimdi
hoşbulduk.. sadece kullandığın şeylerin bir süresi var mı? örnek olsun diye söylüyorum, mesela mantı kesicin var ama yılda bir kez kışın yapıyorsun. o olmasa da bıçakla kesebilirsin gibi...
biraz daha detaylı bahsedebilir misin bu konudan.. ben gruplandıramıyorum. mesela ekmek yapma makinem var. ilana koydum diyelim, satılana kadar bende mi durmalı? yada depolanacaklar kolisine koyduğum bir şeyi 1 yıl boyunca unutacam. yada ihtiyacım olacak ama koliyi çözmeye üşenecem zor olmaz mı sence?
tipik teraziöyle bir anlatmışım ki sanırsın mücevher benimki belli olmuyordu. gençken saçımı kısacık kestirmiştim deprosyana girersem uzun uzun takayım diye almıştım
bunları koyman harikja olmuş. topik için aslında ara ara bir parça belirleyip onun üzerinden ilerleyebiliriz. fikrim geldiben de akşam bardaklarımı çekip koyayım. masaya yatıralım bu işi belki elerim
bence çok şanslısın. ben annemi hep atıcı bilirdim aydınlanma yaşayınca tutucu olduğunu fark ettim. hatta geçen seneki atma çalışmalarımda çömezken onu atma kullanırsın illa atacaksan bana ver falan dediydi...
halı örtüsü nasıl? ben evlendiğimde şagiler çok modaydı. ondan almıştım. 10 senelik halılar. inanılmaz kir toz tutmuşlardır o fırıl fırıl ipliklerin arasında. atayım da yenilerini mi alayım, fırçalı süpürmeye devam mı edeyim, yoksa örtü mü sereyim...
Eve gidince fot9 atayım. Eşarp askısı aldım. 6li dolabın bir köşesinde görünmüyor. Sallar kapının tepesinde boylu boyunca açık halde duruyor . Çantalar tuvalet masas8nin iç gözü var oradayatak odası demişken, çantalarınızı nasul muhafaza ediyorsunuz? onları koyacak yer bulamıyorum. bir de eşarp şallar için bir çözüm bulmalıyım
daha bu başlangıçKolay gelsin beferim bizimde kolay yapacağımız görevler çıkacak elbet
Yatak odasında dolap içinde toplam 4 çekmece var :) hepsinde çocuk kıyafetleri var. birinde üstler, birinde altlar, birinde pijama ve iç çamaşırı, birinde çoraplar eldivenler şapkalar :) fırsat bulursam bir bakarım ama zaten fazladan bir şey bekletmem, çıkmaz birsey :)ay bir girdim ki sürpriz..
ne kadar şanslı hissediyorum kendimi :)
fikrimi değerlendirmeye açan, etiket basan, masaya yatıran, dahili ve harici zorla veya gönül rızasıyla gelen herkese teşekkürü borç bilirim.
6 aynalı dolapta, 2 giysi dolabında, 3 şifonyerde olmak üzere toplam 11 tane olduğunu hayretle belirtmek isterim
çorapların lastik gitmişse at .dikme vs işleriylede uğraşma.dönüştürme yolarına bence hiç girme onalrıda at.iç çamaşırını ben bol kullanıyorum elini korkak alıştırma.giymediğin kazağı eline al ve kendine sor hiç bir anlam ifade etmiyorsa duruma göre ya hediye ya bağış ya çöp.mezuniyet kıyafıte baktıüından mutlu olduğunu hissediyorsan kalsın.ikinci turda tekrar eline alıp duyguna göre değerlendirirsinfoto atalım ya.. özelden de olsa atalım. aramızda çaylak çömezler var foto görmek isteyecek
bi de sorularım var örtmenim
- epriyen çoraplar dikilecek mi atılacak mı (annem hep dikerdi, ben elime geldikçe atıyorum.)
- naylon çorapları dönüştürme yolları arayayım mı netten
- iç çamaşırı-çorap konusunda bir sayı var mı? benim onlarca var sanırım....
- hiç giymediğim bir kıyafeti hatıra olarak saklayabilir miyim, mezuniyet giysim mesela
- şu an evim merkezi sistem ve askılı falan geziyorum evin içinde. ev değiştirme gibi bir düşüncem yok. iş yerim de sıcacık. evde epeydir kullanmadığım-ama sevdiğim kazaklarım var. koşullar değişirse diye saklamaya devam mı, vereyim gitsin oh be rahatlayım mı (yazarken bile ferahladım çok garip... tamam veriyorum
yazdım ben aaaaMia hariç herkese teessüf ederim. Orada bi sürü soru sordum sutyen8nden d9nuna kadar bi sahibe cevap vermiş.
Illa etiket mi istiyorsunuz 16 kullanıcı 11 misafir... size sesleniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?