yaaaa bak bu da ikinci ortak noktaEl yapımı ürünleri çok severim penye ipten sepet örmüştüm en son bir daha elime alamadım.
kanaviçe de severim.
aman efenim teveccühünüzArama arama amesia tamda bu iş için
ahahhahhaaaa
evveeett bu ikisine bakar dururum ama şimdi kurutma makinası için yazın sonuna doğru indirim olur mu acaba
yaaaa bak bu da ikinci ortak nokta
ev bi ara sepet dünyası olmuştu hediye etmediğim kimse kalmadı sepetlerimden
gelinimizin kınasında arkadaşlarına dağıtmak için renk renk örmüştüm
en son hediye edecek kimse kalmayınca kermese bağışladım ki keşke önce bunu akıl etseymişim
amigurumiye sarmıştım baya oyuncak örüp yine hediye ettim
şimdi de çanta örmeye başladım
amaa kaneviçeyi bi türlü beceremedim içimde kaldı
bende arayıştayım en çok yorumlanan basit bi ürün var onu gözüme kestirdim.arabam değişti şu aşamada eş kişisinin gözüne gelirmi diye pusuda beklemedeyimBende beklemedeyim ama çok pahalı birşey almayacağım
verilen odeve göre gideriz demek istedim aslında.bundan sonra odev verecek arkadaş bambaşka bişeyde verebilir bence.
sıradaki kişi bence .zamanı olan erken bitiren odanın işini devam edebilir bence sessizce.rast gele bir yer söylenirse daha heyecanlı olabilir gibi.tabi herkes nasıl der bilemedimHangisi olcak bir odaya devammı yoksa sıradaki kişinin vereceği görev mi :)
bende arayıştayım en çok yorumlanan basit bi ürün var onu gözüme kestirdim.arabam değişti şu aşamada eş kişisinin gözüne gelirmi diye pusuda beklemedeyim
sıradaki kişi bence .zamanı olan erken bitiren odanın işini devam edebilir bence sessizce.rast gele bir yer söylenirse daha heyecanlı olabilir gibi.tabi herkes nasıl der bilemedim
Less is more a ben de bakmıştım bedeni kalmamıştıİşlerim azaldı sayılır
kendime 2 adet pijama ve yeteri kadar iç giyim aldım
bu aylık kişisel harcamamı yaptım birazdan eşimin ve kızımın siparişlerini alacağım.
pijamada önemli olan
1. pamuklu olması.
2. kendinizi rahat hissetmeniz.
3. giydiğinizde mutlu olmanız.
Eki Görüntüle 2600562 Eki Görüntüle 2600563
Less is more a ben de bakmıştım bedeni kalmamıştıgüle güle giy
Kotonda 1 alana 1 bedava vardı bitmediyse orayada bak. Ben ordan aldım oğluşa ve eşimebakayım
konuşalım canımrobot süpürge için mutlaka konuşalım bir ara para biriktireyim.
bende anneme kırlent kılıfı yaptırdım birde şu tığla yapılan örtü var şu aralar onu kesdirdim gözüme :)
renk belirleyeyim başlarım yavaş yavaş.
kabuğunu soyup tuppera atıyoru ben, el tupperı candır:)
Yaa nerden başlamak lazım bu örgü işine benim de giresim var ama hiç altyapım yok. Bu sene 30 oluyorum bence zamanı geldiyaaaa bak bu da ikinci ortak nokta
ev bi ara sepet dünyası olmuştu hediye etmediğim kimse kalmadı sepetlerimden
gelinimizin kınasında arkadaşlarına dağıtmak için renk renk örmüştüm
en son hediye edecek kimse kalmayınca kermese bağışladım ki keşke önce bunu akıl etseymişim
amigurumiye sarmıştım baya oyuncak örüp yine hediye ettim
şimdi de çanta örmeye başladım
amaa kaneviçeyi bi türlü beceremedim içimde kaldı
Oo neler olmuş neler, geçmişi bi ara okuyayım, buralardayım arada girip napıosunuz bakıyorum ama iş yerinde daha aktif ve yoğun bi bölüme geçtim, pek bir şeye fırsat bulamıyorum, ama hepinizi özledimwendy nerde acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?