Ruhum paçozkıyamadığımızdanmı bilmiyorumki
Ruhum paçoz
Evde evde :)Yok ya baya güzel giyiniyosunher yerde gözüm kulağım var
Evde evde :)
anka yok burada o nabiyo acaba?Geçen gün bizde ankayla konuştuk bu ev kıyafeti konusunu bende değiştiricem bakalım
size aldıklarımı atarım
bu arada bir üst çamaşır şuan çöpte,3-4 tanede ıvır zıvır vardı attım.
bende de çıkar atacak bikaç parça daha.atlet lazımbende yenilesem atacaklarım var baya
anka yok burada o nabiyo acaba?
gruptan da çikmiş kapanmiş.
bu arada günaydin nasılsın miam:)
ay ben yeni bi şey alamam.bende yenilesem atacaklarım var baya
Annemde böyle kullanıyorBu kavanoz 2lt'lik bir kavanoz.
Bunu 15-20 gün kullanırım. soğanı rondodan geçirdim. üstüne zeytinyağı doldurdum. üstüne kadar zeytinyağı doldurmazsam bozulur.
Denemelik yapın biraz. çok pratik oluyor.
evde anormal giyinen ne çok insan varmış..Ay ev kiyafetlerini ben de düzenledim
Gencecik kadinim ya kaldirim dilencisi gibi giyiniyormusum evde
Eskileri cikarip yenilerini aliyorum, ki sürekli giydigimden cabuk eskiyor, bu konuda daha dikkatli olmam gerekir dedim
Tek sorun daha giysi cöpüne bir türlü yolum düsmedi posette bekliyorlar
ay ben yeni bi şey alamam.
Kredi kartı borcumu bitirdim. 0 TL borçla kredi ödemeye başlayacağım Nisan ayında.
Bence o buzdolabı ayrı bir ödev olsun tatilden döndüm çosmuş hala bakamadımBugün bol bol çamaşır katlayacağım
eylülün odası düzenlenecek
yemek yapılacak
çekmeceleri kontrol ederim hafta sonuna bırakmayacağım
market listesi yapılacak
fırsat olursa buzdolabına da bakacağım çok dağınık değildi.
Bence o buzdolabı ayrı bir ödev olsun tatilden döndüm çosmuş hala bakamadım
tabi tabiii.sıra çamaşır suyu değmiş eşofmanlara tsörtlerede gelicek.kendimize söz vericez and içicez artık o beyaz beyaz olmuş şeyleri giymicez diyeevde anormal giyinen ne çok insan varmış..ben de öyleyim. sünük tişörtler bolpantolonlar falan giyiyorum.
konu giysilere gelmiş ama ben önce çekmeceleri bitireyim de, dolaplara ve kıyafetlere sıra gelince sorarım sorularımıkonu bölünmesin şimdi
Kavurup koyduğunu sanmıştım :) Tamam bende küçük bir kavanozla denerim. Çok teşekkür ederim :)Bu kavanoz 2lt'lik bir kavanoz.
Bunu 15-20 gün kullanırım. soğanı rondodan geçirdim. üstüne zeytinyağı doldurdum. üstüne kadar zeytinyağı doldurmazsam bozulur.
Denemelik yapın biraz. çok pratik oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?