çok iyi fikir iki gün bakmayınca alıp başını gidiyor buzdolabı, ne var ne yok görmüş oluyor insan bakınca
bence de oda oda gitsek daha düzenli olurOda oda daha iyi olur sanırım bilmem
kabuğunu soyup tuppera atıyoru ben, el tupperı candır:)çiğden koyuyorum. bazısı salçalı da koyuyormuş denemedim. ama ihtiyaç da duymadım.
benim için işkence olan soğan ve soğan sonucu göz yanması/yaşarması burun akmasıydı
Tek seferde 15-20 günlük olayı çözdüm.
her yemek yapmaya başladığımda elime soğan almak istemiyorum, en üşendiğim konu bu.kabuğunu soyup tuppera atıyoru ben, el tupperı candır:)
Ben ayırdım onlarıda evde giydiğim 1 eşofman 2 tayt bıraktım üstüne de yeni şeylerden giyiyorum
pijamalarım da iyice kötü olmuştu attım yeni 3 takım aldım kafam rahatladı.
ben de şey vardır hep eski çamaşırları giyeyim yeniler çekmecede temiz düzenli dursun. aştım çok şükür kullanıyorum kullanmadığım hiç birşeyi de tutmuyorum
Bu konu beni de sıkıyor. Memnun değilim evde giydiklerimden. Yazlık yine daha iyi de kışın sevmiyorum evde giydiklerimi. Aldıklarını at buraya mutlaka :)
ödevler nasılolacak, önce bir oda bitene kadar herkes ordan mı verecek, karışık mı olacak
Çaylar benden çünkü çekmeceleri hallettim
Ben de hallettim dün karar verdiğimz gibi kalkıp hallettim1. sen oldun tebrikler
ben bu tembellikle sonuncu ollmam inşallah
maşallah, ben de bu kafadan istiyorum, arada seminer ver bana:) hep son ana bırakıyorum her şeyiBen de hallettim dün karar verdiğimz gibi kalkıp hallettim
Canım ben de şu var kendim zor yaparım ama bi görev olunca onu hemen yaparım işte de böyle bu, ben söylenince daha çabuk yapıyorm kendi kendime zor.maşallah, ben de bu kafadan istiyorum, arada seminer ver bana:) hep son ana bırakıyorum her şeyi
Aynı benCanım ben de şu var kendim zor yaparım ama bi görev olunca onu hemen yaparım işte de böyle bu, ben söylenince daha çabuk yapıyorm kendi kendime zor.
bu aralar faworim bu kıziki gündür şu şarkıya taktım, size de dinleteyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?