herkese benden tavşan kanı çayyBuzdolabı benim haftalık görevim ama sizin için ayrıca ödev olarak yaparız ne demek :)
SUHAN not al
bugün çaya kim bakıyoriyi havaya girdim
çok iyi fikir iki gün bakmayınca alıp başını gidiyor buzdolabı, ne var ne yok görmüş oluyor insan bakıncaTamam 09.03.2020 buzdolabı kontrolü---sonraki tarih 23.03.2020
Bende akşam işten gider gitmez pijamalarımı giyiyorum. Onlarla da yatıyorum. Ev içinde dışarı kıyafeti giyinemiyorum, üst iç çamaşırını bile giyememtabi tabiii.sıra çamaşır suyu değmiş eşofmanlara tsörtlerede gelicek.kendimize söz vericez and içicez artık o beyaz beyaz olmuş şeyleri giymicez diye
Olmadı benimki kokar o vakte ben bugun yarın elden geçireyim
benim de dün ev kıyafeti yatak kıyafetini ayırma günümdüBende akşam işten gider gitmez pijamalarımı giyiyorum. Onlarla da yatıyorum. Ev içinde dışarı kıyafeti giyinemiyorum, üst iç çamaşırını bile giyememGiyenlere hayranım.
Pijamaların üstleri çamaşır suyu degsede altlar sağlam. bir ara onlara uygun üst alabilirim.
Ben ayırdım onlarıda evde giydiğim 1 eşofman 2 tayt bıraktım üstüne de yeni şeylerden giyiyorumtabi tabiii.sıra çamaşır suyu değmiş eşofmanlara tsörtlerede gelicek.kendimize söz vericez and içicez artık o beyaz beyaz olmuş şeyleri giymicez diye
çaylaaaaaarrr demlerim tabiki hanımlar seve seve
Bu konu beni de sıkıyor. Memnun değilim evde giydiklerimden. Yazlık yine daha iyi de kışın sevmiyorum evde giydiklerimi. Aldıklarını at buraya mutlaka :)Geçen gün bizde ankayla konuştuk bu ev kıyafeti konusunu bende değiştiricem bakalım
size aldıklarımı atarım
ALIŞKANLIK HALİNE GELECEKLERMART AYI HEDEFLERİM
-3 KİTAP OKU
-4 FİLM İZLE
-GÖBEK EGZERSİZİNE BAŞLA VEYA 10BİN ADIM
-REFORMER PİLATES İÇİN SPOR SALONU ARAŞTIR
-PARA YÖNETİMİNİ ARAŞTIR, DOLAR VEYA ALTIN BİRİKİMİNE BAŞLA
-HER GÜN 10 SAYFA MEAL OKU
-AYLIK BİR SURE TEFSİRİ DİNLE
-PAKETLİ GIDAYI BIRAK
-HAFTADA BİR BULMACA ÇÖZ (SUDOKU,KARE KARALAMA VS)
ALINACAKLAR:
-SALON HALISI
-SALON FON PERDE
-BANYO PASPASI
-KENDİME ATKI/ŞAL
-KENDİME CÜZDAN
Benim aklımdaki ödev buzdolabıBence o buzdolabı ayrı bir ödev olsun tatilden döndüm çosmuş hala bakamadım
BEN ALTA TERMAL TAYT GİYİYORUM, BİMDEN ALMIŞTIM. ÜSTÜNE DE TUNİK TARZI BİRKAÇ BADİM VAR ONLARI GİYİYORUM, PAZARDAN DA 2 TANE ALDIM GEÇEN AY. BU DEFA DA BİR BAKTIM BİR DOLU EV KIYAFETİM OLMUŞ, KAZAK EŞOFMAN VS DE ÇOK VAR ÖNCEKİ YILLARDAN. UZUN ZAMAN EV KIYAFETİ ALMAM SANIRIM, ELİMDE OLANLARI DA GİYERİM DİYE ATAMIYORUMBu konu beni de sıkıyor. Memnun değilim evde giydiklerimden. Yazlık yine daha iyi de kışın sevmiyorum evde giydiklerimi. Aldıklarını at buraya mutlaka :)
ödevler nasılolacak, önce bir oda bitene kadar herkes ordan mı verecek, karışık mı olacakBenim aklımdaki ödev buzdolabı
Çaylar benden çünkü çekmeceleri hallettimBuzdolabı benim haftalık görevim ama sizin için ayrıca ödev olarak yaparız ne demek :)
SUHAN not al
bugün çaya kim bakıyoriyi havaya girdim
1. sen oldun tebriklerÇaylar benden çünkü çekmeceleri hallettim
Oda oda daha iyi olur sanırım bilmemödevler nasılolacak, önce bir oda bitene kadar herkes ordan mı verecek, karışık mı olacak
çiğden koyuyorum. bazısı salçalı da koyuyormuş denemedim. ama ihtiyaç da duymadım.Kavurup koyduğunu sanmıştım :) Tamam bende küçük bir kavanozla denerim. Çok teşekkür ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?