çok iyi fikir iki gün bakmayınca alıp başını gidiyor buzdolabı, ne var ne yok görmüş oluyor insan bakınca

ben her hafta sebze alışverişinden önce kontrol ediyorum.
kenarda köşede mutlaka birşeyler çıkıyor.
ama haftalık kontrol baya düzen sağlıyor
az iş çıkıyor.
ayda 1 kez tamamen boşaltıp siliyorum.

kabuğunu soyup tuppera atıyoru ben, el tupperı candır:)

Evet çekmecelerim zaten düzenliydi. 5 adet çamaşır, 2 küçük kutu elendi. 2sinde çamaşır 1inde çoraplar var. 1indede düzleştiricim, toka kutum, minik makyaj kutum ve düğme kutum var, 1 tane de tarak o kadar. Bakınca baya boşluk var içinde. Foto çekemedim inciitanesi hep çamaşır falan olunca

Bir dönem bende aldığım şeyleri giymeye kıyamazdım
sade yaşamla kırdım o huyumu

Ben de dün bir heyecanla mutfağa girdim
Tüm dolaplar çekmeceleri ayıkladım temizledim düzenledim büyük bir koli eşyayı depolama kaldırdım. Mesela plastik kaslarım çıktı saklama kabı vs. Bunları neden atayım ki kaldırdım hem dolap düzenledi hem de kalabalık gitti eskidikçe atıp depodan yenisini kullanacağım, baya bardak da kaldırdım bu tarz eksiye cek kırılacak şeyleri azaldıkça çıkarrım benim bardakların kaç takım olduğunu söylemek istemiyorum hep de marka yerlerden çok para verip aldım, dolayısıyla kırıldıkça çıkarıp kullanacağım

Yatak odası çekmeceleri dedik ama ben tüm dolapları sildim düzenledim orda da bugün Vestiyerin üst dolapları elden geçecek ve yemek yapılacak

maşallah, ben de bu kafadan istiyorum, arada seminer ver bana:) hep son ana bırakıyorum her şeyi
Canım ben de şu var kendim zor yaparım ama bi görev olunca onu hemen yaparım işte de böyle bu, ben söylenince daha çabuk yapıyorm kendi kendime zor.

İşlerim azaldı sayılır
kendime 2 adet pijama ve yeteri kadar iç giyim aldım
bu aylık kişisel harcamamı yaptım birazdan eşimin ve kızımın siparişlerini alacağım.

pijamada önemli olan
1. pamuklu olması.
2. kendinizi rahat hissetmeniz.
3. giydiğinizde mutlu olmanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…